Myy hopeaa

kaksi hopeasormusta

Myy hopeaa nopeasti ja turvallisesti

Kun olet myymässä hopeaa, niin me olemme valmiita ostamaan sen ja maksamaan siitä vielä parhaimman hinnan.

Koko myyntiprosessi on todella nopea, helppo, sekä tietenkin turvallinen. Voit tilata sivuiltamme hopean myyntiin tarkoitetun hopean myyntipakkauksen. Toimitamme postin välityksellä kotiisi myyntipakkauksen, joka sisältää kaikki ohjeet ja lähetysmateriaalit. Kun lähetät hopean postilla, niin vastaanotamme sen pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä.

Hopean arviointi tapahtuu aina asiantuntijoidemme osaavassa käsittelyssä ja maksamme hopeasta jo saman päivän aikana korvauksen tilillesi.  Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen maksamaamme kauppasummaan tai tulet muuten katumapäälle hopean myynnin suhteen, niin voit aina perua kaupan kolmen vuorokauden sisällä veloituksetta!

Voit pyytää aina tarjouksen hopeasta ennen sen lähettämistä.

Myy hopeaa, mitä ostamme?

Verkkokulta ostaa kaiken hopean mikä sisältää hopean pitoisuusleimat. Pitoisuusleima on esineessä oleva kolminumeroinen leima. Esimerkiksi 830 leima tarkoittaa esineen olevan 83 prosenttisesti hopeaa. Maksamamme hinta hopeasta on aina laskettu maailman markkinahinnasta.

Yleisimpiä myytyjä hopeaesineitä ovat erilaiset astiastot ja aterimet; veitset, haarukat, lusikat, kannut, tarjottimet, pikarit, jne. Myös erilaisten hopeakorujen myynti on erittäin suosittua. Lisäksi ostamme myös tietenkin harvinaisempia hopeaesineitä, kuten tuhkakuppeja, savukerasioita ja keräily esineitä. Huomioithan kuitenkin, että maksamme  hopeasta, emmekä esimerkiksi keräilyarvosta. Pääsääntöisesti kaikki hopea sulatetaan ja jalostetaan uusiokäyttöön.

Ostamme myös sijoitushopeaa! 

Myy hopeaa, postikulut?

Olemme muuttaneet hopean lähetys muodon niin ettei asiakkaillemme aiheudu hopean myynnistä enää ollenkaan kuluja! Hopean myyntipakkauksien lähetysmuoto on postipaketti, joka on valmiiksi maksettu puolestanne. Vaikka yksikään hopea lähetys ei ole historiamme aikana kadonnut, niin olemme lisänneet hopean myynnin turvallisuutta. Verkkokulta Oy on vakuuttanut lähetyksenne lisäksi 500 euroon asti. Myy hopeaa siis riskittömästi meille! Alta pystyt tilata helposti ja nopeasti hopean myyntipakkauksen hopean myyntiä varten.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK