4.8 arvio 

717

arvostelua

Myy romukultasi meille! Ostamme kultaa parhaaseen hintaan

kultakoruja setelipinon päällä

Monet ovat kuulleet romukullasta ja sen myynnistä, mutta eivät välttämättä tiedä mitä romukullalla tarkoitetaan. Kullan myymisestä puhutaan paljon ja monet tietävät että sillä voidaan tehdä rahaa mutta miten? Meille tulee paljon kysymyksiä siitä mitä romukulta on ja ostammeko me myös vioittuneita kultaesineitä. Vastauksen saat tästä blogitekstistä.

Me selitämme mitä romukulta on, ja miksi kullan myyminen kannattaa.

Mitä romukullalla tarkoitetaan ja miksi kultaa kannattaa myydä?

Romukullaksi luokitellaan kultaiset esineet, jotka ovat jollakin tapaa vaurioituneita, rikkinäisiä tai iän myötä kuluneita, eikä kultaesinettä voi enää korjata entisenlaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kultaesine on menettänyt arvonsa, mikäli se myytäisiin esineenä. Koska ostamme kultaa kullan itsensä vuoksi, emme esineiden vuoksi, meille kelpaavat myös romukullaksi luokiteltu kulta. Emme myy esineitä eteenpäin koruina tai kolikkoina, vaan esineet myydään kultana eteenpäin. Suomeksi sanottuna esineen sisältämä kulta myydään uusiokäyttöön, jolloin kulta erotetaan muusta tavarasta ja käytetään uudelleen esimerkiksi uusiin koruihin.

Romukulta on usein käyttökelvotonta omistajalleen. Kukapa käyttäisi rikkinäisiä tai parittomia kultakorvakoruja, puhumattakaan katkenneesta kaulaketjusta? Monet ehkä ajattelevat, että näillä vioittuneilla ja kuluneilla esineillä ei ole enää mitään arvoa ja ne unohtuvat laatikon perukoille vuosikausiksi. Romukulta ja muut vaurioitunut kulta kannattaa myydä, sillä näin saat täysin tarpeettomista esineistäsi rahaa, jonka voit käyttää jonkin hyödyllisen asian ostamiseen. Jokainenhan meistä haluaisi hieman lisää ylimääräistä tililleen.

Ostamme sinulle tarpeetonta kultaa ja saat selvää rahaa

Käyttämätön kulta kannattaa ehdottomasti myydä, koska myymällä tarpeettomat kultaesineesi säästät selvää rahaa. Turhaan panttaat romukultaa kaapintäytteenä, kun voit muuttaa kullan rahaksi käden käänteessä. Ostamme kultaa huippuhintaan ja koko prosessi vie vain pari päivää. Aloita myynti tilaamalla kullanmyyntipakkaus, se saapuu sinulle yleensä jo seuraavana päivänä. Lue ohjeet tarkoin ja lähetä paketti meille lähimmässä postissasi ilman postituskuluja (olemme maksaneet ja vakuuttaneet lähetyksen puolestasi). Saat arvion ja rahat tilillesi 12 tunnin kuluttua siitä, kun kultasi saapuu perille.

Löytyykö sinulta myös tarpeetonta hopeaa?

Olemme siitä erityinen kullan ostaja, että ostamme myös hopeaa. Voit laittaa kullanmyyntipakkaukseen mukaan myös käyttämättömät hopeaesineesi niin maksamme sinulle kiinteän hinnan 0,15€/g. Jos sinulla sattuu kuitenkin olemaan reilusti hopeaa, yli 200 grammaa, niin tilaa erillinen hopeanmyyntipakkaus, jolloin maksamamme hinta on parempi. Ostamme sekä hopeaa että kultaa markkinoiden parhaaseen hintaan. Luovu siis turhista jalometalliesineistäsi ja myy kultaa sekä hopeaa meille!

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK