4.8 arvio 

837

arvostelua

Romukullan myynti - Näin paljon voit saada rahaa

romukultaa

Romukullan myynti, etenkin romukullan myynti internetin ja postin välityksellä on yleistynyt. Nopea, helppo ja anonyymi tapa myydä romukultaa on saavuttanut suosiota viimeisten vuosien aikana. Nykyään ymmärretään paremmin kierrättää turhat korut pois jo pelkästään luonnon säästämisen vuoksi. Moni ei halua leimautua rahan tarpeessa olevaksi, jonka vuoksi esimerkiksi paikalliset kullanostajat ovat menettäneet suosiotaan. Lisäksi nykyään halutaan, että vanhat kultaesineet sulatetaan. Moni vierastaa ajatusta, että joku toinen käyttäisi perinnöksi jääneitä vihkisormuksiaan, kun itse on kuitenkin myymässä niitä pois. Tämän vuoksi panttilainaamoiden kanssa ei aina haluta asioida. Vanhat esineet kun huutokaupataan panttilainaamoissa aina jollekkin toiselle. Tämän vuoksi yhä useampi kääntyy internetissä toimivan kullanostajan puoleen.

Romukullan myynnistä voi saada huikeita summia rahaa ja olemme keränneet tämän sivun alalaitaan muutamia erilaisia esimerkkejä vastaanottamastamme kullasta.

Romukullan myynti on helppoa ja yksinkertaista

 • Tilaa sivuiltamme kullan myyntipakkaus
 • Pakkaa romukulta palautuskuoreen, jonka vakuutus- ja postimaksuista olemme huolehtineen puolestasi
 • Vie palautuskuori lähimpään postikonttoriin
 • Asiantuntijamme arvioivat kullan ja maksamme hyvityksen aina saman päivän aikana

Sormukset

Vanhat vihki- ja kihlasormukset ovat ylivoimaisesti eniten myytyjä romukultaesineitä. Niitä ei haluta säilyttää, mutta niiden myynti on hankalaa. Usein sormuksissa on erilaisia kaiverruksia jotka haittaava esineen myyntiä esimerkiksi huutokauppapalveluissa.

Tästä sormuksesta maksoimme 119,83 euroa. 

Tästä vihkisormuksesta maksoimme 49,86 euroa. Pienet timantit palautettiin asiakkaan pyynnöstä ja veloituksetta tietenkin.

Tästä vihkisormuksesta maksoimme 100,81 euroa.

Näistä kahdesta sormuksesta maksoimme 129,33 euroa.

Kultaketjut

Isot ja massiiviset ketjut tekevät myös kauppansa. Niiden sisältämä romukulta on arvokasta ja monella ei ole varaa ostaa niitä. Tämän vuoksi isot kultaketjut myydäänkin mielellään romukullaksi. Usein myös massiiviset ja painavat kultaketjut on hankittu useita vuosia siiten, jonka vuoksi nykyisellä kullan hinnalla niistä voi saada enemmän rahaa, kuin niistä on aikaisemmin maksanut.

Tästä kultaketjusta maksoimme 1754,34 euroa.

Korvakorut

Lähes jokainen suomalainen omistaa tai on omistanut jossain vaiheessa kultaisia korvakoruja. Niiden paino ei usein ole kovinkaan suuri, jonka vuoksi yksittäisistä korvakoruista saadut summat eivät kasvata pankkitiliä paljoakaan. Kuitenkin useat korvakorut yhdessä tai muiden kultaesineiden kanssa tuovat maksamiimme kauppasummiin mukavia lisiä, joten ne kannattaa ehdottomasti myydä, jos ne ovat tarpeettomia.

Näistä korvakoruista maksoimme 12,32 euroa.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

 • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.