4.8 arvio 

828

arvostelua

10K kultasormus

10K kultasormus

Oletko myymässä arvoesinettä 10K kultasormus?

  • Vaihda 10K kultasormus rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on 10K kultasormus?

10K kultasormus on sormus, joka on valmistettu 10 karaatin kullasta. Kultakorut on perinteisesti valmistettu erilaisista karaattimääristä, ja 10K kulta on yksi yleisimmin käytetyistä kultaseoksista koruissa. 10K kulta koostuu noin 41,7 % puhtaasta kullasta ja loput seoksesta, joka voi olla esimerkiksi kuparia, hopeaa tai palladiumia.

10K kultasormukset ovat usein edullisempia verrattuna korkeamman karatinnan kultasormuksiin, kuten 14K tai 18K kultaan. Ne sopivat hyvin niille, jotka haluavat kultasormuksen edulliseen hintaan. Vaikka 10K kulta ei ole yhtä puhdasta kuin korkeamman karatinnan kulta, se on silti arvokas ja kestävä materiaali korujen valmistuksessa.

Verkkokulta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia 10K kultasormuksia eri malleissa ja muodoissa. Asiakkaat voivat valita esimerkiksi klassisen sileän kultasormuksen, timantein koristellun sormuksen tai vaikka sydämen muotoisen kultasormuksen. Verkkokullalta ostettu 10K kultasormus on laadukas ja tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaankin.

On tärkeää muistaa, että Verkkokulta myös ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailta. Jos sinulla on vanha tai käyttämätön 10K kultasormus, voit tuoda sen meille arvioitavaksi ja saat siitä reilun hinnan. Kierrätys on ekologinen ja vastuullinen tapa hyödyntää vanhat kultakorut uudelleen.

Mikä erottaa 10K kultasormuksen korkeamman karaatin kultasormuksista?

10K kultasormus eroaa korkeamman karaatin kultasormuksista pääasiassa kultapitoisuuden perusteella. 10K kultasormus sisältää 41,7% kultaa, kun taas esimerkiksi 18K kultasormus sisältää 75% kultaa. Tämä vaikuttaa suoraan sormuksen väriin ja kovuuteen.

10K kultasormus voi näyttää hieman vaaleammalta kuin korkeamman karaatin kultasormus, koska siinä on enemmän muita metalliseoksia kultaa suhteessa. Kultasormukset käyttävät yleensä seoksia, kuten kuparia ja hopeaa, lisäämään sormuksen lujuutta, mutta nämä metallit voivat myös vaikuttaa sormuksen ulkonäköön.

Toisaalta 10K kultasormus voi olla myös edullisempi vaihtoehto, koska siinä on vähemmän puhtaan kullan määrää. Tämä tarkoittaa, että kuluttaja voi saada kultasormuksen edullisemmin verrattuna korkeamman karaatin kultasormukseen.

Lopulta valinta kultasormuksen karaattien välillä riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä ja budjetista. On tärkeää ottaa huomioon sekä ulkonäkö että hinta vertaillessasi eri karaattien kultasormuksia.

Miten 10K kultasormuksen hinta määrittyy markkinoilla?

10K kultasormuksen hinta markkinoilla määräytyy useiden eri tekijöiden perusteella. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan maailmanmarkkinahinta, joka vaihtelee päivittäin. Kullan hinta muodostuu kysynnän ja tarjonnan perusteella, joten markkinatilanne vaikuttaa suuresti myös kultasormuksen hintaan.

Lisäksi kultasormuksen hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten sormuksen koko, paino ja muoto. Mitä enemmän kultaa sormuksessa on, sitä korkeampi sen hinta yleensä on. Myös sormuksen valmistustapa ja mahdolliset koristeet voivat vaikuttaa hintaan.

10K kultasormus tarkoittaa, että sormuksen kullasta on 41,7 %:a puhdasta kultaa, ja loput aineista ovat muita metalleja. Tämä vaikuttaa myös sormuksen hintaan, sillä korkeampi kultapitoisuus nostaa yleensä sormuksen hintaa.

Kokonaisuudessaan 10K kultasormuksen hinta määräytyy siis useiden eri tekijöiden perusteella, ja kannattaa aina ottaa huomioon markkinatilanne sekä kultasormuksen ominaisuudet ennen ostopäätöksen tekemistä.

Minkälaisia muotoiluja ja tyylejä on saatavilla 10K kultasormuksissa?

10K kultasormuksissa on saatavilla monia erilaisia muotoiluja ja tyylejä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja eri mieltymyksiin. 10K kulta on seos kultaa ja muita metalleja, mikä tekee sormuksista kestävämpiä ja edullisempia verrattuna korkeampiin kultalaatuihin.

Yksi suosittu muotoilu 10K kultasormuksissa on timanttien tai muiden jalokivien sisältävä sormus. Timantit antavat sormukselle lisää säihkettä ja eleganssia. Lisäksi on saatavilla erilaisia leikkauksia, kuten timanttipavé tai halo, jotka antavat sormukselle uniikin ilmeen.

Toinen suosittu vaihtoehto on sileäpintainen tai kuvioitu kultasormus ilman jalokiviä. Tämä tyyli sopii niille, jotka haluavat pelkistetyn ja klassisen sormuksen ilman liikaa koristelua.

Jotkut 10K kultasormukset voivat olla myös kaksivärisiä, jossa esimerkiksi valkokultaa yhdistetään keltakultaan luoden mielenkiintoisen kontrastin. Tämä tyyli on moderni ja trendikäs valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 10K kultasormuksissa on lukuisia erilaisia muotoiluja ja tyylejä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin. Olipa sitten etsimässä perinteistä timanttisormusta tai modernia kaksiväristä sormusta, 10K kultasormusvalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Minkälaisia hoito- ja puhdistusohjeita suositellaan 10K kultasormukselle?

10K kultasormus on arvokas ja kaunis koruesine, joka vaatii säännöllistä hoitoa ja puhdistusta säilyäkseen hyvässä kunnossa. Alla on muutamia suosituksia hoito- ja puhdistusohjeista, joiden avulla voit pitää kultasormuksesi kiiltävänä ja kauniina pitkään.

Ensinnäkin, suosittelemme säilyttämään kultasormusta erillään muista koruista, jotta vältetään naarmujen ja kulumien syntyminen. Voit säilyttää sormusta esimerkiksi pehmeässä korurasialla tai -pussissa.

Kultasormusta voi puhdistaa varovasti käyttäen mietoa saippuavettä ja pehmeää harjaa. Voit myös pyyhkiä sormuksen puhtaaksi pehmeällä mikrokuituliinalla. Vältä kuitenkin voimakkaita puhdistusaineita ja -välineitä, jotka voivat vahingoittaa kultaa.

Kultasormus tulisi myös poistaa ennen veden sekä kemikaalien kanssa toimimista, kuten uimista, suihkussa käymistä tai hajusteiden suihkuttamista. Nämä voivat vahingoittaa kultasormusta ja sen kiiltoa.

Suosittelemme myös säännöllistä tarkastusta sormuksen kunnon varmistamiseksi. Mikäli huomaat esimerkiksi löystyneen kiven tai muun vaurion, kannattaa sormus viedä korusepälle tarkempaan tarkastukseen ja huoltoon.

Nämä ohjeet auttavat sinua pitämään 10K kultasormuksesi kauniina ja hyvässä kunnossa pitkään. Muista myös, että Verkkokulta tarjoaa ammattitaitoista korujen puhdistus- ja huoltopalvelua, mikäli tarvitset apua korujesi kunnossapidossa.

Miksi myydä 10K kultasormus juuri nyt?

10K kultasormus kannattaa myydä juuri nyt, koska kulta on tällä hetkellä korkeassa arvossa maailmanmarkkinoilla. Kullan hinta on noussut viime aikoina, mikä tekee sormuksen myynnistä kannattavaa.

Verkkokulta tarjoaa kilpailukykyisen hinnan 10K kultasormukselle ja voit saada hyvän hinnan sormuksestasi nyt. Sormuksen myynti on nopeaa ja helppoa, ja voit saada rahat tilillesi nopeasti.

Samalla saat tilaa uusille koruille ja voit hyödyntää kultakorujen nousevaa arvoa myymällä sormuksen juuri nyt. Voit myös hyödyntää Verkkokullan ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua sormuksen myynnissä.

Eli jos haluat hyötyä kulta-arvon noususta ja saada hyvän hinnan 10K kultasormuksestasi, kannattaa myydä se juuri nyt Verkkokullalle.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.