4.8 arvio 

828

arvostelua

21K kultasormus

21K kultasormus

Oletko myymässä arvoesinettä 21K kultasormus?

  • Vaihda 21K kultasormus rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on 21K kultasormus?

21K kultasormus on sormus, joka on valmistettu 21 karaatin kullasta. Karatiini on kultaseoksissa käytetty mittayksikkö, joka kertoo kullan puhtausprosentin. 21 karaatin kulta sisältää 87.5% puhdasta kultaa ja loput ovat muita metalleja, kuten hopeaa tai kuparia.

21K kultasormuksia arvostetaan niiden korkean kultapitoisuuden vuoksi. Ne ovat kauniita, kirkkaita ja kestäviä koruja, jotka sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön. 21 karaatin kultaa on pehmeämpää kuin matalamman karaattiluvun kulta, joten sormukset voivat olla taipuvaisempia naarmuuntumaan tai muotoutumaan ajan mittaan.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä 21K kultasormuksia asiakkailleen. Valikoimastamme löydät erilaisia malleja ja tyylejä, jotka sopivat niin naisille kuin miehille. Voit valita klassisen ja pelkistetyn sormuksen tai vaikka koristeellisen ja näyttävän sormuksen juhlatilaisuuksiin.

Haluatpa sitten hemmotella itseäsi tai etsiä lahjaa erityiselle henkilölle, 21K kultasormus on aina arvostettu ja ajaton valinta. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä upea kultasormus, joka täydentää täydellisesti omaa tyylisi tai ilahduttaa lahjan saajaa.

Miten 21K kultasormus eroaa verrattuna muihin kultapitoisuuksiin?

21K kultasormus eroaa muista kultapitoisuuksista pääasiassa sen korkeamman kullan määrän vuoksi. Normaalisti kultasormukset valmistetaan joko 14K, 18K tai 24K kultapitoisuuksilla. 21K kultasormus sisältää 87.5% puhdasta kultaa, kun taas esimerkiksi 14K sormus sisältää vain noin 58.3% kultaa.

Korkeampi kultapitoisuus kuten 21K tarkoittaa yleensä myös korkeampaa hintaa, sillä kultahinta määräytyy pääasiassa kullan pitoisuuden perusteella. Tämä tarkoittaa, että 21K kultasormus voi olla hieman kalliimpi kuin matalamman kultapitoisuuden sormukset.

21K kultasormus voi myös olla hieman pehmeämpi ja taipuvampi verrattuna matalamman kultapitoisuuden sormuksiin. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jos sormus altistuu kovalle kulutukselle tai iskuille. Toisaalta korkeampi kultapitoisuus tekee sormuksesta myös kirkkaamman ja kultaisemman sävyn, mikä voi miellyttää monia ihmisiä.

Jokaisella kultapitoisuudella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja siksi on tärkeää harkita huolellisesti omaa käyttötarkoitusta ennen kultasormuksen valintaa. 21K kultasormus voi olla loistava valinta niille, jotka arvostavat korkeaa kultapitoisuutta ja haluavat näyttävän ja laadukkaan kultasormuksen sormeensa.

Millaisia koruja voidaan valmistaa 21K kullasta ja miksi 21K kulta on suosittua juuri sormuksissa?

21K kultaa käytetään korujen valmistuksessa, kuten sormuksissa, kaulakoruissa ja rannekoruissa. 21K kulta koostuu 87.5% puhtaasta kullasta ja 12.5% muista metalleista, kuten kuparista tai hopeasta. Tällainen seos tekee kullasta kestävämpää ja sopivampaa korujen valmistukseen verrattuna 24K kultaan, joka on puhtaampaa, mutta samalla herkempi naarmuille ja kulumiselle.

21K kulta on erityisen suosittua sormuksissa sen kestävyyden ja kauneuden vuoksi. Sormus on koru, joka altistuu arjessa monenlaisille rasituksille, kuten iskuille, naarmuille ja kosketukselle erilaisten aineiden kanssa. 21K kulta on riittävän kova ja kestävä materiaali kestämään näitä rasituksia, mutta samalla se säilyttää kauniin kullanvärisensä ja kiiltonsa pitkään.

21K kultasormus on myös arvokas sijoituskohde, sillä kulta on perinteisesti ollut turvallinen sijoituskohde ja arvon säilyttäjä. Kultasormus säilyttää arvonsa ja sen arvo voi jopa kasvaa ajan myötä riippuen kullan markkinahinnoista. Siksi monet valitsevatkin sormuksekseen juuri 21K kultasormuksen.

Mikä on 21K kultasormuksen huollon ja puhdistuksen kannalta olennaista tietää?

21K kultasormus on koru, joka koostuu 21 karaatin kullasta. Tämä tarkoittaa, että sormus on valmistettu kullasta, joka sisältää 87,5% puhdasta kultaa ja 12,5% muita metalleja, kuten kuparia tai hopeaa. 21K kultasormus on arvokas ja kaunis koru, joka vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistamista, jotta se säilyttäisi kauneutensa ja kestävyytensä.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on hyvä pitää mielessä 21K kultasormuksen huollon ja puhdistuksen kannalta, on varoa kemikaaleja. Kultasormus tulisi pitää poissa voimakkailta puhdistusaineilta ja kemikaaleilta, jotka voivat vahingoittaa kullan pintaa ja kiiltoa. On suositeltavaa poistaa sormus esimerkiksi käsiä pesiessä ja suihkussa käydessä, jotta se ei altistu saippuoille ja muille haitallisille aineille.

Toinen tärkeä seikka on säilyttää 21K kultasormus asianmukaisesti. Sormusta kannattaa säilyttää pehmeässä kotelossa tai käärittyinä kangaseen, jotta se ei naarmuunnu tai kolhiinutui muiden korujen kanssa kosketuksiin joutuessaan. Lisäksi sormus tulisi puhdistaa säännöllisesti pehmeällä kankaalla tai harjalla, jotta lika ja rasva eivät kerry sen pintaan ja himmennä sen kiiltoa.

On myös suositeltavaa viedä 21K kultasormus ammattilaisen tarkastettavaksi ja puhdistettavaksi säännöllisin väliajoin. Kulta-asiantuntija osaa tarvittaessa korjata mahdolliset vauriot ja kiillottaa sormuksen niin, että se näyttää taas uudelta. Ammattilainen voi myös antaa vinkkejä sormuksen oikeaoppisesta hoidosta ja säilytyksestä, jotta se säilyisi kauniina ja kestävänä mahdollisimman pitkään.

Mitkä ovat yleisimmät tekijät, jotka vaikuttavat 21K kultasormuksen hintaan markkinoilla?

21K kultasormuksen hintaan markkinoilla vaikuttavat useat eri tekijät, jotka tulisi ottaa huomioon ostaessaan kyseistä tuotetta. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on tietenkin kullan hintakehitys maailmanmarkkinoilla. Kullan hinta vaihtelee päivittäin, joten se vaikuttaa suoraan myös 21K kultasormuksen hintaan.

Toinen merkittävä tekijä on itse kultasormuksen paino. Mitä enemmän kultaa sormuksessa on, sitä korkeampi sen hinta yleensä on. Lisäksi myös sormuksen design, työn laatu ja brändi voivat vaikuttaa sen hintaan. Tunnetut kultasepät ja koruliikkeet saattavat veloittaa kalliimpia hintoja tuotteistaan verrattuna tuntemattomiin valmistajiin.

Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa 21K kultasormuksen hintaan, ovat esimerkiksi kulta- ja työvoimakustannukset valmistusmaassa, markkinoiden kysyntä ja tarjonta sekä mahdolliset jalokivien tai muiden materiaalien käyttö sormuksessa. Kaikki nämä tekijät yhdessä määrittävät lopullisen hinnan, johon kannattaa kiinnittää huomiota ennen ostopäätöksen tekemistä.

Miksi myydä 21K kultasormus juuri nyt?

21K kultasormus on arvokas ja korkea laatuinen koruesine, joka on valmistettu 21 karaatin kullasta. Kultasormus on ajaton ja arvokas lahja, joka ei koskaan mene pois muodista. Juuri nyt on erinomainen aika myydä 21K kultasormus, koska kullan hinta on korkealla ja voit saada hyvän hinnan myymällä sen.

Kultasormuksen myyminen juuri nyt voi olla houkuttelevaa myös siksi, että saatat tarvita ylimääräistä rahaa tai haluat sijoittaa rahasi johonkin muuhun. Kulta on turvallinen sijoituskohde ja sen arvo säilyy pitkällä aikavälillä. Myymällä kultasormuksen voit saada rahaa nopeasti ja helposti.

Verkkokulta on luotettava ja ammattitaitoinen kulta- ja jalometalliesineiden ostopalvelu, joka tarjoaa kilpailukykyisen hinnan kultasormuksellesi. Voit luottaa siihen, että saat oikean hinnan kullallesi ja että kauppa hoidetaan turvallisesti ja nopeasti. Verkkokulta tekee kullan myymisestä helppoa ja vaivatonta.

Kokonaisuudessaan, 21K kultasormuksen myyminen juuri nyt voi olla hyvä päätös taloudellisesta tai sijoitusnäkökulmasta. Harkitse tarkoin, mitä haluat tehdä kultasormuksellesi, ja ota yhteyttä Verkkokultaan saadaksesi lisätietoja ja hyvän hinnan kultasormuksellesi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.