4.8 arvio 

828

arvostelua

Osta kultaharkko

Osta kultaharkko

Osta kultaharkko ja myy se meille?

  • Verkkokulta ostaa kultaharkot nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä kultaharkolla tarkoitetaan?

Kultaharkolla tarkoitetaan yleensä puhdasta kultaa sisältävää harkkoa, joka on yleinen tapa sijoittaa kultaan. Kultaharkkoja valmistetaan eri kokoisina ja painoisina, ja ne voivat olla erilaisia muotoja riippuen valmistajasta. Kultaharkot ovat yleisimmin 99,99% puhtautta olevaa kultaa, mutta niitä voi löytyä myös hieman matalamman puhtauden omaavia versioita. Kultaharkot ovat yleisesti hyväksyttyjä maksuvälineitä ja niiden arvo perustuu kultamarkkinoiden hintaan. Kultaharkot ovat myös helppoja säilyttää ja kuljettaa, mikä tekee niistä suosittuja sijoitusmuotoja.

Ostaaksesi kultaharkkoja kannattaa lähteä liikkeelle tutkimalla eri kultakauppiaiden tarjontaa ja vertailemalla hintoja. On tärkeää ostaa kultaharkkoja tunnetuilta ja luotettavilta kauppiailta, jotta vältytään mahdollisilta huijauksilta. Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa myös tutustua kultamarkkinoihin ja seurata kullan hintakehitystä.

Verkkokulta on luotettava kultakauppias, joka tarjoaa laadukkaita ja puhdasta kultaa sisältäviä kultaharkkoja. Verkkokulta takaa tuotteidensa laadun ja auttaa asiakkaitaan sijoittamaan kultaan turvallisesti. Tutustu Verkkokullan kultaharkkovalikoimaan ja aloita kultaan sijoittaminen jo tänään!

Mikä määrittelee kultaharkon puhtauden ja miten se ilmoitetaan?

Kultaharkon puhtaus määritellään sen sisältämän kullan määrän perusteella. Kullan puhtaus ilmoitetaan yleensä karatiinina, joka on kulta- tai jalometalliesineiden puhtausprosentti. Karatiinina ilmoitetaan kullan osuus suhteessa koko aineiston painoon. Esimerkiksi 24 karaatin kultaharkko on täysin puhdasta kultaa, kun taas 22 karaatin kultaharkossa on 91,7 % kultaa ja loput on muita metalleja.

Kultaharkon puhtauden tarkistaminen voidaan tehdä erilaisilla kemiallisilla testausmenetelmillä, kuten happotesteillä tai elektronisella testilaitteella. Näiden testien avulla voidaan varmistua kultaharkon todellisesta puhtausasteesta.

Kuluttajan kannattaa aina tarkistaa kultaharkon puhtaus ennen sen ostamista, jotta voi varmistua harkon todellisesta arvosta. Luotettava ja ammattitaitoinen kulta-alan yritys, kuten Verkkokulta, pystyy antamaan asiakkaalle tarkan tiedon harkon puhtaudesta ja arvosta.

Mistä syistä kultaharkkoja yleisesti pidetään sijoituskohteina?

Kultaharkkoja pidetään yleisesti sijoituskohteina useista syistä. Ensinnäkin kulta on perinteisesti tunnettu arvonsäilyttäjänä, mikä tarkoittaa sitä, että kulta säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä. Tämä tekee kullasta houkuttelevan vaihtoehdon sijoituksille, ja siksi monet sijoittajat valitsevatkin kultaharkot osaksi sijoitussalkkuaan.

Lisäksi kultaharkot tarjoavat sijoittajille suojaa taloudellisilta riskeiltä. Kulta on perinteisesti toiminut niin kutsuttuna turvasatamana epävarmoina aikoina, kuten talouskriisien tai inflaation aikana. Kun muut sijoituskohteet saattavat menettää arvoaan, kulta säilyttää yleensä arvonsa tai jopa kasvattaa sitä.

Lisäksi kultaharkkojen ostaminen voi toimia hajauttavana elementtinä sijoitussalkussa. Kulta ei ole sidoksissa muiden sijoituskohteiden, kuten osakkeiden tai kiinteistöjen, arvonkehitykseen, joten se voi auttaa hajauttamaan sijoitusriskiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultaharkot ovat houkutteleva sijoituskohde monista eri syistä. Ne tarjoavat arvonsäilytystä, turvaa epävarmoissa taloudellisissa tilanteissa ja hajautusta sijoitussalkkuun. Siksi monet sijoittajat valitsevatkin kultaharkot osaksi sijoitusstrategiaansa.

Miten kultaharkkojen hinta määräytyy kansainvälisillä markkinoilla?

Kultaharkkojen hinta määräytyy pääasiassa kullan maailmanmarkkinahinnan perusteella. Kullan hinta vaihtelee jatkuvasti pörssissä tarjonnan ja kysynnän mukaan. Kullan hintakehitystä seurataan erityisesti Lontoon, New Yorkin ja Shanghain pörsseissä, jotka määrittävät kullan päivän hintatason.

Lisäksi kultaharkkojen hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten valuuttakurssit, talouden tila, geopoliittinen tilanne ja inflaatio. Näiden tekijöiden muutokset voivat vaikuttaa kullan hintaan ja siten myös kultaharkkojen hintaan.

Kultaharkkojen hintaan voi vaikuttaa myös harkon koko, puhtausaste ja valmistuskustannukset. Suuremmat harkot ja korkeampi puhtausaste voivat nostaa harkon hintaa, samoin kuin työvoiman ja raaka-aineiden kustannusten nousu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultaharkkojen hinta määräytyy pääasiassa kullan maailmanmarkkinahinnan perusteella, mutta siihen vaikuttavat myös muut tekijät kuten valuuttakurssit, talouden tila, harkon koko ja valmistuskustannukset.

Mikä ero on kultaharkon ja kultakolikon välillä sijoitusinstrumentteina?

Kultaharkon ja kultakolikon välillä on muutamia merkittäviä eroja sijoitusinstrumentteina. Ensinnäkin, kultaharkot ovat yleensä suurempia kooltaan ja painavat enemmän kuin kultakolikot. Tämä tekee niistä hankalamman vaihtoehdon ostaa ja myydä pienissä erissä. Toisaalta kultakolikot ovat yleensä pienempiä ja tunnetumpia, minkä vuoksi niiden hinta voi olla korkeampi kuin vastaavan painoisen kultaharkon.

Lisäksi kultaharkot ja kultakolikot voivat vaihdella valmistajan ja lyöntivuoden mukaan. Jotkut sijoittajat painottavat valmistajan mainetta ja historiaa valitessaan kultaharkkoja tai kultakolikoita ostettaviksi.

Kultaharkot ja kultakolikot voivat myös vaihdella niiden jalometallipitoisuuden mukaan. Esimerkiksi joillain kultakolikoilla voi olla korkeampi jalometallipitoisuus kuin vastaavan painoisen kultaharkon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä kultaharkot että kultakolikot ovat suosittuja sijoitusinstrumentteja, mutta niiden välillä on eroja koon, painon, hintatason ja jalometallipitoisuuden suhteen. On tärkeää ottaa nämä erot huomioon valitessaan kultaa sijoituskohteeksi.

Mitkä ovat kultaharkon myymisen hyödyt?

Kultaharkon myymisellä on useita hyötyjä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Ensinnäkin, kultaharkon myyminen voi olla hyvä tapa saada tarvitsemaansa rahaa nopeasti ja helposti. Kun myyt kultaharkon, saat yleensä hyvän hinnan sen arvosta riippuen.

Toiseksi, kultaharkon myyminen voi olla hyvä tapa sijoittaa rahaa. Kulta on perinteisesti ollut arvokas ja vakaa sijoituskohde, joten kultaharkon omistaminen voi olla hyvä tapa suojautua taloudellisilta riskeiltä.

Lisäksi, kultaharkon myyminen voi olla ympäristöystävällinen teko. Kulta on arvokas materiaali, joka voidaan kierrättää ja hyödyntää uudelleen. Kun myyt vanhan kultaharkon, se voi päätyä uusiokäyttöön sen sijaan että se päätyisi kaatopaikalle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kultaharkon myymisellä on monia hyötyjä, kuten nopea rahan saaminen, sijoittaminen ja ympäristöystävällisyys. Kannattaa harkita kultaharkon myymistä, jos haluat hyötyä sen arvosta ja samalla tehdä hyvän teon ympäristön kannalta.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.