4.8 arvio 

837

arvostelua

22K kultasormus

22K kultasormus

Oletko myymässä arvoesinettä 22K kultasormus?

  • Vaihda 22K kultasormus rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on 22K kultasormus?

22K kultasormus on koru, joka on valmistettu 22 karaatin kullasta. Karaatti on mittayksikkö, joka kertoo kullan puhtausprosentin korussa. 22 karaatin kulta on yleensä noin 91,6 % puhdasta kultaa, ja loput ovat muita metalleja, kuten kuparia tai hopeaa. Tämä tekee 22K kultasormuksesta erittäin korkealaatuisen ja kestävän vaihtoehdon koruksi.

22K kultasormus voi olla erilaisia muotoja ja tyylejä, ja se voi olla koristeltu erilaisilla kivillä tai kaiverruksilla riippuen suunnittelusta. Sormus voi olla yksinkertainen ja klassinen, tai se voi olla näyttävämpi ja taidokkaasti muotoiltu. 22K kultasormukset ovat usein suosittuja erityisesti hää- ja kihlasormuksina niiden laadukkuuden ja kauneuden vuoksi.

Kun harkitset 22K kultasormuksen ostamista, on tärkeää ottaa huomioon sen hoito-ohjeet. Kulta on pehmeää materiaalia, joten kultasormusta kannattaa säilyttää huolellisesti ja puhdistaa säännöllisesti, jotta sen kauneus säilyy pitkään. Verkkokullasta voit löytää laadukkaat 22K kultasormukset eri tyyleissä, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Mikä erottaa 22K-kultasormuksen muista kultaseoksista?

22K kultasormus erottuu muista kultaseoksista koostumuksensa vuoksi. Se on valmistettu 22 karaatin kullasta, mikä tarkoittaa että sormuksen seos sisältää 91.67% puhdasta kultaa. Tämä tekee siitä erittäin arvokkaan ja kirkkaan kultasormuksen.

Verrattuna muihin kultaseoksiin, 22K kultasormus on huomattavasti pehmeämpi ja taipuisampi. Tämä mahdollistaa sormuksen taivuttamisen helpommin erilaisiin muotoihin, mikä voi olla harkittu valinta joillekin asiakkaille. Kuitenkin tämä myös tarkoittaa sitä, että 22K kultasormus on alttiimpi naarmuille ja kulumiselle verrattuna korkeammista kultaseoksista valmistettuihin sormuksiin.

Lisäksi 22K kultasormus voi olla hieman kalliimpi kuin muiden kultaseosten valmistamat sormukset, johtuen sen korkeammasta kultaosuudesta. Kuitenkin monet asiakkaat pitävät juuri tästä sormuksen arvokkuudesta ja kirkkaudesta, mikä tekee siitä halutun valinnan erityisesti erityistilaisuuksiin.

Jos etsit kultasormusta, joka erottuu edukseen puhtaalla kullallaan ja arvokkuudellaan, 22K kultasormus voi olla täydellinen valinta sinulle.

Miten 22K kultasormuksen hinta määrittyy markkinoilla?

22K kultasormuksen hinta markkinoilla määräytyy useiden eri tekijöiden perusteella. Ensinnäkin kullan hinta maailmanmarkkinoilla vaikuttaa suuresti kultasormusten hintaan. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja se vaikuttaa suoraan myös 22K kultasormusten hintaan.

Lisäksi sormuksen valmistuskustannukset vaikuttavat hintaan. Käsityönä valmistetut 22K kultasormukset ovat yleensä kalliimpia kuin massatuotantona valmistetut sormukset. Myös sormuksen muotoilu, koko ja mahdolliset koristukset voivat vaikuttaa hintaan.

22K kultasormuksen hintaan vaikuttaa myös kysynnän ja tarjonnan laki. Jos markkinoilla on paljon kysyntää tietynlaisille kultasormuksille, hinta voi nousta. Toisaalta, jos tarjontaa on paljon suhteessa kysyntään, hinta voi laskea.

On tärkeää vertailla eri kultaseppien hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Hintaan voi vaikuttaa myös kultasepän maine ja laatu. Valitessaan 22K kultasormusta kannattaa ottaa huomioon oma budjetti sekä sormuksen käyttötarkoitus, jotta löytää itselleen sopivan ja laadukkaan sormuksen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Millaisia ovat yleisimmät designit ja koristelut 22K-kultasormuksissa?

Yleisimpiä designeja ja koristeluja 22K-kultasormuksissa ovat esimerkiksi perinteiset kultasormukset, joissa voi olla kaiverruksia, timantteja tai muita koristeita. Lisäksi moderneissa 22K-kultasormuksissa saatetaan käyttää erilaisia kuvioita, geometrisia muotoja tai muita nykyaikaisia elementtejä.

Joissain 22K-kultasormuksissa on myös erilaisia kiviä, kuten safiireja, rubiineja tai smaragdeja, jotka tuovat sormukseen lisää loistoa ja väriä. Sormuksen pinta voi olla kiiltävä, mattapintainen tai erilaisilla tekstuuripinnoilla varustettu, mikä antaa sormukselle oman uniikin ulkonäön.

Jotkut 22K-kultasormukset saattavat myös sisältää erilaisia symboleja tai merkkejä, kuten sydämiä, ristejä tai muita koristeellisia elementtejä, jotka korostavat sormuksen merkitystä ja symboliikkaa. Jokainen 22K-kultasormus on yksilöllinen ja monipuolinen koru, joka sopii erilaisiin tyyleihin ja mieltymyksiin.

Mitkä ovat parhaat hoito- ja puhdistusvinkit 22K-kultasormuksen ylläpitämiseksi?

22K kultasormus on arvokas esine, joka vaatii säännöllistä hoitoa ja puhdistusta pitääkseen sen kiillon ja kauneuden yllä. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua ylläpitämään 22K kultasormuksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ensinnäkin, on tärkeää säilyttää kultasormus asianmukaisesti. Käytä sormusta vain silloin, kun se ei altistu karkeille tai voimakkaille kemikaaleille, kuten hiuslakoille tai puhdistusaineille. Kun et käytä sormusta, säilytä se pehmeässä kankaassa tai sormuslaatikossa, jotta se ei naarmuunnu tai vahingoitu.

Toiseksi, puhdista kultasormus säännöllisesti. Voit käyttää mietoa saippuavettä ja pehmeää harjaa puhdistaaksesi sormuksen pinttynyt lika. Vältä käyttämästä kovia tai karheita materiaaleja, kuten teräsvillaa, jotka voivat naarmuttaa kultaa.

Lisäksi voit harkita ammattimaista kultapuhdistusta kerran vuodessa. Ammattilainen osaa puhdistaa ja kiillottaa kultasormuksesi tehokkaasti ilman vahinkoja. Muista myös tarkistaa kultasormuksesi kunto säännöllisesti, jotta mahdolliset korjaukset voidaan tehdä ajoissa.

Näiden vinkkien avulla voit pitää 22K kultasormuksesi kauniina ja loistokkaana vuosien ajan. Muista myös rakastaa ja arvostaa sormustasi sen symboloiman merkityksen kautta.

Miksi myydä 22K kultasormus juuri nyt?

22K kultasormuksen myyminen juuri nyt voi olla houkutteleva vaihtoehto monille kuluttajille useista eri syistä. Ensinnäkin, kulta on tällä hetkellä erittäin korkeassa arvossa maailmanmarkkinoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että saatat saada hyvän hinnan sormuksestasi myymällä sen nyt, kun kultahinnat ovat korkealla.

Toiseksi, myymällä 22K kultasormuksen juuri nyt voit hyödyntää mahdollisia taloudellisia tarpeita tai investointeja. Kulta on perinteisesti ollut turvasatama epävarmoina aikoina, joten voit halutessasi sijoittaa myyntitulojen avulla esimerkiksi kultaan tai muihin arvometalleihin.

Lisäksi, jos et enää käytä 22K kultasormusta, voit hyödyntää tilaisuuden myydä se ja saada tilaa uusille esineille tai rahalle. Sormuksen myyminen voi myös olla ekologinen valinta, sillä se vähentää tarvetta uuden kultasormuksen valmistamiseen.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta, ja voimme tarjota kilpailukykyisen hinnan 22K kultasormuksestasi. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kultaesineidesi myymisessä, ja pystymme tarjoamaan sinulle nopean ja helpon prosessin sormuksen myymiseen.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.