4.8 arvio 

828

arvostelua

23K kultasormus

23K kultasormus

Oletko myymässä arvoesinettä 23K kultasormus?

  • Vaihda 23K kultasormus rahaksi parhaalla hinnalla
  • Nopea ja turvallinen
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on 23K kultasormus?

23K kultasormus on sormus, jonka materiaalina käytetään 23 karaatin kultaa. Karatiinit ovat mittayksikköjä, jotka kertovat kulta- tai jalometallin pitoisuuden kyseisessä esineessä. Mitä suurempi karatluvun määrä on, sitä suurempi osuus kyseisestä metallista löytyy esineestä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 23K kultasormus sisältää lähes puhdasta kultaa, sillä korkein mahdollinen pitoisuus on 24 karaattia.

23K kultasormus on erittäin arvokas ja laadukas koruesine, joka säilyttää arvonsa hyvin pitkän aikaa. Se on myös kaunis ja ajaton valinta korvakoruja etsivälle. Kulta on aina ollut arvokas metalli, ja 23K kultasormus on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja arvokasta korusisustusta.

Verkkokulta tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia kultasormuksia, mukaan lukien 23K kultasormuksia. Tarjoamme laadukkaita ja ainutlaatuisia korusisustuksia, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja tarpeisiin. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme ja valita juuri sinulle sopivan 23K kultasormuksen koristamaan käsiäsi ja ilahduttamaan mieltäsi.

Mikä erottaa 23K kultasormuksen muista kultaseoksista?

23K kultasormus erottuu muista kultaseoksista korkean kultapitoisuutensa ansiosta. 23K kultasormuksessa kultaa on peräti 95,8 % ja se on näin ollen lähes puhdasta kultaa. Tämä tekee 23K kultasormuksesta erittäin arvokkaan ja laadukkaan sormuksen, joka kilpailee muiden kultaseosten kanssa ylivertaisella kultapitoisuudellaan.

Lisäksi 23K kulta on tyypillisesti keltaisempaa ja intensiivisempää kuin muiden kultaseosten kulta. Tämä antaa 23K kultasormukselle uniikin ja kauniin ulkonäön, joka erottuu joukosta. Kullan korkea kultapitoisuus tekee myös sormuksesta kestävämmän ja vähemmän alttiin naarmuille ja vaurioille.

23K kultasormus on siis erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja ainutlaatuista ulkonäköä sormuksessaan. Se on investointi tulevaisuuteen, joka säilyttää arvonsa ja kauneutensa vuosikymmenestä toiseen. Verkkokullasta löydät laadukkaat ja upealla kultapitoisuudella varustetut 23K kultasormukset, jotka täyttävät vaativankin asiakkaan toiveet.

Miten 23K kultasormuksen hinta määrittyy markkinoilla?

23K kultasormuksen hinta markkinoilla määräytyy useiden eri tekijöiden perusteella. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan hinta maailmanmarkkinoilla. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja se vaikuttaa suoraan myös kultasormusten hintoihin. Kullan hintakehitystä seuraamalla pystyy arvioimaan, milloin on hyvä aika tehdä kultasormuksen ostoa.

Toinen tärkeä tekijä on kultasormuksen paino ja kultapitoisuus. 23K kultasormus sisältää 23 karaatin verran kultaa ja tämä vaikuttaa suoraan sormuksen hintaan. Mitä enemmän kultaa sormus sisältää, sitä korkeampi on yleensä sen hinta.

Lisäksi sormuksen valmistustapa, design ja mahdolliset kivet vaikuttavat myös sen hintaan. Uniikki design ja laadukkaat kivet voivat nostaa kultasormuksen hintaa merkittävästi. Sormuksen brändi ja valmistusmaa voivat myös vaikuttaa hintaan.

Kilpailutilanne markkinoilla vaikuttaa myös kultasormuksen hintaan. Mitä enemmän on tarjolla samankaltaisia sormuksia, sitä kilpailukykyisempi hinta yleensä on. Toisaalta harvinaisemmat ja uniikit kultasormukset voivat olla hintavampia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 23K kultasormuksen hinta markkinoilla määräytyy kullan hinnan, painon, kultapitoisuuden, valmistustavan, designin, kivien, brändin, valmistusmaan ja kilpailutilanteen perusteella. Onkin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja hankkia sormus luotettavalta ja ammattitaitoiselta kulta-alan toimijalta.

Millaisia hoito-ohjeita tulisi noudattaa 23K kultasormuksen kanssa?

23K kultasormus on arvokas ja kaunis koru, joka vaatii erityistä huolenpitoa säilyäkseen kauniina ja loistokkaana vuosia. Alla on muutamia hoito-ohjeita, joita suosittelemme noudattamaan:

1. Vältä kemikaalien käyttöä: Varmista, että et käytä kultasormusta esimerkiksi hiuslakan tai hajusteiden suihkuttamisen yhteydessä, sillä nämä kemikaalit voivat vahingoittaa sormusta ja sen kiiltoa.

2. Säilytä sormus oikein: Kun et käytä kultasormusta, säilytä se erillään muista koruista, jotta naarmuilta vältytään. Käytä säilytykseen esimerkiksi korurasiaa tai pehmeää kankaista pussukkaa.

3. Puhdista säännöllisesti: Pyyhi kultasormus pehmeällä liinalla tai mikrokuituliinalla säännöllisesti, jotta se säilyy puhtaana ja kiiltävänä. Tarvittaessa voit käyttää mietoa saippuavettä ja pehmeää hammasharjaa puhdistukseen.

4. Vältä kolhuja ja iskuja: Kultasormus voi vahingoittua helposti kolhujen ja iskujen seurauksena. Kannattaa siis olla varovainen käytössä ja säilytyksessä, jotta sormus säilyy virheettömänä.

5. Tarkista kunto säännöllisesti: Jos huomaat sormuksessa esimerkiksi löystyneen kiven tai muuta vikaa, kannattaa viedä se korusepälle tarkastettavaksi ja mahdollista korjausta varten.

Näiden hoito-ohjeiden avulla voit varmistaa, että 23K kultasormuksesi säilyy kauniina ja loistokkaana pitkään. Muistathan myös, että Verkkokulta on aina valmis auttamaan ja neuvomaan kulta- ja jalometallikorujen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Millaisia muotoiluja ja koristeluja on yleisesti saatavilla 23K kultasormuksissa?

23K kultasormukset ovat ylellisiä ja arvokkaita koruja, jotka ovat suosittuja erityisesti hää- ja kihlasormuksina. Näissä sormuksissa käytetään korkealaatuista 23 karaatin kultaa, mikä tekee niistä erityisen himoitun koristeen. 23K kultasormuksissa on monia erilaisia muotoiluja ja koristeluja, jotka tekevät niistä uniikkeja ja persoonallisia koruja.

Yleisesti saatavilla olevia muotoiluja 23K kultasormuksissa ovat esimerkiksi klassiset sileäpintaiset sormukset, joihin voidaan lisätä pieniä koristeita kuten timantteja tai muita jalokiviä. Toisaalta myös koristeellisemmat ja kuvioitut sormukset ovat suosittuja, ja niihin voidaan esimerkiksi kaivertaa erilaisia kuvioita tai symboleja. Lisäksi nykyään on tarjolla myös moderneja ja minimalistisia muotoiluja, jotka sopivat monenlaiseen makuun.

Koristeluja 23K kultasormuksissa voi olla monenlaisia, kuten timantteja, muita jalokiviä, kaiverruksia, erilaisia kuvioita, kiilloitettuja pintoja ja vaikkapa erilaisia värejä ja pinnoitteita. Timantit ja muut jalokivet voivat olla suuriakin ja korostaa sormuksen ylellisyyttä entisestään. Kaiverrukset taas voivat olla esimerkiksi nimien, päivämäärien tai rakkauden symboleiden yhdistelmiä, jotka tekevät sormuksesta henkilökohtaisen ja merkityksellisen.

Kokonaisuudessaan 23K kultasormukset tarjoavat laajan valikoiman erilaisia muotoiluja ja koristeluja, joten jokainen löytää varmasti juuri itselleen sopivan ja uniikin sormuksen. Nämä korut ovat ajattomia ja arvokkaita sijoituksia, jotka ilahduttavat omistajaansa vuosikymmeniä eteenpäin.

Miksi myydä 23K kultasormus juuri nyt?

Syitä myydä 23K kultasormus juuri nyt voi olla useita. Ensinnäkin kultamarkkinat ovat tällä hetkellä korkealla, joten voit saada hyvän hinnan sormuksellesi. 23K kultasormus sisältää suuren määrän kultaa, joka on arvokasta ja hintaa nostavaa materiaalia.

Toiseksi, jos et käytä sormusta tai se ei enää ole sinulle tärkeä, kannattaa harkita sen myymistä. Voit saada myymällä sormuksen rahaa, jota voit käyttää johonkin muuhun tarpeelliseen tai haluamaasi asiaan.

Lisäksi on hyvä muistaa, että korutrendit muuttuvat ja saatat haluta vaihtaa 23K kultasormuksesi johonkin muuhun koruun, joka sopii paremmin nykyiseen tyyliisi. Myymällä sormuksen voit rahoittaa uuden korun hankinnan.

Verkkokultana meillä on pitkä kokemus kulta- ja jalometalliesineiden ostamisesta asiakkailta. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja saada reilun hinnan 23K kultasormuksestasi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää arviota sormuksesi arvosta, ja voimme auttaa sinua kaikissa myyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.