4.8 arvio 

837

arvostelua

Käytettyjen korujen myynti

Käytettyjen korujen myynti

Käytettyjen korujen myynti edessä?

  • Tee käytettyjen korujen myynti nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa käytetyt korut?

Käytetyt korut tarkoittavat koruja, jotka ovat olleet aikaisemmin omistuksessa ja nyt myydään uudelleen. Käytetyt korut voivat olla esimerkiksi kultaa, hopeaa, timantteja tai muita jalometalleja sisältäviä koruja. Nämä korut voivat olla peräisin yksityisiltä henkilöiltä, perinnöistä tai antiikkiliikkeistä. Käytetyt korut voivat olla sekä arvokkaita vintage-koruja että edullisempia koruja, joita myydään edullisemmin käytettynä.

Käytettyjen korujen ostaminen voi olla hyvä tapa löytää uniikkeja koruja edullisesti. Monet käytetyt korut voivat olla todellisia aarteita, joilla on historiaa ja tarina takanaan. Lisäksi käytettyjen korujen ostaminen on ekologisempi vaihtoehto, sillä näin vähennetään uuden korun valmistuksen tarvetta.

Kun harkitset käytettyjen korujen ostamista, on tärkeää varmistaa korujen aitous ja kunto. Kannattaa ostaa korut luotettavalta ja arvostetulta myyjältä, joka takaa korujen alkuperäisyyden ja tarvittaessa tarjoaa koruille huollon ja puhdistuksen ennen myyntiä. Näin varmistetaan, että saat laadukkaan ja kestävän korun, joka säilyttää arvonsa pitkään.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita käytettyjä koruja edulliseen hintaan. Meillä voit löytää laajan valikoiman erilaisia koruja, kuten sormuksia, rannekoruja, kaulakoruja ja korvakoruja. Kaikki korumme on tarkastettu ja testattu ammattilaisten toimesta, joten voit luottaa siihen, että saat aitoja ja laadukkaita koruja Verkkokullasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä upeita käytettyjä koruja itsellesi tai lahjaksi läheisellesi!

Mitkä ovat yleisimmät korujen tyypit, joita yleensä myydään käytettyinä markkinoilla?

Yleisimmät korujen tyypit, joita yleensä myydään käytettyinä markkinoilla, ovat kultakorut, hopeakorut, timanttikorut ja jalometallikorut. Kultakoruja voi löytää eri väreissä ja muodoissa, kuten kultaiset sormukset, kaulakorut ja rannekorut. Hopeakorut ovat myös suosittuja käytettyinä, ja niitä löytyy monissa eri tyyleissä ja designeissa. Timanttikorut ovat arvokkaita ja haluttuja myös käytettyinä, ja niitä voi olla esimerkiksi timanttisormuksia, korvakoruja tai kaulakoruja.

Jalometallikoruihin kuuluvat muun muassa platina-, palladium- ja rodinoidut korut. Nämä korut ovat yleensä hienostuneempia ja arvokkaampia kuin tavalliset kulta- ja hopeakorut. Käytettyjen korujen markkinoilla voi siis löytää monenlaisia vaihtoehtoja eri hinta- ja laatuluokissa.

On tärkeää muistaa, että käytettyjen korujen ostaminen voi olla hyvä tapa löytää uniikkeja ja persoonallisia koruja edullisempaan hintaan. Ennen ostopäätöksen tekemistä kannattaa kuitenkin tarkistaa korujen kunto, aitous ja mahdolliset takuut. Näin varmistetaan, että ostettu koru on laadukas ja kestävä hankinta.

Millaiset tekijät vaikuttavat käytettyjen korujen hintaan?

Monet eri tekijät vaikuttavat käytettyjen korujen hintaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on korun materiaali. Esimerkiksi kulta, hopea ja timantit ovat arvokkaita materiaaleja, joten korut näistä materiaaleista ovat yleensä kalliimpia kuin muista materiaaleista valmistetut korut. Lisäksi korun kunto vaikuttaa hintaan. Hyväkuntoiset ja vähän käytetyt korut ovat yleensä arvokkaampia kuin kuluneet ja huonokuntoiset korut.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa käytettyjen korujen hintaan, on korun brändi tai valmistaja. Tunnettujen ja arvostettujen brändien korut ovat yleensä kalliimpia kuin tuntemattomien valmistajien korut. Myös korun ikä voi vaikuttaa hintaan. Antiikkiset ja harvinaiset korut voivat olla hyvinkin arvokkaita keräilijöiden keskuudessa.

Lisäksi markkinatilanne ja kysyntä- ja tarjontatilanne vaikuttavat käytettyjen korujen hintoihin. Jos jokin tietty korutyyppi on suosittu ja kysytty markkinoilla, sen hinta voi olla korkeampi kuin vähemmän halutun korutyypin hinta. Myös kulta- ja jalometallien markkinahinnat vaikuttavat korujen hintoihin, sillä niiden arvo voi vaihdella markkinatilanteesta riippuen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytettyjen korujen hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten korun materiaali, kunto, brändi, ikä, markkinatilanne ja kysyntä- ja tarjontatilanne. Siksi on tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon, kun arvioidaan käytetyn korun hintaa tai kun ostetaan käytettyä korua.

Miten käytetyn korun arvoa voidaan arvioida?

Miten käytetyn korun arvoa voidaan arvioida? Käytetyn korun arvo voi vaihdella monista eri syistä riippuen, kuten korun materiaalista, iästä, merkistä ja kunnosta. Arvioitaessa käytetyn korun arvoa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

1. Korun materiaali: Mitä arvokkaampi materiaali, kuten kulta, hopea tai timantit, sitä korkeampi korun arvo yleensä on. Jalokivet ja arvometallit nostavat korun arvoa merkittävästi.

2. Korun kunto: Kuluneet, naarmuiset tai vaurioituneet korut eivät yleensä ole yhtä arvokkaita kuin hyväkuntoiset ja hyvin hoidetut korut. Korun kunto vaikuttaa suuresti sen jälleenmyyntiarvoon.

3. Korun kysyntä markkinoilla: Suosittujen merkkien ja tyylien korut voivat olla arvokkaampia kuin vähemmän tunnettujen valmistajien korut. Kysynnän ja tarjonnan laki vaikuttaa myös käytettyjen korujen hintoihin.

4. Korun iästä ja historiasta: Antiikkiset korut tai korut, joilla on historiallista arvoa, voivat olla huomattavasti arvokkaampia kuin uudemmat korut. Korun harvinaisuus ja uniikkius voivat nostaa sen arvoa.

Käytetyn korun arvoa voi arvioida esimerkiksi kulta- ja jalometallialan ammattilaisen avulla, joka ottaa huomioon edellä mainitut seikat sekä nykyisen markkinatilanteen. On tärkeää saada korulle ammattimainen arviointi ennen sen myyntiä, jotta varmistutaan korun oikeasta arvosta ja saadaan reilu hinta sen myynnistä.

Mitä hyötyä käytettyjen korujen kierrätyksestä voi olla ympäristölle?

Käytettyjen korujen kierrätys voi tuoda monia hyötyjä ympäristölle. Ensinnäkin, korujen kierrätys vähentää tarvetta louhia uusia kulta- ja jalometalliesiintymiä, mikä puolestaan vähentää ympäristön kuormitusta ja luonnonvarojen käyttöä. Louhimisprosessi aiheuttaa usein ympäristöongelmia, kuten maaperän pilaantumista, vesivarojen saastumista ja metsäkadon lisääntymistä.

Korujen kierrätys auttaa myös vähentämään jätteiden määrää, sillä käytöstä poistetut korut päätyisivät muuten kaatopaikoille. Kulta- ja jalometalliesineiden hävittäminen voi aiheuttaa päästöjä ja ympäristöhaittoja. Kierrättämällä korut niiden arvometallien takaisin käyttöön voidaan vähentää myös uusien tuotteiden valmistukseen tarvittavaa energiaa ja raaka-aineiden kulutusta.

Lisäksi korujen kierrätys voi edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Kierrätysmateriaalien käyttäminen säästää luonnonvaroja ja energiankulutusta, mikä on tärkeää ympäristön kannalta. Monet yritykset ovatkin ottaneet kierrätysperiaatteet osaksi liiketoimintaansa ja tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden myydä käytetyt korunsa ja hankkia niiden tilalle uusia, eettisesti ja ekologisesti valmistettuja koruja.

Miksi myydä käytetyt korut juuri nyt?

Käytettyjen korujen myyminen juuri nyt voi olla erittäin kannattavaa monestakin syystä. Ensinnäkin, korujen kysyntä on jatkuvasti kasvussa, ja ostajat etsivät yhä enemmän uniikkeja ja persoonallisia koruja. Tämä tarkoittaa, että käytetyille koruille on nyt hyvä kysyntä, ja niistä saatetaan olla valmiita maksamaan hyvää hintaa.

Toiseksi, ympäristötietoisuus on lisääntynyt, ja monet kuluttajat haluavat ostaa käytettyjä tuotteita uusien sijaan. Myymällä käytettyjä koruja nyt voit houkutella juuri tätä kuluttajaryhmää ja tehdä hyvää liiketoimintaa samalla kun tuet kestävää kehitystä.

Lisäksi, korujen arvot voivat olla nousussa, erityisesti jos ne ovat valmistettu arvokkaista materiaaleista kuten kullasta tai hopeasta. Kulta- ja jalometallien hinnat voivat vaihdella, ja myymällä koruja juuri nyt voit hyödyntää mahdollista arvon nousua ja saada paremman hinnan koruistasi.

Yhteenvetona, käytettyjen korujen myyminen juuri nyt voi olla hyvä päätös sekä taloudellisesti että ekologisesti. Kannattaa siis harkita korujesi myyntiä ja hyödyntää nykyistä markkinatilannetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.