4.8 arvio 

837

arvostelua

Käytettyjen sormusten myynti

Käytettyjen sormusten myynti

Käytettyjen sormusten myynti edessä?

  • Tee käytettyjen sormusten myynti nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa käytetyt sormukset?

Käytetyt sormukset ovat sormuksia, jotka ovat olleet aiemmin jonkun toisen omistuksessa ja joita myydään jälleenmyyntiin. Käytetyt sormukset voivat olla esimerkiksi timanttisormuksia, kihlasormuksia tai perintösormuksia, jotka ovat saattaneet jäädä tarpeettomiksi alkuperäisille omistajilleen.

Käytettyjä sormuksia myydään yleisesti koruliikkeissä, antiikkiliikkeissä, kirpputoreilla ja verkkokaupoissa. Ostamalla käytetyn sormuksen voi säästää huomattavan summan rahaa verrattuna uuden sormuksen ostamiseen, ja samalla voi löytää uniikin ja persoonallisen sormuksen, jota ei välttämättä löydy massatuotettujen korujen valikoimasta.

Käytetyt sormukset ovat ympäristöystävällinen valinta, sillä ostamalla käytetyn sormuksen vähennetään uusien materiaalien tarvetta ja vähennetään näin luonnonvarojen kulutusta. Lisäksi vanhan sormuksen ostaminen antaa sille uuden elämän ja mahdollisuuden ilahduttaa uutta omistajaa.

Verkkokulta ostaa myös käytettyjä sormuksia asiakkailtaan. Jos sinulla on käyttämättömiä sormuksia kaapissa pölyttymässä, voit hyödyntää Verkkokullan palvelua ja myydä ne eteenpäin. Näin saat vanhat sormuksesi kiertoon ja samalla voit ansaita rahaa, jonka voit käyttää esimerkiksi uuden sormuksen ostoon tai muihin hankintoihin.

Miten käytettyjen sormusten hinta määräytyy?

Käytettyjen sormusten hinta määräytyy monista eri tekijöistä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on sormuksen materiaali. Kullan, hopean ja muiden arvokkaiden materiaalien sormukset ovat yleensä arvokkaampia kuin muoviset tai muut halvemmat vaihtoehdot. Lisäksi sormuksen kunto vaikuttaa hintaan - hyvin pidetty ja vähän käytetty sormus voi olla arvokkaampi kuin huonokuntoinen ja naarmuuntunut sormus.

Sormuksen merkillä ja designilla on myös vaikutusta hintaan. Tunnettujen ja arvostettujen merkkien sormukset voivat olla kalliimpia kuin tuntemattomampien. Samoin uniikki ja kaunis design voi nostaa sormuksen hintaa.

Markkinatilanteella ja kysynnällä on myös merkitystä käytettyjen sormusten hintojen määräytymisessä. Jos tietyntyyppisiä sormuksia on paljon tarjolla, hinta voi olla alhaisempi kuin harvinaisempien sormusten kohdalla.

Mikäli haluat saada parhaan hinnan käytetystä sormuksestasi, suosittelemme kääntymään ammattimaisen kulta- tai jalometalliesineiden ostajan puoleen. He osaavat arvioida sormuksen oikean arvon ja antaa siitä reilun korvauksen. Verkkokulta on tunnettu luotettavuudestaan ja reiluista hinnoistaan, joten voit olla varma että saat parhaan mahdollisen hinnan käytetystä sormuksestasi.

Minkälaisia käytettyjä sormuksia markkinoilla yleensä kaupataan?

Käytettyjen sormusten markkinoilla kaupataan monenlaisia sormuksia eri tyyleissä ja materiaaleissa. Yleisimpiä käytettyjen sormusten materiaaleja ovat kulta, hopea, platina ja timantit. Sormuksia voi löytää esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksina, vintage-sormuksina tai perintösormuksina.

Käytettyjen sormusten valikoima vaihtelee suuresti riippuen siitä, mistä niitä ostetaan. Antiikkiliikkeistä ja kirpputoreilta löytyy usein uniikkeja ja harvinaisia sormuksia, kun taas kulta- ja jalometalliliikkeissä tarjolla on usein laajempi valikoima perinteisempiä malleja.

Usein käytettyjen sormusten markkinoilla on myös mahdollista löytää merkkisormuksia, kuten Tiffany & Co. tai Cartier, jolloin sormuksen arvo voi olla korkeampi kuin pelkän materiaalin perusteella.

On tärkeää olla tarkkana ostettaessa käytettyjä sormuksia ja varmistaa niiden aitous ja kunto ennen ostamista. Hyvä tapa tehdä ostoksia on valita luotettava ja ammattitaitoinen kulta- tai jalometalliliike, joka takaa tuotteidensa laadun ja alkuperäisyyden.

Miten käytetyn sormuksen arvon voi todentaa?

Käytetyn sormuksen arvon todentaminen voi olla haastavaa, mutta on tärkeää varmistaa sormuksen aitous ja arvo ennen sen ostamista tai myymistä. Yksi tapa todentaa sormuksen arvo on pyytää sitä arvioimaan ammattilaiselta, kuten kultasepältä tai arvostetulta korualan liikkeeltä.

Ammattilainen pystyy tarkastelemaan sormusta ja sen mahdollisia merkintöjä, kuten valmistajan leimoja, metallikoostumusta ja mahdollisia jalokiviä. Lisäksi ammattilainen osaa arvioida sormuksen kuntoa sekä sen mahdollista historiallista tai taiteellista arvoa.

Toinen tapa todentaa käytetyn sormuksen arvo on vertailla sitä vastaaviin sormuksiin markkinoilla. Voit tutkia eri koruliikkeitä ja verkkosivustoja löytääksesi vastaavia sormuksia ja niiden hintoja. Vertailemalla eri vaihtoehtoja voit saada paremman käsityksen sormuksen todellisesta arvosta.

Lisäksi voit pyytää sormuksesta kirjallisen arvion tai todistuksen, jossa todetaan sormuksen arvo ja ominaisuudet. Tällainen dokumentti voi olla hyödyllinen myös mahdollisissa jälleenmyyntitilanteissa.

Ostettaessa tai myydessä käytettyä sormusta on tärkeää olla tarkkana ja varmistaa sormuksen aitous ja arvo ammattilaisen avulla. Näin voit varmistaa, että teet kannattavan ja turvallisen kaupan.

Miten käytetyn sormuksen kierrättäminen voi auttaa ympäristöä?

Käytetyn sormuksen kierrättäminen voi auttaa ympäristöä monella tapaa. Ensinnäkin, kun vanha sormus kierrätetään ja sitä myydään uudelleen, vähenee tarve louhia uusia kultavarantoja. Kullan louhinta aiheuttaa merkittävää ympäristökuormitusta, kuten maa-alueiden tuhoutumista, vesistöjen pilaantumista ja kasvihuonekaasujen päästöjä. Kierrättämällä käytettyjä sormuksia vähennetään näiden haitallisten vaikutusten määrää.

Toiseksi, kierrättäminen säästää luonnonvaroja. Kulta on kallisarvoinen ja harvinainen materiaali, ja sen louhinta vaatii suuria määriä energiaa ja muita luonnonvaroja. Kun käytettyjä sormuksia kierrätetään, voidaan näitä arvokkaita materiaaleja hyödyntää uudelleen eikä tarvitse turvautua uusien luonnonvarojen louhintaan.

Lisäksi sormusten kierrättäminen vähentää jätteen määrää. Vanhat ja käyttämättömät sormukset voivat päätyä kaatopaikalle, aiheuttaen turhaa jätettä ja ympäristöhaittoja. Kierrättämällä sormuksia voidaan vähentää turhaa jätteen määrää ja edistää kestävää kehitystä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytetyn sormuksen kierrättäminen on ympäristön kannalta merkittävä teko. Se vähentää luonnonvarojen kulutusta, pienentää ympäristökuormitusta ja säästää jätteen määrää. Siksi kannattaa harkita vanhan sormuksen kierrättämistä uudelleen ja antaa sille uusi elämä sekä samalla tehdä hyvä teko ympäristön hyväksi.

Mitkä ovat käytettyjen sormusten myynnin hyödyt?

Käytettyjen sormusten myynti tarjoaa useita hyötyjä niin myyjälle kuin ostajallekin. Myyjä saa nopeasti rahaa vanhasta ja käyttämättömäksi jääneestä sormuksestaan, joka muuten olisi vain pölyävänä laatikossa. Lisäksi käytettyjen sormusten myynti on ekologinen valinta, sillä se edistää kierrätystä ja vähentää tarvetta uusien tuotteiden valmistamiseen.

Ostajalle käytettyjen sormusten ostaminen voi olla edullisempi vaihtoehto verrattuna uuden sormuksen ostamiseen. Lisäksi käytettyjen sormusten valikoima voi olla hyvin monipuolinen, ja löytää voi uniikkeja ja persoonallisia sormuksia, joita ei välttämättä enää valmisteta. Käytettyjen sormusten ostaminen voi myös osoittautua sijoitukseksi, sillä esimerkiksi antiikkiset ja harvinaiset sormukset voivat arvonnousun myötä olla tulevaisuudessa arvokkaampia.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta, ja käytettyjen sormusten myynti on yksi osa palvelutarjontaamme. Takaamme asiakkaillemme aina reilun hinnan ja ammattitaitoisen arvioinnin. Käytettyjen sormusten myynti Verkkokullalle on helppoa ja vaivatonta, ja voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen hinnan vanhasta sormuksestasi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.