4.8 arvio 

837

arvostelua

Kultakauppa

Kultakauppa

Kultakauppa ja jalometallien ostopalvelu

  • Olemme kultakauppa, joka ostaa kultaesineesi nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa kultakauppa?

Kultakauppa tarkoittaa toimintaa, jossa kultaa ostetaan ja myydään. Kultakauppiaat voivat ostaa kultaa suoraan asiakkailta tai hankkia sitä eri lähteistä, kuten kaivoksista tai kultasepänliikkeistä. Kulta on arvokas metalli, jota käytetään monenlaisissa koruissa ja esineissä, mutta myös sijoituskohteena. Kultakauppaa käydään yleensä paitsi fyysisissä kivijalkaliikkeissä myös verkkokaupoissa.

Verkkokulta on yritys, joka harjoittaa kulta- ja jalometalliesineiden ostamista ja myymistä asiakkailleen. Verkkokulta voi ostaa esimerkiksi kullan koruja, kultarahoja tai kultaharkkoja, ja tarjota niistä kilpailukykyisen hinnan asiakkailleen. Kultaostot voidaan tehdä joko verkkosivuston kautta tai fyysisessä liikkeessä.

Asiakkaan kannalta kultakauppa voi olla hyvä tapa saada rahaa ylimääräisistä kultakoruista tai -esineistä. Myös sijoittajat voivat hyödyntää kultakauppaa hajauttamalla sijoituksiaan kultaan. On kuitenkin tärkeää valita luotettava ja reilu kultakauppias, jotta voi olla varma saavansa oikean arvon kullastaan tai kultasijoituksestaan.

Mistä kultakaupat hankkivat kultaa?

Kultakaupat hankkivat kultaa pääasiassa useista eri lähteistä. Yksi yleisimmistä tavoista on ostaa kultaa suoraan yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä. Tämä tapahtuu esimerkiksi kullan ostamalla asiakkailta tai jälleenmyyjiltä, jotka ovat saaneet kultaa perinnöksi tai myyneet vanhoja kultaesineitään. Kultakaupat voivat myös hankkia kultaa erilaisilta kultaesiintymiltä ja kaivoksilta ympäri maailmaa.

Lisäksi kultakaupat voivat ostaa kultaa valtuutetuilta jalometallivalmistajilta ja jalostajilta. Nämä yritykset tuottavat ja jalostavat kultaa eri muodoissaan, kuten kultaharkkoina tai kultaesineinä, ja myyvät niitä sitten eteenpäin kultakaupoille. Kultakaupat voivat myös osallistua kullan huutokauppoihin ja ostaa kultaa eri markkinoilta ja pörsseistä.

Jotkut kultakaupat voivat myös tarjota vaihtokauppaa, jossa asiakkaat voivat vaihtaa vanhat kultaesineensä uusiin tai rahaksi. Tässä tapauksessa kultakaupat voivat hankkia kultaa suoraan asiakkaiden kultaesineistä ja käsitellä niitä edelleen jalostettavaksi.

On tärkeää huomata, että kultakaupat toimivat usein tiukkojen sääntöjen ja lainsäädännön alaisina, joten ne hankkivat kultaa vain laillisista lähteistä ja varmistavat kullan alkuperän ja aitouden ennen sen edelleen myymistä. Tämä takaa, että kuluttajat voivat luottaa siihen, että ostamansa kulta on laadukasta ja aitoa.

Voivatko kultakaupat auttaa ympäristöä kullan kierrättämisellä?

Kultakaupat voivat todellakin auttaa ympäristöä kullan kierrättämisellä. Kullan kierrättäminen on tärkeä osa kestävää kehitystä ja ympäristöä säästävää toimintaa. Kun ihmiset myyvät vanhoja kultaesineitään kultakaupoille, ne voidaan sulattaa uudelleen ja käyttää uusien tuotteiden valmistamiseen. Tällä tavalla säästetään luonnonvaroja ja vähennetään tarvetta louhia uutta kultaa. Kullan kierrättäminen myös vähentää ympäristön kuormitusta, kun kultakaivostoimintaan liittyvien haitallisten päästöjen määrä pienenee.

Verkkokulta on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ja ympäristöystävällistä toimintaa. Yhtiömme ostaa kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan ja kierrättää niitä tehokkaasti. Näin autamme vähentämään uuden kullan louhintaa ja edistämme kiertotaloutta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kultaesineistä saatu arvokas materiaali hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kultakauppojen rooli kullan kierrättämisessä on merkittävä. Mitä enemmän ihmisiä innostetaan myymään vanhat ja käyttämättömät kultaesineensä kultakaupoille, sitä enemmän kultaa saadaan kierrätettyä ja sitä vähemmän tarvitaan uutta, neitseellistä kultaa. Kultakaupat tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan kierrättää kultaa, ja samalla asiakkaat saavat hyvitystä vanhoista esineistään. Tämä kannustaa ihmisiä osallistumaan kestävään kehitykseen ja ympäristönsuojeluun.

Minkälaisia kultaesineitä yleensä kaupataan markkinoilla?

Kultaesineitä kaupataan markkinoilla monenlaisia. Yleisimpiä kultaesineitä ovat korut, kuten sormukset, kaulakorut, rannekorut ja korvakorut. Lisäksi markkinoilla voidaan nähdä myös kultaisia kelloja, solmioneuloja, rintaneuloja ja muita koriste-esineitä. Kultaesineiden valikoima vaihtelee suuresti riippuen myyntipaikasta ja valmistajasta.

Lisäksi markkinoilla voi nähdä myös erilaisia kultaharkkoja ja -kolikoita. Näitä pidetään usein sijoituskohteina, ja niitä ostetaan ja myydään sekä sijoitustarkoituksessa että keräilyesineinä. Kultaharkkoja ja -kolikoita kaupataan eri painoisina ja eri valmistajilta, ja niiden arvo voi vaihdella päivittäin kullan hinnan mukaan.

Kultaesineiden kaupassa on tärkeää ottaa huomioon kunkin esineen aitous ja kunto. On tärkeää tietää, että aito kullan pitäisi olla leimattu kultaleimalla, joka kertoo kultaesiineen kultapitoisuuden. Kullan kunto voi vaikuttaa sen arvoon, esimerkiksi naarmut tai muut vauriot voivat laskea esineen arvoa.

Jos harkitset kultaesineiden ostamista tai myymistä markkinoilla, on suositeltavaa tehdä taustatutkimusta ja vertailla eri myyntipaikkoja ja hintoja. Monilla yrityksillä, kuten Verkkokullalla, on asiantuntevat asiantuntijat, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan kultaesineidesi arvoa ja tekemään reilun kaupan.

Miten kaupattavana olevan kultaesineen arvon voi määrittää?

Kultaesineen arvon määrittäminen voi olla monimutkaista, mutta siihen vaikuttavat useat eri tekijät. Yksi tärkeä tekijä on kultaesineen paino, eli kuinka monta grammaa kultaesine painaa. Toinen merkittävä tekijä on kullan puhtaus eli karaattimäärä. Korkeampi karaattimäärä tarkoittaa puhtaampaa kultaa ja siten korkeampaa arvoa. Lisäksi kultaesineen kunto vaikuttaa sen arvoon - hyväkuntoinen ja ehjä esine voi olla arvokkaampi kuin kulunut tai rikkinäinen esine.

Kultaesineen markkina-arvo määräytyy myös kullan maailmanmarkkinahinnan perusteella. Kullan hinta voi vaihdella päivittäin ja arvoltaan riippuu kullan kysynnästä ja tarjonnasta. Kultaesineen arvoa arvioitaessa on hyvä ottaa huomioon myös mahdolliset kultasepän työstämään kultahintaan vaikuttavat tekijät, kuten työn laatu ja yksityiskohdat.

Paras tapa saada selville oman kultaesineesi arvo on vierailla ammattitaitoisen kultasepän tai kultakauppiaan luona. He voivat arvioida kultaesineesi arvon perusteellisesti ja antaa sinulle reilun hinnan siitä. On tärkeää valita luotettava ja kokenut kultakauppa, jolla on hyvä maine ja jolla on ajan tasalla oleva tieto kullan markkinahinnoista.

Mitkä ovat kullan myymisen hyödyt?

Kullan myymisellä on useita hyötyjä, jotka voivat houkutella kuluttajia hyödyntämään omaa kultaomaisuuttaan. Yksi merkittävimmistä hyödyistä on mahdollisuus saada nopeaa käteistä rahaa. Kulta on arvokas metalli, jonka hinta on pysynyt vakaana ja jopa noussut viime vuosina. Tämä tekee kullan myymisestä kannattavaa, erityisesti jos kyseessä on ylimääräinen tai käyttämätön kultaesine, kuten rikkoutunut koru tai vanha kultakolikko.

Toinen tärkeä hyöty kullan myymisessä on sijoituksen hyödyntäminen. Jos kulta ei enää tuo iloa tai käytännön arvoa omistajalleen, sen myyminen voi olla fiksu liike taloudelliselta kannalta. Kullan myynnistä saatu rahasumma voi olla hyvä lisä esimerkiksi säästötilille tai muihin sijoituksiin. Näin ollen kullan myyminen voi auttaa hyödyntämään kultaomaisuutta mahdollisimman tehokkaasti.

Lisäksi kullan myyminen voi olla ekologinen valinta. Kierrättämällä kultaa sen arvokas materiaali säilyy kierrossa ja vähentää uuden kultakaivoksen tarvetta. Tämä voi auttaa pienentämään ympäristövaikutuksia ja edistämään kestävää kehitystä. Kullan kierrättäminen voi siis olla myös vastuullinen valinta, joka tukee kestävää elämäntapaa.

Kaiken kaikkiaan kullan myymisellä on useita selkeitä hyötyjä, jotka kannattaa ottaa huomioon harkitessaan oman kultaomaisuuden hyödyntämistä. Kulta voi olla arvokas sijoitus, joka kannattaa realisoida silloin, kun siitä on eniten hyötyä itselleen. Verkkokulta on luotettava kumppani kullan myynnissä, joka tarjoaa kilpailukykyisen hinnan ja luotettavan palvelun asiakkailleen.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.