4.8 arvio 

815

arvostelua

Minne myydä vanhat korut

Minne myydä vanhat korut

Haluatko tietää, minne myydä vanhat korut?

  • Se, minne myydä vanhat korut, on Verkkokulta
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa vanhat korut?

Vanhat korut ovat jalometalleista valmistettuja koruja, jotka ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa. Ne voivat olla perintökoruja, antiikkikoruja tai yksinkertaisesti vanhoja koruja, joita omistaja ei enää käytä. Usein vanhojen korujen arvo voi olla korkea johtuen niiden historiallisesta, kulttuurisesta tai taiteellisesta arvosta.

Monet ihmiset haluavat myydä vanhat korunsa joko rahantarpeessa tai siksi että he eivät enää käytä niitä. Vanhojen korujen myyminen voi olla hyvä tapa saada ylimääräistä rahaa tai mahdollistaa uusien korujen hankkiminen tilalle. On tärkeää kuitenkin varmistua siitä, että vanhojen korujen arvo ymmärretään ja niistä saadaan oikea hinta.

Monet yritykset, kuten Verkkokulta, ostavat vanhoja koruja asiakkailta. Nämä yritykset arvioivat korujen kunnon, materiaalin ja arvon ja tarjoavat asiakkailleen reilun hinnan koruista. Myymällä vanhat korut ammattilaisille, varmistutaan siitä että saadaan niistä oikea hinta eikä niitä myy huonoon hintaan esimerkiksi kierrätyskullan hinnalla.

Jos sinulla on vanhoja koruja ja haluat myydä ne, kannattaa harkita ammattilaisen apua. Verkkokulta tarjoaa palvelujaan vanhojen korujen ostoon ja arviointiin, joten voit olla varma saavasi oikean hinnan koruistasi. Myymällä vanhat korut saat paitsi rahaa myös tilaa ja mahdollisuuden hankkia uusia koruja tai sijoittaa rahat johonkin muuhun.

Miten voidaan tunnistaa vanhojen korujen aikakausi tai tyylisuunta?

Vanhojen korujen aikakausi tai tyylisuunta voidaan tunnistaa useilla eri tavoilla. Ensinnäkin, kannattaa tutkia korun valmistusmateriaaleja ja tekniikoita. Erityisesti kullan ja hopean leimat voivat antaa viitteitä korun valmistusajankohdasta. Lisäksi korun tyylissä voi näkyä selkeästi tietyn aikakauden piirteitä, kuten art deco -tyylisuunnan geometriset muodot tai renessanssiajan raskaat koristelut.

Toiseksi, korujen historian tunteminen ja aiheeseen liittyvä tutkimus auttavat tunnistamaan eri aikakausien tyylisuuntauksia. Esimerkiksi, kun tiedetään korun yleisimmät muodot ja ornamentit eri aikoina, on helpompaa tehdä päätelmiä korun iästä ja alkuperästä.

Kolmanneksi, ammattilaisen apu voi olla tarpeellista vanhan korun aikakauden määrittämisessä. Kokenut korutaiteilija tai arvostettu antiikkikorujen asiantuntija pystyy usein tunnistamaan korun alkuperän ja aikakauden tarkemmin kuin satunnainen harrastaja.

Kun kuluttaja haluaa myydä vanhoja korujaan, kannattaa ottaa yhteyttä luotettavaan ja kokeneeseen kulta- ja jalometallien ostajaan, kuten Verkkokultaan. Verkkokulta tekee ammattitaitoista arviointia vanhoista koruista ja tarjoaa reilun hinnan kullan tai jalometallin arvosta riippuen.

Millä tavoin vanhojen korujen arvo määritellään keräilijöiden ja asiantuntijoiden toimesta?

Vanhojen korujen arvo määritellään keräilijöiden ja asiantuntijoiden toimesta monien eri tekijöiden perusteella. Yksi tärkeä tekijä on korun materiaali, kuten kullan, hopean tai timanttien määrä ja laatu. Mitä arvokkaampia materiaaleja koru sisältää, sitä arvokkaampi se yleensä on.

Toinen tärkeä tekijä on korun ikä ja harvinaisuus. Vanhat ja harvinaiset korut voivat olla arvokkaampia kuin uudet massatuotantokorut, erityisesti jos ne ovat hyvässä kunnossa ja säilyneet alkuperäisessä muodossaan.

Kolmas tekijä on korun merkitys ja historia. Jos koru on tunnetun suunnittelijan tai valmistajan tekemä, sillä voi olla suurempi arvo keräilijöiden keskuudessa. Samoin korun historialla, esimerkiksi perintökoruilla tai koruilla joilla on kiinnostava tarina, voi olla vaikutusta korun arvoon.

Korujen arvoa arvioitaessa kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen, kuten kulta- ja korualan asiantuntijoiden tai arvostettujen korukeskusten. Heillä on tietoa ja kokemusta vanhojen korujen arvonmäärityksestä ja he voivat auttaa arvioimaan korujen ominaisuuksia ja markkina-arvoa.

Mikäli harkitset vanhojen korujen myymistä, on tärkeää löytää luotettava ja reilu ostaja, joka arvostaa korujen todellista arvoa. Verkkokulta on kulta- ja jalometalliesineiden ostopalvelu, joka tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua vanhojen korujen myynnissä. Voit tuoda korut meille arvioitavaksi tai käyttää kätevää verkkopalveluamme korujen myymiseen vaivattomasti.

Mitkä tekijät vaikuttavat vanhojen korujen säilymiseen ja kunnon ylläpitämiseen vuosien saatossa?

Vanhojen korujen säilymiseen ja kunnon ylläpitämiseen vaikuttaa moni eri tekijä. Ensinnäkin korujen säilytysolosuhteet ovat tärkeässä roolissa. Korut tulisi säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa, suojattuna kosteudelta ja voimakkaalta auringonvalolta. Kosteus ja lämpö voivat aiheuttaa koruissa hapettumista ja vaurioita, joten paras säilytyspaikka on esimerkiksi korurasia tai kangaspussi.

Toiseksi korujen käsittelyllä on merkitystä niiden kunnon ylläpitämisessä. Korut kannattaa ottaa pois esimerkiksi urheillessa, suihkussa käydessä tai nukkuessa, jotta ne eivät altistu tarpeettomalle rasitukselle. Lisäksi koruja ei tulisi altistaa voimakkaille kemikaaleille, kuten hajuvedille, hiussuihkeille tai pesuaineille, sillä ne voivat vahingoittaa korujen pintaa ja kiiltoa.

Kolmanneksi säännöllinen puhdistus ja huolto ovat tärkeitä vanhojen korujen kunnon ylläpitämisessä. Koruja kannattaa puhdistaa pehmeällä harjalla ja miedolla saippuavedellä silloin tällöin, jotta niihin kertynyt lika ja rasva saadaan poistettua. Lisäksi korut kannattaa välillä viedä ammattilaisen tarkastettavaksi ja mahdollisesti huollettavaksi esimerkiksi kiillotuksen tai pienten korjausten merkeissä.

Jos olet harkitsemassa vanhojen korujen myymistä, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta ja tarjoaa kilpailukykyistä hintaa vanhoista koruista. Voit ottaa yhteyttä Verkkokultaan ja sopia tapaamisen arvioinnin ja tarjouksen saamiseksi vanhoista koruistasi.

Mitä erityispiirteitä tulee ottaa huomioon vanhoja koruja ostaessa tai myydessä?

Vanhoja koruja ostaessa tai myydessä on tärkeää ottaa huomioon useita erityispiirteitä, jotta kaupankäynti sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja turvallisesti. Ensinnäkin, on tärkeää selvittää korujen todellinen arvo. Tämä voi vaatia asiantuntijan arvioinnin kulta- tai jalometallipitoisuuden ja mahdollisten arvokkaiden kivien osalta.

Toiseksi, on hyvä tietää korujen kunto. Kiinnitä huomiota mahdollisiin vaurioihin tai korjauksiin, jotka voivat vaikuttaa korujen arvoon. Hyvin säilyneet ja alkuperäiset korut ovat yleensä arvokkaampia kuin huonokuntoiset tai muokatut korut.

Kolmanneksi, kannattaa selvittää korujen historian ja alkuperän. Vanhoilla koruilla voi olla historiallista tai sentimentaalista arvoa, joka voi vaikuttaa niiden hintaan. Tieto korujen alkuperästä voi myös auttaa tunnistamaan mahdollisia väärennöksiä.

Kun olet varautunut näihin seikkoihin, voit harkita minne myydä vanhat korut. Verkkokulta on luotettava kulta- ja jalometalliesineiden ostaja, joka tarjoaa reilun hinnan vanhoista koruista. Voit ottaa yhteyttä Verkkokultaan ja pyytää arviota koruistasi.

Miksi vanhat korut kannattaa myydä?

Myytävien vanhojen korujen myyminen voi olla hyvä vaihtoehto monestakin syystä. Ensinnäkin, vanhat korut voivat olla käyttämättöminä kaapissa tai laatikossa, joten niistä olisi hyvä päästä eroon ja saada niistä vielä jotain hyötyä. Toiseksi, vanhat korut voivat olla arvokkaita esineitä, joiden arvo on kasvanut vuosien saatossa. Myymällä vanhat korut voit saada niistä hyvän hinnan, jota voit hyödyntää esimerkiksi uuden korun hankkimisessa tai muiden menojen kattamisessa.

Toinen tärkeä syy myydä vanhat korut on se, että korujen materiaali voi olla arvokasta. Monet vanhat korut voivat olla valmistettu kullasta, hopeasta tai muista arvokkaista materiaaleista, jotka ovat nykyään hyvin haluttuja. Myydessäsi vanhat korut saat niistä hyvän hinnan, sillä kulta- ja jalometallimarkkinoiden arvot ovat usein korkealla.

Jos siis haluat päästä eroon vanhoista koruistasi ja samalla saada niistä vielä hyvän hinnan, kannattaa harkita niiden myymistä. Voit myydä vanhat korut esimerkiksi kultasepänliikkeissä, jalometallien ostoon erikoistuneissa liikkeissä tai erilaisilla verkkosivustoilla, kuten Verkkokullan sivuilla. Näin varmistat, että saat vanhoista koruistasi parhaan mahdollisen hinnan ja hyödynnet niiden arvon täysimääräisesti.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.