4.8 arvio 

837

arvostelua

Myydään kultakolikko

Myydään kultakolikko

Myydään kultakolikko, mutta minne?

  • Meille myydään kultakolikko nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä kultakolikolla tarkoitetaan?

Kultakolikolla tarkoitetaan kullanarvoista kolikkoa, joka on valmistettu kullasta. Kultakolikot voivat olla perinteisiä rahakkeita, joita on käytetty maksuvälineenä, tai ne voivat olla keräilykolikoita, jotka ovat arvokkaita kokoelmiin.

Kultakolikot voivat olla valtion virallisia valuuttakolikoita tai niitä voivat valmistaa yksityiset tahot. Yleisimpiä kultakolikoita ovat kulta- ja jalometallirahat, joita painetaan eri valuutoissa ympäri maailmaa.

Kultakolikko voi sisältää tietyn määrän kultaa painosta riippuen. Kolikossa olevan kullan määrä vaikuttaa sen arvoon, ja näin ollen kultakolikot voivat olla erittäin arvokkaita sijoituskohteita niille, jotka haluavat omistaa fyysistä kultaa.

Kultakolikoiden keräily on myös suosittua harrastus, ja harvinaiset ja vanhat kultakolikot voivat olla arvokkaita keräilijöille. Kultakolikoita voi ostaa ja myydä alan erikoisliikkeissä, ja niiden arvo voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.

Kuinka paljon kultakolikko yleensä painaa?

Kultakolikkojen paino vaihtelee riippuen kolikon materiaalista, koosta ja valmistustavasta. Yleisimmin käytetyt kultakolikot painavat noin 1 unssia eli noin 31,1 grammaa. Tämä on standardipaino monille kultakolikoille, kuten esimerkiksi Yhdysvaltain kultakolikoille.

Toiset kultakolikot voivat olla painavampia tai kevyempiä riippuen niiden kullan puhtausasteesta. Kultakolikot voivat vaihdella myös koossa, joten niiden paino voi vaihdella suurestikin. On tärkeää tarkistaa kunkin kultakolikon tarkat tiedot sen painosta ennen ostopäätöstä.

Kultakolikot ovat suosittu tapa sijoittaa kultaan ja ne voivat olla arvokkaita keräilyesineitä. Niiden paino vaikuttaa suoraan niiden arvoon, joten painon tarkastaminen ennen ostoa on tärkeää. Verkkokulta tarjoaa laadukkaita kultakolikoita eri painoluokissa ja auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon sijoitukseesi.

Miksi kultakolikoita on historiallisesti käytetty valuuttana?

Kultakolikoita on historiallisesti käytetty valuuttana monista eri syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on kultakolikoiden arvon vakaus ja kestävyys. Kulta säilyttää arvonsa pitkään ja on vähemmän altis inflaatiolle verrattuna paperivaluuttoihin.

Toinen syy kultakolikoiden käyttöön valuuttana on niiden tunnustettavuus ja hyväksyttävyys ympäri maailmaa. Kultaa pidetään universaalina arvonsäilyttäjänä, ja se on ollut kansainvälisten vaihtokauppojen perusta jo vuosisatojen ajan.

Lisäksi kultakolikoiden käyttöön on vaikuttanut niiden rajoitettu saatavuus. Kulta on harvinainen metalli ja sen louhiminen ja jalostaminen on kallista ja työlästä, mikä tekee siitä arvokkaan ja halutun raaka-aineen.

Kultakolikoiden käyttövaluuttana on myös antanut kuluttajille luottamusta ja turvaa taloudellisissa transaktioissa. Kulta on fyysinen omaisuuserä, jota on vaikea väärentää tai manipuloida, mikä tekee siitä luotettavan vaihdonvälineen.

Millaisia tunnettuja kultakolikkosarjoja on olemassa maailmalla?

Maailmalla on lukuisia tunnettuja kultakolikkosarjoja, joita keräilijät arvostavat suuresti. Yksi suosituimmista kultakolikkosarjoista on American Gold Eagle, joka on Yhdysvaltain ainoan virallisen kullanrahaston tuottama sarja. Nämä kultakolikot ovat tunnettuja kauniista designistaan ja korkeasta puhtaudestaan.

Toinen tunnettu kultakolikkosarja on Canadian Gold Maple Leaf, joka on Kanadan kuninkaallisen rahapajan valmistama sarja. Näiden kultakolikoiden erityispiirteenä on upea vaahteranlehtidesign ja erittäin korkea kulta-pitoisuus.

Euroopassa suosittu kultakolikkosarja on Britannian Sovereign, joka on ollut käytössä jo yli 200 vuoden ajan. Nämä kultakolikot ovat arvostettuja perinteisen designin ja korkean laadun vuoksi.

Yksi harvinaisimmista ja arvokkaimmista kultakolikkosarjoista on Australian Gold Nugget, joka tunnetaan myös nimellä Australian Gold Kangaroo. Nämä kultakolikot ovat harvinaisia ja niillä on korkea keräilyarvo.

Näiden lisäksi maailmalla on monia muita tunnettuja kultakolikkosarjoja, jotka houkuttelevat keräilijöitä ympäri maailmaa. On tärkeää tutkia eri sarjoja ja niiden arvoa ennen kultakolikon ostamista, jotta voi varmistaa sijoituksen arvon säilymisen ja mahdollisen arvonnousun tulevaisuudessa.

Miten kultakolikon arvo muodostuu ja mitkä tekijät vaikuttavat sen arvoon markkinoilla?

Kultakolikon arvo muodostuu useista eri tekijöistä, jotka vaikuttavat sen hintaan markkinoilla. Tärkein tekijä kultakolikon arvon muodostumisessa on kultamarkkinoiden hintakehitys. Kullan hinta määräytyy kullan maailmanmarkkinahinnan perusteella, ja tämä hinta heijastuu myös kultakolikoiden hintoihin.

Lisäksi kultakolikon arvoon vaikuttavat myös kolikon harvinaisuus ja kunto. Harvinaiset ja hyväkuntoiset kultakolikot voivat saavuttaa korkeamman hinnan kuin yleisemmät ja huonommassa kunnossa olevat kolikot.

Kultakolikon arvoon voi vaikuttaa myös kolikon taidehistoriallinen arvo. Jos kolikolla on historiallista merkitystä tai se on suunniteltu tunnetun taiteilijan toimesta, se voi nostaa kolikon arvoa merkittävästi.

Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kultakolikon arvoon, ovat esimerkiksi kysynnän ja tarjonnan vaihtelut markkinoilla, kolikon paino ja puhtausprosentti sekä kolikon fyysisen kunnon säilyvyys.

Miksi myydä kultakolikot likvideiksi varoiksi?

Myydä kultakolikot likvideiksi varoiksi voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluaa saada nopeasti käteistä rahaa. Kultakolikot ovat yleensä arvokkaita ja niiden arvo voi vaihdella kullan hinnan mukaan. Myymällä kultakolikot saat helposti ja nopeasti rahaa käyttöösi, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi äkillisen rahantarpeen yllättäessä.

Toinen syy myydä kultakolikot likvideiksi varoiksi voi olla sijoitusstrategian muutos. Jos olet tehnyt päätöksen myydä osan sijoituksistasi ja sijoittaa rahat johonkin toiseen kohteeseen, kultakolikoiden myyminen voi olla hyvä tapa saada pääomaa uuden sijoituksen tekemiseen.

Lisäksi kultakolikoiden myyminen voi olla helppo tapa kerätä pääomaa esimerkiksi suuremman ostoksen tekemiseen tai velkojen maksamiseen. Kultakolikot ovat yleensä hyvin likvidejä ja niiden myynti on suhteellisen helppoa ja nopeaa.

Kokonaisuudessaan kultakolikoiden myyminen likvideiksi varoiksi voi olla hyvä ratkaisu monista eri syistä riippuen omasta tilanteestasi ja tarpeistasi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ennen kultakolikoiden myyntiä kannattaa selvittää niiden todellinen arvo ja vertailla eri ostajien tarjouksia, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan kultakolikoistasi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.