4.8 arvio 

837

arvostelua

Osta kulta-sormus

Osta kulta-sormus

Osta kulta-sormus ja myy se meille?

  • Verkkokulta ostaa kulta-sormukset nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa kulta-sormus?

Kulta-sormus on sormus, joka on valmistettu kullasta. Kulta on arvokas ja kestävä metalli, jota on käytetty korujen valmistuksessa jo tuhansien vuosien ajan. Kulta-sormuksia käytetään usein vihkisormuksina, kihlasormuksina tai koristeellisina asusteina. Kulta-sormukset voivat olla yksinkertaisia ja klassisia tai koristeltuja ja näyttäviä.

Kulta-sormukset voivat olla valkokultaa, keltaista kultaa tai punakultaa riippuen käytetystä seoksesta. Kulta-sormukset voivat myös olla eri karatiinisia, mikä tarkoittaa kullan puhtausprosenttia. Yleisimpiä kulta-sormusten karatiineja ovat 14K, 18K ja 24K. Mitä korkeampi karatiini, sitä puhtaampi ja kalliimpi kulta-sormus on.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan kulta-sormuksen, on tärkeää ottaa huomioon oma maku, budjetti ja käyttötarkoitus. Kulta-sormuksen ostaminen on sijoitus, joka säilyttää arvonsa pitkään ja voi jopa kasvattaa arvoaan ajan myötä. On tärkeää ostaa kulta-sormus luotettavalta ja rehelliseltä myyjältä varmistaakseen kullan aitouden ja laadun.

Verkkokulta on luotettava kulta- ja jalometalliesineiden ostopalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myydä kulta-sormuksiaan turvallisesti ja helposti. Verkkokulta arvioi kulta-sormusten arvon reilusti ja tarjoaa kilpailukykyisen hinnan niistä. Jos olet kiinnostunut myymään kulta-sormuksesi tai hankkimaan uuden kulta-sormuksen, ota yhteyttä Verkkokultaan ja hyödynnä ammattitaitoista palvelua!

Millaisia erilaisia kultaisten sormusten tyylejä ja malleja on olemassa?

Kultaisten sormusten maailma on laaja ja monipuolinen, ja erilaisia tyylejä ja malleja löytyy jokaiseen makuun. Perinteinen kihlasormus voi olla yksinkertainen ja klassinen, esimerkiksi sileäpintainen kultasormus ilman koristeita. Toisaalta moderniin makuun sopii vaikkapa timantein koristeltu kultasormus, joka säihkyy upeasti valon osuessa sen pintaan.

Yksi suosittu trendi on vintage-tyylinen kultasormus, jossa on esimerkiksi kauniita koristeita ja kaiverruksia. Nämä sormukset tuovat ripauksen menneiden aikojen charmia nykypäivän kihla- ja vihkisormuksiin. Lisäksi sormuksissa on eroja mm. niiden leveydessä, pinnan kuvioinneissa ja kivien määrässä.

Osalla sormusmalleista on myös erilaisia viimeistelyjä, kuten kiiltävä, mattapintainen tai timantein koristeltu pintakäsittely. Jotkut sormukset voivat olla täysin sileitä, kun taas toisissa on kohokuvioita tai erilaisia kuvioituja kiviä.

Kultaisten sormusten valikoimassa on siis runsaasti vaihtoehtoja, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Olipa sitten rakkauden tunnustus, kihlajaislahja tai yksinkertaisesti kaunis koru arkeen, kultasormuksista löytyy valtavasti erilaisia tyylejä ja malleja jokaiseen tilanteeseen.

Mikä määrittelee kulta-sormuksen puhtauden tai laatuluokituksen?

Kulta-sormuksen puhtaus tai laatuluokitus määritellään yleensä karaattien avulla. Yleisimmin käytetty karaattiluku on 24, joka tarkoittaa puhdasta kultaa. Mitä korkeampi karaattiluku sormuksessa on, sitä korkealaatuisempi ja arvokkaampi se on.

Kultaa sekoitetaan usein muihin metalleihin, kuten hopeaan tai kupariin, jotta siitä saadaan kestävämpi ja helpommin muokattava materiaali korujen valmistukseen. Tällaiset seokset vaikuttavat kulta-sormuksen puhtausasteeseen. Esimerkiksi 18 karaatin kulta-sormus sisältää 75% kultaa ja loput muita metalleja.

Laatuluokituksen lisäksi kulta-sormuksen arvoon vaikuttavat myös muut tekijät, kuten design, kivien laatu ja sormuksen kunto. Siksi on tärkeää ostaa kulta-sormus arvostetulta ja luotettavalta jalometallialan toimijalta, kuten Verkkokulta, joka takaa tuotteidensa laadun ja aitouden.

Mitkä ovat suosituimmat tilanteet tai juhlat, joissa kulta-sormuksia yleisesti annetaan lahjaksi?

Suosituimpia tilanteita tai juhlia, joissa kulta-sormuksia yleisesti annetaan lahjaksi, ovat esimerkiksi kihlajaiset, häät, hääpäivät, syntymäpäivät ja vuosipäivät. Kulta-sormus on perinteinen ja arvostettu lahja erityisissä elämänhetkissä, kuten rakkauden sitomisessa kihlauksen tai avioliiton kautta. Se symboloi ikuista rakkautta ja sitoutumista, ja on siksi suosittu valinta romanttisissa tilaisuuksissa.

Kulta-sormus voi myös olla arvokas lahja merkittävissä perhetapahtumissa, kuten syntymäpäivillä tai vuosipäivillä. Se on ajaton ja tyylikäs lahja, joka kestää sukupolvelta toiselle. Kulta on arvokas metalli, joka säilyttää arvonsa ajan mittaan, ja siksi se on arvostettu lahja monissa eri kulttuureissa ja yhteiskunnissa.

Kulta-sormuksia annetaan myös usein lahjaksi merkittävien saavutusten tai virstanpylväiden kunniaksi, kuten valmistumiset, työpaikan saavutukset tai uran merkkipaalut. Ne symboloivat menestystä, ylpeyttä ja arvostusta lahjan saajaa kohtaan. Kulta-sormus on lahja, joka ilahduttaa ja muistetaan pitkään erityisissä tilanteissa.

Jos harkitset kulta-sormuksen ostamista lahjaksi tilaisuuteen tai juhlaan, kannattaa tutustua erilaisiin malleihin ja tyyleihin löytääksesi juuri oikeanlaisen sormuksen lahjan saajalle. Verkkokullasta löydät laajan valikoiman laadukkaita kulta-sormuksia eri hintaluokissa ja tyyleissä, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja makuun. Osta kulta-sormus Verkkokullasta ja anna arvokas ja ajaton lahja rakkaallesi tai läheisellesi!

Kuinka kulta-sormusten hoitoa ja puhdistusta suositellaan suoritettavan pitkäaikaisen kiillon säilyttämiseksi?

Kultaisten sormusten hoitoon ja puhdistukseen suositellaan kiinnittävän erityistä huomiota, jotta sormuksen pitkäaikainen kiilto säilyy. Ensimmäinen ja yksinkertaisin tapa hoitaa kultaista sormusta on puhdistaa sitä säännöllisesti. Tähän voi käyttää mietoa saippualiuosta ja pehmeää harjaa, esimerkiksi hammasharjaa, jotta lika ja rasva saadaan poistettua.

Lisäksi kultaista sormusta kannattaa ajoittain kiillottaa erityisellä kultakiillotusliinalla, joka auttaa palauttamaan sormuksen alkuperäisen kiillon. Kiillotusliinalla hierotaan sormusta varovasti pyörivin liikkein, kunnes kiilto on halutulla tasolla.

Kultaista sormusta ei tulisi säilyttää kosketuksessa kemikaalien kanssa, kuten hiuslakan tai parfyymin kanssa, sillä ne voivat vahingoittaa sormuksen pintaa. Sormusta ei myöskään tulisi pitää kädessä esimerkiksi ollessa kampaamassa hiuksia tai laittamassa meikkiä, jotta sormus ei altistu turhalle kulumiselle.

Mikäli sormus on hyvin likainen tai sen kiilto ei palaudu pelkällä puhdistuksella ja kiillotuksella, kannattaa se viedä ammattilaisen puhdistettavaksi ja huollettavaksi. Kulta-sormusta voi myös suojata ottamalla sen pois esimerkiksi ruuanlaiton tai siivouksen ajaksi, jolloin vältytään tarpeettomalta kulumiselta ja vahingoittumiselta.

Mitkä ovat kulta-sormuksen myymisen hyödyt?

Kulta-sormuksen myymisessä on useita hyötyjä, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksen tekemistä. Ensinnäkin, kulta-sormuksen myyminen voi tuoda ylimääräistä rahaa, jota voi käyttää esimerkiksi muihin tarpeellisiin hankintoihin tai säästöön. Toiseksi, vanhan kulta-sormuksen myyminen voi olla ympäristöystävällinen teko, sillä kulta voidaan kierrättää uusiokäyttöön eikä uuden kullan louhimista tarvita. Lisäksi, kulta-sormuksen myyminen voi myös olla henkisesti vapauttava kokemus, jos sormus esimerkiksi liittyy menneeseen suhteeseen tai muuhun ikävään muistoon.

Toinen tärkeä huomioitava seikka on se, että kulta-sormuksen arvo voi vaihdella markkinatilanteen mukaan. Jos kullan hinta on korkea, myymällä sormuksen voi saada enemmän rahaa kuin matalan kullan hinnan aikana. Onkin hyvä seurata kullan hintakehitystä ja harkita myyntiä silloin, kun hinta on suotuisa.

Kulta-sormuksen myyminen voi siis olla kannattavaa monella tavalla, mutta on tärkeää tehdä päätös harkiten ja ottaa huomioon omat tarpeet ja toiveet. Mikäli harkitset kulta-sormuksen myymistä, kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja selvittää, mistä saa parhaan hinnan sormukselleen. Verkkokulta on luotettava ja kokenut toimija kulta- ja jalometalliesineiden ostamisessa, joten meihin voit aina luottaa, kun haluat myydä kulta-sormuksesi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.