4.8 arvio 

828

arvostelua

Ostetaan koruja

Ostetaan koruja

Etsitkö paikkaa, jossa ostetaan koruja?

  • Me ostetaan koruja nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa koru?

Koru on koriste-esine, jota käytetään yleensä kehon koristamiseen. Koruja voi käyttää esimerkiksi kaulassa, ranteessa, sormessa tai korvissa. Koruja on monenlaisia ja erilaisia materiaaleja käytetään niiden valmistamiseen, kuten kulta, hopea, timantit, helmet ja erilaiset jalokivet.

Korut voivat olla sekä käytännöllisiä että esteettisiä, ja niitä käytetään usein ilmaisemaan omaa tyyliä ja persoonallisuutta. Koruja annetaan myös lahjaksi erilaisissa juhlatilaisuuksissa, kuten syntymäpäivillä, häissä tai valmistujaisissa. Korut voivat olla myös perheen tai perintönä saatujen esineiden symboliikkaa.

Jos harkitset korun ostamista, kannattaa ottaa huomioon oma tyyli ja käyttötarkoitus. On tärkeää valita koru, joka sopii omaan tyyliisi ja pukeutumiseesi. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota korun laatuun ja materiaaliin, jotta koru kestää aikaa ja käyttöä.

Minkä tyyppisiä materiaaleja käytetään korujen valmistuksessa?

Koruja valmistetaan monenlaisista materiaaleista riippuen siitä, millaisia koruja ollaan tekemässä. Yleisimmät materiaalit korujen valmistuksessa ovat kulta, hopea, pronssi, ruostumaton teräs, titaani ja muovi. Nämä materiaalit antavat koruille erilaisia ominaisuuksia ja ulkonäköjä.

Kulta on yleisin ja perinteisin materiaali korujen valmistuksessa. Se on arvokas ja kestävä materiaali, joka ei hapetu tai kulu helposti. Kultakoruja on saatavilla eri väreissä riippuen kullan pitoisuudesta ja sekoitussuhteista muiden metallien kanssa.

Hopea on myös suosittu materiaali koruissa. Se on edullisempi vaihtoehto kullalle, mutta silti arvokas ja kaunis materiaali. Hopea hapettuu helposti, mutta sitä voidaan käsitellä pinnoitteilla tai käsitöillä suojaamaan sitä tummumiselta.

Pronssi, ruostumaton teräs ja titaani ovat yleisiä materiaaleja erityisesti miesten koruissa. Nämä metallit ovat kestäviä, hypoallergeenisia ja edullisempia vaihtoehtoja kullalle ja hopealle.

Muovi on edullinen ja kevyt materiaali koruissa, ja sitä käytetään erityisesti värikkäiden ja leikkisien korujen valmistuksessa. Muovi antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia muotoja ja värejä koruissa.

Miksi ihmiset käyttävät koruja?

Ihmiset käyttävät koruja monista eri syistä. Ensinnäkin korut ovat tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Korut voivat kertoa paljon käyttäjänsä mieltymyksistä ja arvoista. Ne voivat olla myös tapa ilmaista itsensä luovasti ja erottua joukosta.

Lisäksi korut voivat olla symbolisia ja niillä voi olla syvällisiä merkityksiä. Esimerkiksi vihkisormus symboloi avioliittoa ja perintökorut voivat olla tärkeitä perheen perinteiden jatkamisen kannalta. Korut voivat siis liittyä vahvasti ihmisten henkilökohtaisiin tarinoihin ja muistoihin.

Korut voivat myös olla statussymboleita. Kalliit ja arvokkaat korut voivat osoittaa käyttäjänsä vaurautta ja menestystä. Ne voivat olla myös tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta lahjan antajaa kohtaan. Korut ovat siis usein myös emotionaalisia ja symbolisia lahjoja.

Lisäksi korut voivat olla osa perinteitä ja kulttuuria. Erilaiset korut ja koristelu ovat olleet osa ihmisten elämää jo vuosituhansien ajan eri kulttuureissa ympäri maailmaa. Korut voivat siis olla tapa kunnioittaa ja vaalia omia juuria ja perinteitä.

Mistä löytää laadukkaita ja kestäviä koruja?

Korujen laadun ja kestävyyden kannalta on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen koruliike. Laadukkaita ja kestäviä koruja löytää usein kultasepänliikkeistä, jotka valmistavat korut laadukkaista materiaaleista ja korkealla ammattitaidolla. Kannattaa myös suosia tunnettuja ja arvostettuja korumerkkejä, jotka tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään.

Verkkokaupoista voi myös löytää laadukkaita ja kestäviä koruja, kunhan ostaa luotettavalta ja tunnetulta verkkosivustolta. Ennen ostoksen tekemistä kannattaa lukea asiakkaiden arvosteluja ja tutustua yrityksen taustatietoihin varmistaakseen ostoksen laadun ja kestävyyden. Verkkokaupan sertifikaatit ja asiakaspalvelun laatu voivat myös olla osoitus korujen laadusta.

Kun etsitään kestäviä ja laadukkaita koruja, on tärkeää kiinnittää huomiota käytettyihin materiaaleihin. Esimerkiksi kultakorut ovat yleensä kestäviä ja arvokkaita valintoja, kun taas hopeakorut voivat olla edullisempia mutta silti laadukkaita. Hyvin valmistettu ja suunniteltu koru kestää aikaa ja käyttöä hyvin, joten valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja kestävyyteen.

Miten korut voivat täydentää tai muuttaa asukokonaisuutta?

Korut voivat täydentää tai muuttaa asukokonaisuutta monella eri tavalla. Esimerkiksi oikein valitut korut voivat viimeistellä asukokonaisuuden ja antaa sille viimeisen silauksen. Ne voivat myös tuoda asuun persoonallista tyyliä ja nostaa sen esiin massasta.

Korut voivat myös muuttaa asukokonaisuutta täysin uuteen suuntaan. Esimerkiksi rohkea statement-kaulakoru voi tehdä yksinkertaisesta arkiasusta näyttävän juhlalookin. Korujen avulla voidaan myös luoda erilaisia tyylivaihtoehtoja samoista vaatteista, mikä on kätevää esimerkiksi matkustaessa.

Oikein valitut korut voivat myös korostaa asukokonaisuuden parhaita puolia ja häivyttää mahdollisia heikkouksia. Esimerkiksi pitkä kaulakoru voi pidentää kaulan linjaa tai iso statement-rannekoru voi kiinnittää huomion kauniisiin käsiin.

Korujen valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma tyyli, värimaailma ja tilaisuus, johon ollaan menossa. Korujen ei tarvitse aina olla isompia ja näyttävämpiä vaan myös pienillä ja huomaamattomilla koruilla voi saada aikaan suuria muutoksia asukokonaisuuteen.

Miksi korujen myyminen on järkevää?

Korujen myyminen on järkevää monestakin syystä. Ensinnäkin, korut ovat usein arvokkaita ja niillä voi olla suuri tunnearvo omistajalleen. Myymällä koruja, voi saada niistä hyvän hinnan ja samalla mahdollisesti vapauttaa rahaa muihin tarkoituksiin. Toinen hyvä syy myydä koruja on niiden kierrättäminen. Korut, joita ei enää käytetä tai pidetä arvossa, voivat löytää uuden elämän uuden omistajan kaulassa tai ranteessa.

Lisäksi korujen myyminen voi olla ekologinen valinta. Jalometallit ja -kivet, joista korut usein valmistetaan, voidaan kierrättää uusien korujen valmistamiseen. Näin vähennetään uusien raaka-aineiden tarvetta ja pidetään ympäristövaikutukset mahdollisimman pieninä. Korujen kierrättäminen on siis myös vastuullinen teko ympäristön kannalta.

Viimeinen syy korujen myymiseen voi olla taloudellinen tilanne. Joskus voi olla tarvetta saada nopeasti rahaa esimerkiksi odottamattomien menojen kattamiseen. Korujen myyminen voi olla nopea tapa saada tarvittava summa rahaa ilman, että tarvitsee ottaa lainaa tai myydä muita omaisuuseriä.

Kaiken kaikkiaan korujen myyminen voi siis olla hyvä vaihtoehto monista eri syistä riippuen omasta tilanteesta. Olipa syy mikä tahansa, kannattaa harkita korujen myymistä, jos niitä ei enää tarvitse tai halua säilyttää.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.