4.8 arvio 

828

arvostelua

Raaka kullan hinta

Raaka kullan hinta

Mistä paras raaka-kullan hinta?

  • Meiltä paras raaka-kullan hinta hintatakuulla
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa raakakulta?

Raakakulta tarkoittaa puhdasta kultaa ilman mitään muita metalleja tai epäpuhtauksia. Raakakulta on alkuperäistä kultaa, joka on louhittu maasta ja joka odottaa edelleen jatkokäsittelyä ennen kuin siitä voidaan valmistaa koruja tai muita kultaesineitä.

Raakakullan hinta vaihtelee jatkuvasti markkinoiden mukaan, ja se määräytyy muun muassa kullan maailmanmarkkinahinnan perusteella. Kullan hintaan vaikuttavat myös muun muassa taloudelliset ja poliittiset tekijät, sekä kysynnän ja tarjonnan laki.

Kun kuluttaja myy raakakultaa, hänelle maksetaan yleensä sen painon mukaan. Verkkokulta ostaa raakakultaa asiakkailtaan ja tarjoaa kilpailukykyisen hinnan sen mukaan, kuinka paljon kultaa on myytävänä.

On tärkeää muistaa, että raakakullan myyminen voi olla hyvä tapa saada rahallista korvausta käyttämättömästä kullasta, mutta on aina suositeltavaa käyttää luotettavaa ja ammattitaitoista kultaostajaa, kuten Verkkokultaa, varmistaakseen reilun hinnan ja turvallisen kaupankäynnin.

Mitä eroa on raaka-kullalla, uudella kullalla, jalostetulla kullalla ja romukullalla?

Raaka-kulta on kultaharkkoja tai kultajauhetta, joka ei ole vielä läpikäynyt minkäänlaista jalostusprosessia. Raaka-kullan hinta määräytyy pääasiassa kultamarkkinoiden tarjonnan ja kysynnän perusteella, ja hintaan vaikuttavat myös maailmanpolitiikka, taloustilanne ja muut markkinoiden tekijät.

Uusi kulta viittaa puolestaan vastajalostettuun kultaan, joka on puhdistettu ja muokattu esimerkiksi kultakoruiksi tai muiksi jalometalliesineiksi. Uudella kullalla on yleensä korkeampi arvo kuin raaka-kullalla, koska se on käynyt läpi jalostusprosessin ja on valmiina myyntiin kuluttajille.

Jalostettu kulta on kultaa, joka on käynyt läpi useita jalostusvaiheita ja on saavuttanut korkean puhtausasteen sekä muotonsa ja ulkonäkönsä. Jalostetun kullan hinta voi vaihdella merkittävästi riippuen sen puhtausasteesta, painosta ja muista ominaisuuksista.

Romukulta puolestaan on käytettyä kultaa, joka on palautettu takaisin kiertoon esimerkiksi vanhojen kultakorujen tai muiden jalometalliesineiden muodossa. Romukullan hinta perustuu sen painoon, puhtausasteeseen ja kultamarkkinoiden tilanteeseen. Romukullan hinta voi olla alhaisempi kuin uuden kullan hinta, mutta se tarjoaa mahdollisuuden kierrättää arvokasta materiaalia ja saada siitä korvausta.

Miten raaka-kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla?

Raaka-kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla monien eri tekijöiden vaikutuksesta. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan kysyntä ja tarjonta. Kullan kysyntä voi vaihdella esimerkiksi eri maiden taloudellisen tilanteen, poliittisen epävarmuuden ja inflaation vaikutuksesta.

Toinen merkittävä tekijä on dollari. Kullan hinta on perinteisesti ollut negatiivisesti korreloitu Yhdysvaltojen dollariin. Jos dollari vahvistuu suhteessa muihin valuuttoihin, kullan hinta yleensä laskee. Toisin sanoen, dollarin heikentäessä kullan hinta yleensä nousee.

Lisäksi kullan hintaan vaikuttavat myös sijoittajien ja spekulanttien käyttäytyminen markkinoilla. Esimerkiksi geopoliittiset jännitteet tai markkinoiden epävarmuus voivat lisätä kullan kysyntää turvasatamana ja siten nostaa sen hintaa.

Maailmanmarkkinoilla kullan hintaa määrittää pääasiassa Lontoon jalometallipörssi (London Bullion Market). Pörssi määrittää kullan hinnan kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä, ja hinta perustuu kaupankäyntiin fyysisellä kullan markkinoilla.

Miksi raaka-kullan hinnat voivat vaihdella päivittäin tai jopa tunneittain?

Raaka-kullan hinnat voivat vaihdella päivittäin tai jopa tunneittain monista eri syistä. Yksi merkittävä tekijä hintavaihteluille on kullan maailmanlaajuinen kysyntä ja tarjonta. Kullan hintaan vaikuttavat esimerkiksi geopoliittiset tapahtumat, talouden tila, inflaatio, valuuttakurssit, sekä markkinoiden odotukset tulevasta kehityksestä.

Toinen tärkeä tekijä on kullan louhimisen ja tuotannon prosessi. Kullan louhimiseen vaikuttavat esimerkiksi kaivosten työvoima, kuljetuskustannukset, louhintatekniikat ja ympäristövaatimukset. Kullan louhinnan vaikeus, kustannukset ja resurssien saatavuus voivat vaikuttaa suoraan kullan hintaan.

Lisäksi markkinoiden spekulointi ja sijoittajien toiminta voivat aiheuttaa hintojen nopeita muutoksia. Sijoittajat ostavat ja myyvät kullan futuureja ja muita johdannaisia markkinoiden odotusten perusteella, mikä voi aiheuttaa hintojen voimakasta heilahtelua lyhyellä aikavälillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että raaka-kullan hinnat voivat vaihdella päivittäin tai tunneittain monien eri tekijöiden vaikutuksesta. Tämä on tärkeä huomioida niin sijoittajille kuin kuluttajille, jotka seuraavat kullan hintakehitystä.

Mihin raaka-kultaa käytetään teollisuudessa ja miten se vaikuttaa sen hintaan?

Raaka-kultaa käytetään monipuolisesti teollisuudessa erilaisten tuotteiden valmistuksessa. Yksi merkittävä käyttökohde on elektroniikkateollisuus, jossa raaka-kultaa tarvitaan esimerkiksi elektronisten komponenttien pinnoittamiseen. Lisäksi kulta on arvokas raaka-aine korkealuokkaisten korujen ja kellotuotteiden valmistuksessa. Raaka-kultaa hyödynnetään myös lääketieteellisissä sovelluksissa, kuten sydämentahdistimien valmistuksessa.

Raaka-kullan hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta yksi merkittävimmistä on maailmanmarkkinahinta. Kullan kysyntä ja tarjonta ovat keskeisiä hintaan vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi taloudelliset ja poliittiset tekijät sekä valuuttakurssit voivat vaikuttaa raaka-kullan hintaan. Kullan hinta on yleensä korkeampi, kun taloudellinen epävarmuus lisää sijoittajien kiinnostusta turvasatamana pidettyyn kultaan.

Verkkokulta on erikoistunut kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta. Maailmanmarkkinahintaan perustuva hintatakuumme takaa asiakkaillemme reilun hinnan heidän myymilleen kultaesineille. Haluamme tarjota selkeää ja luotettavaa palvelua kaikille kultaesineiden myyjille.

Miksi raakakultaa kannattaa myydä?

Raakakullan myyminen voi olla houkutteleva vaihtoehto monille ihmisille monista eri syistä. Yksi suurimmista syistä on hinta. Raakakullan hinta on usein korkeampi kuin jalostetun kullan hinta, joten myymällä raakakultaa voi saada paremman hinnan kuin myymällä valmiita kultakoruja tai -esineitä.

Toinen syy raakakullan myymiseen voi olla nopeus. Kun myyt raakakultaa, saat usein rahasi paljon nopeammin kuin myymällä kultakoruja. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvitset rahaa nopeasti tai haluat hyödyntää kullasta saatavat varat mahdollisimman pian.

Lisäksi raakakullan myyminen voi olla hyvä tapa sijoittaa. Kullan hinta vaihtelee jatkuvasti markkinoilla, joten myymällä raakakultaa voit hyödyntää kullan hintavaihteluja ja mahdollisesti saada suuremman tuoton sijoituksellesi. Sijoittaminen kultaan voi olla myös hyvä tapa hajauttaa sijoitusportfolioasi ja suojata varallisuuttasi mahdollisilta taloudellisilta epävarmuuksilta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että raakakullan myyminen voi olla kannattavaa monista eri syistä. Se voi tarjota paremman hinnan, nopeamman maksun tai mahdollisuuden hyödyntää kullan hintavaihteluita sijoituksena. Siksi raakakultaa kannattaa harkita myytäväksi, jos haluaa hyödyntää kullan arvoa ja mahdollisesti saada paremman tuoton sijoitukselleen.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.