4.8 arvio 

828

arvostelua

Vanhat kultakorut rahaksi

Vanhat kultakorut rahaksi

Haluatko vaihtaa vanhat kultakorut rahaksi?

  • Vaihda vanhat kultakorut rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on vanhojen kultakorujen määritelmä?

Vanhojen kultakorujen määritelmä voi vaihdella hieman riippuen siitä, kenen kanssa keskustelet. Yleisesti ottaen vanhat kultakorut ovat koruja, jotka ovat olleet käytössä jo useamman vuoden ajan. Nämä korut voivat olla peräisin vaikkapa isoäidin kaapista tai antiikkiliikkeestä. Ne voivat olla valmistettu eri aikakausina ja eri tyyleissä, kuten esimerkiksi retro, vintage tai antiikki. Kultakorut voivat sisältää erilaisia jalokiviä tai olla simppeleitä kultakoruja ilman koristeita.

Usein vanhojen kultakorujen arvo voi olla suurempi kuin pelkän kulta-arvon summa, sillä korujen historiallinen arvo ja uniikkius voi vaikuttaa niiden hintaan. Joissain tapauksissa vanhat kultakorut voivat olla todellisia aarteita, jotka ovat keränneet arvoa ajan kuluessa. On myös mahdollista, että vanhat kultakorut eivät ole enää muodissa tai niiden kunto on heikentynyt, jolloin niiden arvo voi olla lähinnä sulatusta varten.

Monet kuluttajat haluavat myydä vanhat kultakorunsa saadakseen niistä rahaa. Tässä tapauksessa korujen arvo määräytyy niiden painon mukaan sekä mahdollisten jalokivien arvon perusteella. On tärkeää muistaa, että vanhat kultakorut voivat olla arvokkaita perintöesineitä, joten niiden myymistä tulisi harkita tarkkaan ennen päätöksen tekoa. Jos olet kiinnostunut myymään vanhoja kultakoruja, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen saadaksesi arvion korujen arvosta.

Mitkä tekijät vaikuttavat vanhojen kultakorujen arvoon markkinoilla?

Vanhojen kultakorujen arvo markkinoilla voi vaihdella monien eri tekijöiden perusteella. Yksi keskeinen tekijä on korun puhtauden eli kultapitoisuuden määrä. Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä arvokkaampi koru yleensä on. Korun paino vaikuttaa myös sen arvoon, sillä painavampi koru sisältää enemmän kultaa.

Toinen tärkeä tekijä on korun kunto. Hyväkuntoiset ja ehjät kultakorut ovat yleensä arvokkaampia kuin kuluneet tai vaurioituneet korut. Korujen brändi ja mahdolliset merkinnät voivat myös vaikuttaa niiden arvoon, sillä tunnettujen brändien ja suunnittelijoiden korut saattavat olla halutumpia ja siten arvokkaampia kuin tuntemattomien valmistajien korut.

Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa vanhojen kultakorujen arvoon, ovat esimerkiksi korun harvinaisuus, historiallinen arvo, kysyntä markkinoilla sekä kullan hintakehitys maailmanmarkkinoilla. Myös korujen tyyli ja muoti-ilmiöt voivat vaikuttaa niihin kohdistuvaan kiinnostukseen ja siten niiden arvoon.

Jos harkitset vanhojen kultakorujen myymistä, on hyvä ottaa huomioon nämä eri tekijät ja tarvittaessa konsultoida asiantuntijaa arvonmäärityksessä. Verkkokulta ostaa mielellään vanhoja kultakoruja ja jalometalliesineitä asiakkailtaan, joten voit olla yhteydessä meihin saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen koruistasi.

Miten voidaan tunnistaa aidot vanhat kultakorut jäljitelmistä?

Aitojen vanhojen kultakorujen tunnistaminen jäljitelmistä voi vaatia hieman asiantuntemusta, mutta muutamilla yksinkertaisilla keinoilla voi välttää mahdolliset huijaukset. Yksi tärkeimmistä keinoista on tutkia korun leimoja ja merkintöjä. Aidoissa vanhoissa kultakoruissa pitäisi olla valmistajan leima, joka voi olla esimerkiksi kullanpuhdistamon tai kultasepän merkki. Lisäksi korussa tulisi olla kultaleima, joka osoittaa korun kullansisällön, esimerkiksi 18K tai 14K.

Toiseksi, aitojen kultakorujen pinta voi paljastaa niiden alkuperän. Vanhat kultakorut voivat olla hieman kuluneita tai naarmuuntuneita, mutta ne eivät saa olla ruosteisia tai hapettuneita. Aidoissa koruissa kullan väri on luonnollinen eikä se haalistu helposti.

Kolmanneksi, korujen paino ja koko voivat paljastaa niiden laadun. Usein jäljitelmissä käytetään kevyempää materiaalia kuin aidoissa koruissa. Lisäksi aidoissa vanhoissa kultakoruissa voi olla pieniä epätäydellisyyksiä tai kädenjälkiä, jotka kertovat korun käsityönä valmistetusta alkuperästä.

Viimeisenä vinkkinä kannattaa käyttää apuna ammattilaista, kuten kultaseppää tai arvostettua kultasepänliikettä, jos on epävarma korun aitoudesta. Ammattilainen pystyy tunnistamaan aitojen vanhojen kultakorujen piirteet ja tarvittaessa tekemään arvion korun arvosta. Tärkeintä on olla tarkkaavainen ja kyseenalaistaa epäilyttäviä tarjouksia, sillä vanhat kultakorut voivat olla arvokkaita sekä muistoilta että sijoituskohteina.

Millä tavoin vanhojen kultakorujen hoito eroaa uudempien korujen hoidosta?

Vanhojen kultakorujen hoito eroaa uudempien korujen hoidosta monellakin tavalla. Vanhat kultakorut saattavat olla kuluneempia ja herkempiä vaurioitumaan kuin uudemmat korut, joten niiden hoito vaatii tarkempaa huomiota ja varovaisuutta.

Ensinnäkin vanhojen kultakorujen puhdistuksessa tulee olla varovainen, sillä liian voimakkaat puhdistusaineet tai hankaaminen voivat vahingoittaa korun pintaa tai irrottaa koristekiviä. Vanhojen kultakorujen puhdistuksessa suositellaankin käytettävän mietoa saippuavettä ja pehmeää harjaa.

Toiseksi vanhojen kultakorujen säilytys kannattaa tehdä huolella. Korut tulisi säilyttää erillään toisistaan, mahdollisesti pehmustetussa laatikossa tai kankaassa, jotta ne eivät naarmuunnu tai vaurioidu toisiaan vasten. Lisäksi vanhojen kultakorujen säilytyspaikan tulisi olla kuiva ja suojattu valolta.

Kolmanneksi vanhojen kultakorujen kunnon tarkistaminen on tärkeää säännöllisesti. Koruissa saattaa olla heikkoja kohtia tai irronneita osia, jotka tulisi korjauttaa ennen kuin ne aiheuttavat suurempaa vahinkoa. Mikäli korussa on arvokkaita kiviä, kannattaa niiden kuntoa myös tarkkailla ja tarvittaessa käydä ametistissa tarkistuttamassa niiden kiinnitykset.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vanhojen kultakorujen hoito vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta verrattuna uudempiin koruihin. Säännöllinen puhdistus, huolellinen säilytys ja korujen kunnon tarkistaminen ovat avainasemassa vanhojen kultakorujen kauniin ulkonäön ja kestävyyden säilyttämisessä.

Millä tavoin vanhojen kultakorujen hoito eroaa uudempien korujen hoidosta?

Vanhojen kultakorujen hoito eroaa uudempien korujen hoidosta monellakin tavalla. Vanhojen kultakorujen pinta saattaa olla herkempi naarmuuntumaan ja kulumiselle, joten niihin tulee suhtautua varovaisemmin. Lisäksi vanhemmat kultakorut saattavat sisältää enemmän yksityiskohtia ja koristeita, joihin kertyy helpommin likaa ja pölyä. Tästä syystä vanhojen kultakorujen puhdistaminen vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä.

Kun hoidetaan vanhoja kultakoruja, on tärkeää välttää voimakkaita kemikaaleja ja puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa korun pintaa. Sen sijaan vanhojen kultakorujen puhdistamiseen suositellaan käytettävän mietoa saippuavettä ja pehmeää harjaa tai liinaa. Korujen säilyttämisessä kannattaa myös ottaa huomioon kosteus ja lämpötilan vaihtelut, jotka voivat vaikuttaa kultakorujen kuntoon pitkällä aikavälillä.

Kun verrataan vanhojen ja uudempien kultakorujen hoitoa, uudempien korujen pinnat ovat usein kestävämpiä ja helpommin puhdistettavissa. Uusien kultakorujen hoidossa voi yleensä käyttää hieman voimakkaampia puhdistusaineita ilman, että ne vahingoittavat korua. Uudempien kultakorujen säilyttämisessä keskeistä on yleensä pitää ne erillään muista koruista ja esineistä, jotta ne eivät naarmuunnu tai kolhiinnu.

Kun halutaan pitää vanhat kultakorut hyvässä kunnossa ja mahdollisesti myydä ne eteenpäin, on tärkeää panostaa niiden asianmukaiseen hoitoon. Oikein hoidettuina vanhoista kultakoruista voi saada hyvän hinnan, kun ne päätetään myydä esimerkiksi kulta- tai jalometalliesineiden ostoon erikoistuneelle toimijalle, kuten Verkkokullalle.

Miksi vaihtaa vanhat kultakorut rahaksi?

Vanhat kultakorut voi olla hyödyllistä vaihtaa rahaksi monestakin syystä. Ensinnäkin, vanhat kultakorut saattavat olla rikkoutuneita tai niiden tyyli ei enää miellytä omistajaa, jolloin niitä ei enää käytetä. Rahaksi vaihtamalla voi saada hyvitystä näistä koruista ja samalla päästä eroon tarpeettomasta romusta.

Toiseksi, kulta on arvokas metalli, joka säilyttää arvonsa hyvin pitkään. Kulta on myös helppo muuttaa rahaksi, ja sen arvo on yleensä suhteellisen vakaa. Vaihtamalla vanhat kultakorut rahaksi voi siis saada helposti ja nopeasti rahaa käyttöön.

Kolmanneksi, vaihtamalla vanhat kultakorut rahaksi voi saada lisärahaa esimerkiksi lomamatkaa varten, yllättäviä menoja varten tai muuta käyttötarkoitusta varten. Rahaksi vaihtaminen voi olla myös taloudellisesti järkevä ratkaisu, jos kultakoruja ei enää käytetä ja niiden arvo on suurempi kuin tunnearvo.

Yhteenvetona, vaihtamalla vanhat kultakorut rahaksi voi saada hyvitystä tarpeettomista koruista, hyödyntää kullan arvon säilyttävyyttä ja saada tarvittaessa lisärahaa erilaisiin tarkoituksiin. Verkkokulta tarjoaa helpon ja turvallisen tavan vaihtaa vanhat kultakorut rahaksi, joten kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa, jos omistat tarpeettomia kultaesineitä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.