4.8 arvio 

815

arvostelua

Kultaa myytävänä

Kultaa myytävänä

Onko sinulla kultaa myytävänä?

  • Jos sinulla on kultaa myytävänä, me ostamme sen nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä on kulta?

Kulta on harvinaisen ja arvokkaan metallin nimi, jota on käytetty jo vuosituhansia korujen ja rahojen valmistamiseen. Kulta on kemiallisesti hyvin stabiili metalli, joka ei reagoi hapen tai muiden yleisimpien aineiden kanssa. Tämä tekee siitä erinomaisen materiaalin korujen valmistukseen, sillä kulta säilyttää kiiltonsa ja värinsä vuosikymmenien ajan.

Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla ja voi vaihdella päivittäin markkinoiden tarjonnan ja kysynnän mukaan. Kullan hintaa mitataan yleisesti kultabarreissa, jotka ovat standardikokoisia kultalevyjä. Kulta on myös suosittu sijoitusväline, sillä sen arvo on historiallisesti säilynyt hyvin ja se on hyvä suojakeino inflaatiota vastaan.

Kulta voi olla eri väreissä riippuen siitä, millaisia seoksia siihen on lisätty. Tyypillisimmät kultaseokset ovat kelta- ja valkokulta, joissa kullalle on sekoitettu erilaisia muita metalleja lisäämään kovuutta ja muokkauskelpoisuutta. Kulta käyttökohteita ovat paitsi korut ja rahat, myös elektroniikkateollisuus ja lääketieteelliset sovellukset, joissa kultaa käytetään sen johtavien ja biokompatibiliteetti ominaisuuksien vuoksi.

Millaisia ovat eri kultalajit, ja miten ne eroavat toisistaan?

Kultaa on olemassa useita eri lajeja, ja niiden ominaisuudet voivat vaihdella merkittävästi. Yleisin kultalaji on 24 karaatin kulta, joka on puhdasta kultaa ilman muita metalleja sekoitettuna. Tämä tekee siitä erittäin pehmeää ja taipuisaa, minkä vuoksi sitä käytetään harvoin koruissa tai muissa käyttöesineissä. Sen sijaan 24 karaatin kultaa käytetään usein sijoitustarkoituksiin, koska sen arvo perustuu puhtaaseen kultaan.

Yleisimmin käytetty jalometalliseos on 18 karaatin kulta, joka koostuu 75 prosenttisesti kullasta ja loput seosta muista metalleista, kuten kuparista tai palladiumista. Tämä tekee siitä kestävämpää ja sopivampaa korujen valmistukseen. 18 karaatin kulta on myös väriltään hieman erilainen kuin 24 karaatin kulta, sillä sekoitetut metallit voivat vaikuttaa kultaisen sävyn intensiteettiin.

Lisäksi markkinoilla on myös muita kultalajeja, kuten 14 karaatin kulta, joka sisältää 58,5 prosenttia kultaa, ja 10 karaatin kulta, joka sisältää vain 41,7 prosenttia kultaa. Nämä kultalajit sisältävät enemmän seosmetalleja ja ovat siten kestävämpiä kuin korkeamman karaattimäärän kulta, mutta niiden arvo on myös alhaisempi.

Joten yhteenvetona voidaan todeta, että eri kultalajit eroavat toisistaan puhdistusasteen, kestävyyden ja arvon suhteen. Kun valitset kultaesinettä, sinun tulee ottaa huomioon käyttötarkoitus ja henkilökohtaiset mieltymykset valitessasi sopivaa kultaa.

Mitä etuja kullan myymisestä on taloudelle ja ympäristölle?

Kullan myymisellä on monia etuja taloudelle ja ympäristölle. Ensinnäkin, kullan myyminen antaa kuluttajalle mahdollisuuden saada käteistä rahaa nopeasti ja helposti. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun tarvitaan rahaa yllättävien menojen kattamiseen tai säästöjen kartuttamiseen.

Toisaalta kullan myyminen myös tukee kierrätystä ja vähentää ympäristön kuormitusta. Kulta on kallisarvoinen ja luonnonvaroja kuluttava materiaali, joten sen kierrättäminen on ekologisesti kestävämpi vaihtoehto kuin uuden kullan louhinta. Kullan kierrättäminen auttaa säästämään energiaa, vettä ja muita luonnonvaroja.

Lisäksi kullan myyminen voi auttaa vähentämään tarvetta uuden kullan louhintaan, joka aiheuttaa ympäristölle haitallisia vaikutuksia kuten maaperän saastumista ja ekosysteemien tuhoutumista. Kullan kierrättäminen on siis kestävämpi vaihtoehto ympäristön kannalta.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että kullan myyminen on taloudellisesti järkevää ja ympäristöystävällistä. Se antaa kuluttajalle mahdollisuuden saada käteistä rahaa nopeasti, samalla tukien kierrätystä ja vähentäen uuden kullan louhinnasta johtuvaa ympäristön kuormitusta.

Minkälaisia yleensä ovat asiat ja esineet, joita myydään eteenpäin markkinoilla?

Markkinoilla myytävien asioiden ja esineiden kirjo on hyvin laaja. Yleisimpiä myytäviä tuotteita ovat esimerkiksi vaatteet, elektroniikka, kodinkoneet, huonekalut, ruoka, kosmetiikka sekä erilaiset korut ja kultaesineet. Markkinoilla voi löytää myös erikoisempia tuotteita, kuten taide-esineitä, antiikkia, keräilyesineitä ja design-tuotteita. Yleensä markkinoilla myytävät tavarat ja esineet vaihtelevat suuresti niin hinnan, laadun kuin käyttötarkoituksenkin suhteen.

Kun puhutaan kultaesineiden myynnistä markkinoilla, niin kultaa myydään yleensä erilaisissa muodoissa. Kultaa voi ostaa esimerkiksi koruissa, sormuksissa, kelloissa, kaulakoruissa, rannekoruissa ja riipuksissa. Lisäksi kultaa myydään myös investointitarkoituksessa, kuten kultaharkkoina tai kultakolikoina. Kultaa voi ostaa uutena, käytettynä tai kierrätettynä markkinoilta riippuen tarpeesta ja budjetista.

Kulta on arvokas ja kestävä materiaali, jota arvostetaan ympäri maailmaa. Kultakoruja ja kultaesineitä pidetään usein arvokkaina lahjoina ja merkittävinä perintöesineinä. Kullan ostaminen markkinoilta voi olla hyvä sijoitus, koska kullan arvo säilyy yleensä hyvin ja se on myös helposti myytävissä jälleen eteenpäin.

Mitkä asiat vaikuttavat myytävän kullan arvoon?

Kullan myyntiarvoon vaikuttavat monenlaiset tekijät. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on kullan maailmanlaajuinen markkinahinta, joka määräytyy pörssin kautta. Kullan hinta voi vaihdella päivittäin markkinoiden tilanteen mukaan, joten kannattaa seurata kullan hintakehitystä ennen kuin myy kultaa.

Lisäksi kullan puhtausaste vaikuttaa sen arvoon. Mitä korkeampi kultaa sisältävien esineiden karatiini, sitä arvokkaampaa se on. Puhtaan kullan hinta on yleensä korkeampi kuin muiden metallien seoksilla, kuten kultasepänliikkeissä myytävien korujen.

Kullan paino on myös tärkeä tekijä sen arvon määrittämisessä. Mitä enemmän kultaa myytävänä on, sitä arvokkaampi se on. On hyvä tietää kultaharkon tai korun tarkka paino, jotta saa oikean hintatarjouksen.

Lisäksi kullan kysyntä ja tarjonta vaikuttavat sen hintaan. Kullan hinta voi nousta kysynnän kasvaessa esimerkiksi korujen valmistuksessa tai sijoituskäytössä. Toisaalta kullan hinta voi laskea ylitarjonnan vuoksi, joten markkinatilanteen seuraaminen on tärkeää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kullan arvoon vaikuttavat markkinahinta, puhtausaste, paino sekä kysyntä ja tarjonta. Seuraamalla kullan hintakehitystä ja selvittämällä kullan ominaisuudet, voi varmistaa saavansa parhaan mahdollisen hinnan myytäessä kultaa.

Miksi muuttaa kullat likvideiksi varoiksi?

Kullan muuttaminen likvideiksi varoiksi voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto monista syistä. Kulta säilyttää arvonsa ajan kuluessa, joten se on turvallinen sijoituskohde epävakailla markkinoilla. Lisäksi kullan likvidisyys tarkoittaa sitä, että sen voi helposti muuttaa käteiseksi tarvittaessa.

Vaikeissa taloudellisissa tilanteissa kulta voi toimia turvasatamana, sillä sen arvo ei ole riippuvainen markkinoiden tilanteesta. Tämä antaa kuluttajalle rauhan ja turvallisuuden tunteen oman omaisuuden säilyttämisestä arvonsa säilyttävänä kohteena.

Lisäksi kullan muuttaminen likvideiksi varoiksi voi olla hyvä tapa monipuolistaa sijoitussalkkua. Sijoitusasiantuntijat suosittelevat hajauttamaan sijoituksia eri omaisuusluokkiin, ja kulta voi olla hyvä lisä esimerkiksi osakkeiden tai kiinteistöjen rinnalle.

Verkkokullan liiketoimintaan kuuluu kulta- ja jalometalliesineiden ostaminen asiakkailta, ja siksi on tärkeää, että kuluttaja ymmärtää kullan muuttamisen likvideiksi varoiksi mahdollisuutena. Verkkokulta tarjoaa helpon ja turvallisen tavan muuttaa kultaa likvideiksi varoiksi, ja asiantunteva henkilökunta auttaa asiakasta kaikissa kultaan liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.