4.8 arvio 

837

arvostelua

Kultaa myydään

Kultaa myydään

Kenelle kultaa myydään?

  • Kultaa myydään kullan ostajalle
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä kulta on?

Kulta on maa-ainesta, joka on arvokasta sen harvinaisuuden ja kestävyyden vuoksi. Kulta on ollut käytössä koruissa ja rahassa jo tuhansien vuosien ajan, ja sitä pidetään edelleen yhtenä arvokkaimmista jalometalleista maailmassa.

Kulta on erittäin kestävä metalli, joka ei hapetu tai korrodoi helposti. Se säilyttää myös värinsä ja kiiltonsa vuosien varrella, mikä tekee siitä suositun valinnan koruissa ja muissa jalometalliesineissä.

Kullan hinta määräytyy markkinoiden tarjonnan ja kysynnän perusteella, ja se vaihtelee päivittäin. Kulta on perinteisesti ollut turvasatama epävarmuuden aikoina, ja monet sijoittavatkin kultaan osana hajautettua salkkuaan.

Kulta voi esiintyä eri muodoissa, kuten kultaharkkoina, kultakolikkoina tai koruina. Verkkokulta ostaa myös kultaa asiakkailtaan, tarjoten reilun hinnan ja ammattitaitoisen palvelun kaikille kultaa myydä haluaville.

Minkälaisia kultaesineitä yleensä myydään markkinoilla?

Kultaesineitä myydään markkinoilla monenlaisia, ja ne vaihtelevat niiden käyttötarkoituksen mukaan. Yleisimpiä kultaesineitä ovat esimerkiksi kultakorut, kuten sormukset, kaulakorut ja korvakorut. Nämä korut voivat olla valmistettu erilaisista kulta-seoksista, kuten 14 karaatin tai 18 karaatin kullasta. Lisäksi markkinoilla myydään myös muita kultaesineitä, kuten kultakolikoita, kultaharkkoja ja kultakellonkuoria.

Kultakorut ovat yleensä suosittuja lahjaideoita erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten syntymäpäivät, häät ja vuosipäivät. Kultakoruja voi ostaa valmiina tuotteina koruliikkeistä tai tilata räätälöityjä koruja oman maun mukaan. Kultakorut voivat olla myös perintökalleuksia, joita halutaan säilyttää ja siirtää sukupolvelta toiselle.

Kultakolikot ja kultaharkot puolestaan ovat suosittuja sijoituskohteita, koska niiden arvo säilyy ajan myötä. Monet sijoittajat ostavat fyysistä kultaa turvatakseen varallisuuttaan ja hajottaakseen sijoitusportfolioaan. Kultakolikot ja kultaharkot ovat yleensä valmistettu korkealaatuisesta kullasta ja niillä on tunnettuja arvolisäleimoja, kuten Suomen Rahapajan leima. Näitä kultaesineitä voi ostaa esimerkiksi kulta- ja hopeakauppiaiden kautta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että markkinoilla myydään monenlaisia kultaesineitä eri käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä sitten koristekoru, sijoituskohde tai perintökalleus, kultaa löytyy jokaiseen tarpeeseen. On tärkeää hankkia kultaesineitä luotettavilta ja ammattitaitoisilta kauppiaita, jotta voi varmistua niiden laadusta ja arvosta.

Mitä hyötyjä kullan myymisestä on ympäristölle?

Kullan myymisellä ympäristölle voi olla useita hyötyjä. Ensinnäkin, kierrättämällä kultaa vähennetään tarvetta louhia uutta kultaa. Kullan louhinta on usein ympäristölle haitallista, sillä se kuluttaa suuria määriä energiaa ja aiheuttaa maaperän sekä vesistöjen saastumista. Kierrättämällä kultaa voidaan siis vähentää näitä haitallisia vaikutuksia.

Toiseksi, kullan kierrättäminen auttaa säästämään luonnonvaroja. Kullan louhinta vaatii suuria määriä vettä ja muita luonnonvaroja, joten kierrättämällä kultaa voidaan vähentää tämänkaltaista resurssien tuhlaamista. Tämä puolestaan auttaa vähentämään ympäristön rasitusta ja säilyttämään luonnonvarat tuleville sukupolville.

Lisäksi, kullan kierrättäminen auttaa vähentämään jätteiden määrää. Monet ihmiset säilyttävät vanhoja ja käyttämättömiä kultaesineitä, jotka lopulta päätyvät kaatopaikoille. Kierrättämällä nämä esineet voidaan välttää turhia jätteiden syntymistä ja samalla hyödyntää niiden arvo uudelleen.

Kaiken kaikkiaan, kullan myyminen ja kierrättäminen voi siis tuoda monia hyötyjä ympäristölle. Se auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, säästämään luonnonvaroja sekä vähentämään jätteiden määrää. Ympäristön kannalta on siis kannattavaa harkita kullan myyntiä ja kierrättämistä sen sijaan, että se jäisi käyttämättömänä lojumaan kätköihin.

Mitä hyötyjä kullan myymisestä on taloudelle?

Kullan myymisellä on useita hyötyjä taloudelle. Ensinnäkin, kun kuluttajat myyvät kultaesineitä, se lisää kullan tarjontaa markkinoilla. Tämä voi vaikuttaa kullan hintaan maailmanmarkkinoilla ja siten myös talouteen laajemmin. Lisääntynyt kysyntä voi myös rohkaista kullan tuottajia lisäämään tuotantoaan, mikä voi tuoda lisää työpaikkoja ja taloudellista kasvua.

Toiseksi, kullan myyminen voi olla hyvä tapa saada ylimääräistä rahaa. Monilla kuluttajilla saattaa olla käyttämätöntä kultaa, kuten vanhoja koruja tai kolikoita, jotka voivat olla arvokkaita. Myymällä nämä kultaesineet, kuluttajat voivat saada rahaa esimerkiksi säästöihin, investointeihin tai muihin tarpeisiin, mikä voi puolestaan piristää taloutta ja lisätä kulutusta.

Lisäksi, kullan myyminen voi auttaa ympäristöä. Kierrättämällä kultaa sen sijaan, että se jäisi lojumaan käyttämättömänä kaappeihin, voidaan vähentää tarvetta louhia uutta kultaa. Kullan louhinta voi aiheuttaa ympäristöongelmia ja kuluttaa luonnonvaroja, joten kierrätys on ekologisempi vaihtoehto. Näin ollen kullan myyminen voi edistää kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua.

Miten myytävän kullan arvo voidaan määrittää?

Myytävän kullan arvo voidaan määrittää useilla eri tavoilla riippuen siitä, mistä näkökulmasta tarkastellaan. Kullan hintaan vaikuttavat muun muassa kullan puhdaspaino, kultapitoisuus, maailmanmarkkinahinta, kullankaivuun ja kultasepäntyön kulut sekä kysynnän ja tarjonnan välinen suhde.

Yksi tapa määrittää kullan arvo on selvittää sen puhdaspaino ja kultapitoisuus. Kullan arvoa mitataan yleensä gramman tai unssin perusteella, ja kultapitoisuus ilmoitetaan karatiinoina. Mitä korkeampi kultapitoisuus, sitä arvokkaampaa kulta on.

Toinen tapa selvittää kullan arvo on seurata maailmanmarkkinahintaa. Kullan hinta vaihtelee päivittäin markkinoiden mukaan, ja sitä pidetään yhtenä keskeisenä tekijänä kullan arvon määrittämisessä.

Lisäksi kannattaa huomioida kullankaivuun ja kultasepäntyön kulut. Kullan louhiminen ja jalostaminen vaativat paljon työtä ja resursseja, mikä vaikuttaa kullan kokonaishintaan. Kullankaivuun ja kultasepäntyön kulut voivat vaihdella eri yritysten välillä.

Viimeisenä tekijänä kullan arvon määrittämisessä on kysynnän ja tarjonnan välinen suhde. Mikäli kulta on suuressa kysynnässä ja tarjonta on pieni, kullan hinta voi nousta. Toisaalta, jos kultaa on tarjolla paljon ja kysyntä on vähäistä, kullan hinta voi laskea.

Näiden eri tekijöiden yhteisvaikutuksesta muodostuu myytävän kullan arvo. On tärkeää ottaa huomioon kaikki nämä tekijät, kun haluaa saada oikean arvion omasta kullastaan ja varmistaa, että saa siitä oikean hinnan.

Mitkä ovat kullan myymisen hyödyt?

Kullan myymisellä on monia hyötyjä kuluttajalle. Yksi suurimmista hyödyistä on tietysti se, että saat rahaa käyttämättömästä kullasta. Monilla meistä lojuu kaapeissa tai laatikoissa kultakoruja tai muita kultaesineitä, joita emme enää käytä. Kullan myymisen avulla voit siis saada näistä esineistä vielä hyvän hinnan.

Toinen hyöty kullan myymisessä on mahdollisuus ansaita lisätuloja. Jos sinulla on ylimääräistä kultaa, voit myydä sen ja käyttää saamasi rahat esimerkiksi laskujen maksamiseen, säästöihin tai vaikka unelmiesi lomamatkaan. Kullan myyminen voi siis tuoda taloudellista helpotusta arkeesi.

Lisäksi kullan myyminen on ekologinen valinta. Kierrättämällä käyttämätöntä kultaa vähennetään tarvetta kaivosteollisuudelle, joka aiheuttaa ympäristölle merkittäviä haittoja. Kullan kierrättäminen auttaa siis säästämään luonnonvaroja ja vähentämään ympäristökuormitusta.

Yhteenvetona kullan myymisellä on siis monia hyötyjä, kuten rahan saaminen käyttämättömästä kullasta, lisätulojen ansaitseminen ja ekologisuus. Kannattaa siis harkita kultaesineidesi myymistä ja hyödyntää näin kullan tarjoamia mahdollisuuksia.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.