4.8 arvio 

717

arvostelua

Design-korut ja Arvokorut

Ostamme arvo- ja designkoruja

Arvokorujen ja designkorujen numismaattinen arvo

Arvokoruilla tai Design- koruilla tarkoitetaan koruja, joissa on jotain muutakin kun materiaalia-arvoa. Periaatteessa kaikki ehjät korut ovat sellaisia, mutta käytännössä ei. Korun arvon määrittäminen ja myynti on monesti vaikeaa. Koru on niin arvokas, kun mahdollinen ostaja on halukas arvottamaan sen eli koruista, niin kuin mistä tahansa myyntituotteesta voi kyllä saada todella korkeita hintoja jos oikea ostaja löytyy. Ostajan löytäminen on kuitenkin yleisesti työn ja tuskan takana ja kun ostaja löytyy, ei tuntipalkoille olla päästy. Design- koru ja romukulta termien sprediä eli arvotuseroa pidetään todella paljon suurempana, mitä se todellisuudessa on ja kun kullan hinta on noussut huimasti, niin korujen materiaali arvot ovat kivunneet jo lähes korujen koruarvo hintoihin. Tähän kun lisätään vielä korulle numismaattista lisähintaa, niin hinnat nousevat toisinaan niin korkealle että jälleen myynti on tosiaan erittäin hankalaa kullan hinnan ollessa näin korkealla. Jälkimyyntiin järkevät design-korut ja arvokorut ovat yllättävän harvassa.

Designkorujen ja arvokorujen myynti ja ostajat

Design- ja arvokorujenkin hinnat määräytyy lähes aina markkinahintaperusteisesti. On tietenkin olemassa joitakin erityisen suuria numismaattista arvoa omaavia koruja, joita saa helpommin myytyä yli markkinahintaan. Tiettyjen brändien tietyt korut ovat voineet saavuttaa huikeitakin arvostuksia kuluttajan silmissä ja näiden eteen kannattaakin tehdä työtä ja etsiä esinettä haluava ostaja. Moninkertaisten tai tuntuvien voittojen korut ovat kuitenkin hyvin harvassa.  Kun kuitenkin sitoutuu näkemään aikaa jälleen myyntiä varten, eikä myynnillä ole kiirettä, niin myyntiä suoraan kuluttajalle voi aina kokeilla. Suoraan kuluttajalle myytynä esineistä voi tosiaan saada parempaa hintaa kun/jos oikea ostaja löytyy.

Design- tai arvo korujen arvoa korostavat ostajatkaan ei pysty maksamaan todellisuudessa koruista parempia hintoja. Mikäli näin on tai niin esitetään, niin parempi hinta on yrityksen sisäisessä hintapolitiikassa, jossa rikkinäisistä koruista tai muusta kultamateriasta maksetaan taas erittäin huonoa hintaa, jotta arvokoru- hinta näyttäisi korkealta. Eli todellisuudessa arvo- tai design- korun hinta ei yleisesti yllä samoihin mitä meille myytynä olisi. Tämän olemme todenneet lukemattomia kertoja kahden vuosikymmenen toimintamme aikana. Jälleen myynti aiheuttaa työtä, markkinointia ja ottaa aikaa. Näihin uppoaa taas rahaa. Todellisuudessa siis hyvin harvoja design- esineitä pystytään ostamaan paremmilla hinnoilla ja tämä onkin enemmänkin yrityksen markkinointi-strategiaa.   

Ostamme arvokoruja ja jalometalleja kaikessa muodossa!

Verkkokulta on Suomessa suurin vain internetissä toimiva kullanostaja ja myös nykyään vanhin. Ostamamme kulta ei ole pelkästään perinteisesti vanhoja ja rikkinäisiä koruja. Ostamme kultaa sen kaikissa muodoissa. Jälleenmyyntikelpoisia esineitäkin on vaikea myydä suoraan kuluttajalle ja koska kullan hinta on korkea, esineistä saa nopeasti korkean hinnan meille myytynä. Katsomme aina numismaattisen arvon myös. Kustannustehokkuutemme, alan kokemuksemme ja markkinaasemamme myötä pystymme maksamaan alan parasta hintaa jalometalleista. Mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä tilaa kullan myyntipakkaus. Hintatasomme on jo valmiiksi niin korkea, ettei esineen muoto vaikuta hintoihimme. 

Myy arvokorut vaivatta, jolloin säästät myös luontoa!

Arvokorujen myynti: 

Jälleenmyyntiin menevissäkin koruissa on aina prosessinsa, joka aiheuttaa työtä ja kuluja ja usein koruarvosta saatu lisä menee suoraan niihin. Tämän takia vaikka korussa olisikin lisäarvoa, lähes koskaan niistä ei pysty maksamaan parempia hintoja. Hyvin harvoissa koruissa on mitään merkittäviä koruarvoja ja varsinkin tällä hetkellä kullan hinnan ollessa korkealla, on yleisesti kustannustehokkaampi ja järkevämpi tapa realisoida esineet nopeasti helposti ja vaivattomasti meille. Myös eri toimijoiden markkinoinnissakin käytettyjä ” maksamme paremmin design koruista ja arvokoruista” toteutuneet hinnat ovat lähes aina heikompia, kun meidän antamamme tarjoukset.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Design-korujen ja arvokorujen myyntipakkaus. Tilaa tästä.

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK