4.8 arvio 

799

arvostelua

Korut rahaksi

korut rahaksi kaksi sormusta

Vaihda korut rahaksi luotettavasti, nopeasti ja helposti

Onko sinullakin lipaston laatikoissa koruja, joita et ole käyttänyt aikoihin? Oletko tullut ajatelleeksi, että vanhanaikaiset ja tummuneetkin korut voivat olla arvokkaita? Haluatko vaihtaa korut rahaksi?

Monikaan ei tule ajatelleeksi, että laatikoiden pohjalla lojuvat kultakorut on mahdollista muuttaa rahaksi sen sijaan, että ne viruvat  käyttämättöminä tai rikkinäisinä tiedostamattomana omaisuutena. Monesti korut voivat myös olla perinnöksi saatuja, jolloin niiden arvosta ei myöskään ole tietoa. Asiaa kannattaa pohtia, sillä hyvin todennäköisesti laatikon pohjallasi on arvotavaraa ja vaihtamalla korut rahaksi voit ansaita helposti rahaa. Korujen sisältämä kulta on nimittäin jalometalli, joka ei menetä arvoaan, vaikka itse korut eivät enää olisikaan ajanmukaisia. Korut rahaksi vaihtaneet asiakkaamme monesti yllättyvätkin,  kuinka paljon  rahaa niistä saivat. Kullan maailman markkinahinnan ollessa nyt korkeimmillaan ikinä, on kuluttajilla nyt entistä suurempi syy muuttaa korut rahaksi. Nyt on helppoa vaihtaa korut rahaksi palvelumme kautta. 

Mikäli haluat muuttaa korut rahaksi, me autamme siinä sinua. Korujen muuttaminen rahaksi onnistuu helpoiten tilaamalla kullan myyntipakkauksemme. Postimaksut on maksettu puolestasi ja jokainen lähetys on vakuutettu 5000 euron arvosta. Lisäksi käytössämme on alan laajin tyytyväisyystakuu ; Prosessimme on täysin ilmainen alusta loppuun asti. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin lähetämme esineesi takaisin täysin ilmaiseksi!

Nykyään olemme vanhin netin kautta toimiva yritys, jonka myötä tunnettu alan yritys ja nautimme asiakkaidemme luottamuksesta ja tästä aiomme pitää kiinni. Kullan ollessa korkealla alalle on 2020 tullut taas paljon uusia toimijoita nopean tienestin toivossa välikädeksi kullan kierrätysketjuun. Alan pioneerinä pitkä kokemus ja ammattitaito varmistavat luotettavan ja toimivan palvelumme. 

Miksi minun kannattaa muuttaa korut rahaksi teidän kauttanne?

On olemassa lukemattomia syitä, miksi asiakkaamme päättävät, että juuri nyt on heille oikea aika muuttaa korut rahaksi. Jotkut haluavat esimerkiksi myydä kultakorut rahoittaakseen lomamatkan. Asiakkaat valitsevat palvelumme monista eri syistä, mutta alla tärkeimmät:

 • Suomen vanhin kullan ostaja. Yli 80 000 toteutunutta ostoprosessia ja monien vuosien luottoluokitukset varmistavat laadukkaan palvelumme. Ei välikäsiä kullan kierrätysketjussa.
 • Suomalainen ekologinen palvelu
 • Myyntipakkauksen tilaus on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.( ainoa täysin ilmaisen palvelun tarjoaja!)
 • Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).
 • Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen  palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.
 • Paras hinta kullasta - Aidolla ja toimivalla hintatakuulla!

Vaihda korut rahaksi!

1.Tilaa myyntipakkaus

2.Lähetä korut myyntipakkauksessa

3.Arviomme kultakorusi ja maksamme ne sinulle saman päivän aikana

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

 • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK