4.8 arvio 

837

arvostelua

Kulta rahaksi- Vaasa

Kulta rahaksi Vaasasta kokemuksella ja luotettavasti. Paras hinta kullasta vaasalaisille ilman välikäsiä

Kulta rahaksi ilman välikäsiä luotettavasti myös vaasan alueella. 

Myy kulta rahaksi vaasan alueella alan kokeneimmalle, vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle. Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa tai haluat muuten vain päästä turhista kultaesineistäsi eroon nyt kun kullan hinta on korkealla.

Olemme Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Vaihda kulta rahaksi suoraan meille ilman välikäsiä vaasasta!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

 • Kulta rahaksi Vaasan myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.
 • Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).
 • Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua. 
 • Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä - Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

Voit myydä kultaa meille helposti tilaamalla alta myyntipakkauksen. Alla myös ohjeet ja tietoa kullan rahaksi muuttamiseen. 

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

 • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuva
 • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
 • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Vaihda kulta rahaksi vaasasta. Tilaa tästä.

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

1. Kun haluat vaihtaa kullan rahaksi vaasasta, aloita tilaamalla myyntipakkaus.

Ensimmäinen askel kullan myyntiin vaasasta käsin on tilata verkkosivuiltamme tai puhelimitse 010 229 2080 kullan myyntipakkaus. Pakkauksen avulla myyt kultaa nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Myyntipakkaus sisältää turvapussin arvoesineille, sopimuspaperit sekä palautuskuoren, joka on valmiiksi vakuutettu 5000 euron edestä. Postimaksu on tietenkin valmiiksi maksettu ja mukana tulee vielä selkeät ohjeet, kuinka sinun tulee toimia lähetyksen kanssa.

2. Pakkaa myytävä kulta ja täytä sopimuspaperi

Kun olet saanut myyntipakkauksen, pakkaa myytävät kultaesineesi turvapussiin ja laita se vakuutettuun palautuskuoreen. Muista täyttää pakkauksen mukana tuleva sopimuspaperi ja yhteystietosi tarkasti, jotta voimme maksaa hyvityksen tilillesi. Toimita palautuskuori postiin ja muista ottaa postista mukaasi kuitti lähetyksen vakuudeksi. Säilytä kuitti tarkoin siihen saakka kunnes olemme maksaneet hyvityksen tilillesi.

3. KULTA RAHAKSI vaasa- Palkkio myymästäsi kullasta

Myymäsi kulta saapuu meille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Arvioimme kultaesineesi pian pakkauksen saapumisesta ja maksamme kauppasumman tilillesi aina 12 tunnin kuluessa. Tilauksen yhteydessä lähetämme sinulle seurantalinkin sähköpostiin, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä verkkosivuiltamme ja näet kuinka paljon maksamme kultaesineistäsi. Kustannustehokkuutemme, pitkän ammattitaitomme, toisen vuosikymmenen kokemuksemme ja kompetenssimme myötä pystymme tarjoamaan parempaa hintaa kuin kilpailijamme.

Haluatko myydä kultaa vaasasta nopeammin?

Jos haluat myydä kultaa nopeammin vaasasta, kiireellisissä tapauksissa voit lähettää esineesi suoraan Verkkokullalle ilman myyntipakkausta. Muista liittää lähetykseesi omat yhteystietosi: oma nimesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi. Kun olemme arvioineet kultaesineesi, lähetämme sinulle seurantakoodin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Koodin avulla voit kirjautua verkkopalveluumme ja seurata tilauksesi etenemistä. Kulta rahaksi hinta näkyy tilausseurannassamme ja lisäämme postikulut palkkioosi. 

Lähetysosoite:
Verkkokulta Oy
PL 58
00981 Helsinki

Jäikö sinulle kysyttävää kullan rahaksi muuttamisesta?

Haluaisitko myydä kultaa, mutta tunnet olosi vielä hieman epävarmaksi? Ei hätää! Voit olla yhteydessä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin kullan myyntiä koskien.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@verkkokulta.fi tai 010 229 2080

Onko kullan rahaksi myynti vaasasta käsin postin kautta turvallista?

On selvää, että moni miettii juuri tätä kysymystä. Tämän vuoksi olemme tehneet palvelustamme asiakkaillemme täysin riskitöntä. Asiakkaillemme ei koskaan aiheudu mitään kuluja. Mikäli et ole tyytyväinen esimerkiksi kauppasummaan, niin voit aina perua tilauksen veloituksetta, jolloin lähetämme kultaesineesi takaisin. 

Kullan myyntipakkaukset ovat vakuutettuja minimissään 5000 euroon asti ja valmiiksi maksettuja puolestasi. Olemme vastaanottaneet yli 100.000 lähetystä ilman minkäänlaisia ongelmia toimituksissa. Yksikään lähetys ei ole vielä historiamme aikana kadonnut. Postivakuutettu lähetys kulkee erillistä reittiä ja huomattavasti tavallista postia tarkemmassa seurannassa.

Meillä on käytössämme avainlipputunnus, joka myönnetään vain 100% kotimaisille palveluille. Lisäksi olemme olemme kuuluneet viimeisen 8 vuoden ajan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tunnustusta pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastamme on tullut myös Kauppalehden myöntämän Menestyjät-sertifikaatin(viimeisimpänä 2022) ja asiakastiedon Suomen vahvimmat Korkeimman sertifikaatin muodossa. Bisnoden Korkein monena vuotena ansaitsemamme lowest credit risk ja Highest credit worthness sertifikaatit todentavat vakavaraisuutta ja maksukykyämme. 

Vaihda parhaalla hinnalla kulta rahaksi myös vaasan alueelta käsin.

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.