4.8 arvio 

837

arvostelua

Ostetaan kultaa

kultakoruja setelipinon päällä

Ostetaan kultaa, mutta kuka ja millä hinnalla?

Ostetaan kultaa mainokset näkyvät katukuvassa ja printeissä sykleittäin erittäinkin tiiviisti. Yleensä tämä tapahtuu, kun kullan hinta nousee korkealle. Tällöin kullan ostajia tuntuu olevan joka kadun kulmassa ja lehtimainoksissa. Kullan ostajia saapuu äkisti markkinoille helpon ja nopean rahan toivossa, sillä kuka vain voi pystyttää kadun kulmalle ostopisteen tai kärkytä eri markkinapaikoissa tarjolla olevaa kultaa. Tähän ei tarvita sen enempää lupia ja kun kullan ostamisen saa vielä pienellä vaivalla näyttämään uskottavalta yritystoiminnalta, niin tämä selittää termin " kultabuumi". Ostajia on moneen lähtöön ja huijarit saapuvat myös paikalle. Myös muiden alojen toimijat saapuvat osto markkinoille ostamaan kultaa sivutoimi liiketoimintana. Kaikki me ostetaan kultaa!

Ostetaan kultaa mainokset hyvänä indikaattorina

Ostetaan kultaa saturoituneet mainokset ovat siis hyvä indikaattori kullan myyjälle, sillä tällöin tosiaan todennäköisesti kullan hinta on noussut. Tällöin kullan myynti voi olla järkevää, mutta minne? Koska todennäköisesti aikaisemmin mainittuja asioita on tapahtunut, niin on hyvä valita toimija, jolla on pitkä toiminta historia ja viralliset objektiiviset sertifikaatit kunnossa useiden vuosien ajalta. Tällä varmistat myös ammattitaitoisen ja luotettavan ostajan ja tämä tuo myyjää lähemmäs onnistuneita kauppoja. 

Olemme suomen vanhin ja suurin kullan postimyyntipalvelu

Me ostetaan kultaa toisen vuosikymmenen kokemuksella. Kullan myyntipakkaukset ovat vakuutettuja minimissään 5000 euroon asti ja valmiiksi maksettuja puolestasi. Olemme vastaanottaneet yli 100.000 lähetystä ilman minkäänlaisia ongelmia toimituksissa. Yksikään lähetys ei ole vielä historiamme aikana kadonnut. Postivakuutettu lähetys kulkee erillistä reittiä ja huomattavasti tavallista postia tarkemmassa seurannassa.

Käytössämme on avainlipputunnus, joka myönnetään vain 100% kotimaisille palveluille. Lisäksi olemme olemme kuuluneet viimeisen 8 vuoden ajan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Tunnustusta pitkäjänteisestä ja laadukkaasta toiminnastamme on tullut myös Kauppalehden myöntämän Menestyjät-sertifikaatin(viimeisimpänä 2022) ja asiakastiedon Suomen vahvimmat Korkeimman sertifikaatin muodossa. Bisnoden Korkein monena vuotena ansaitsemamme lowest credit risk ja Highest credit worthness sertifikaatit todentavat vakavaraisuutta ja maksukykyämme. 

Kun haluat myydä kultaa, niin me ostamme kultasi helposti, vaivattomasti ja parhaalla hintatasolla.

Voit tilata myyntipakkauksen alla olevasta tilauslomakkeesta tai lähipaikkakuntalaisille tarjoamme myös nopean Verkkokulta- Smart palvelun helsingin vuosaaressa, johon voit tutustua tarkemmin täältä: https://www.verkkokulta.fi/ostetaan-kultaa-helsinki 

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Ostamme kultaa. Tilaa tästä.

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.