Romukulta

Ostamme romukultaa

Romukulta, mitä se on?

Romukulta nimekettä käytetään usein, kun puhutaan käytetyistä tai rikkinäisistä kultakoruista tai muista kultaesineistä, joille ei löydy enää käyttöä. Romukultana myydään mitä ihmeellisempiä esineitä, kuten kultakolikoita, hampaita ja kelloja. Itse sana romukulta on kuitenkin hiukan harhaanjohtava. Kullasta maksetaan aina sen pitoisuuden mukaan, eikä ole väliä onko kulta romukultaa vai ei. Romukullanostajat ostavat esimerkiksi myös ehjiä koruja, mutta maksun perusteena on yleensä kullan määrä ja kultapitoisuus, kuten "romukullassakin".

Romukulta on siis kultaa, jota ei voi enää myydä eteenpäin kultaesineenä. Tällöin esineestä saatu korvaus perustuu vain sen sisältämän kullan määräään, eikä numismaattiseen arvoon. Esimerkiksi uuden veroista kultasormusta ei kannata myydä romukultana, vaan kannattaa kokeilla myydä sormus esimerkiksi tuttavalleen, joka voi maksaa siitä yli kullan arvon.

Kullasta maksettava korvaus perustuu kullanostajilla lähes aina esineiden kultapitoisuuteen, riippumatta siitä, onko kyseessä täysin ehjä kultaesine vai selkeästi romukultaa oleva esine.

Ostamme romukultaa

Verkkokulta on Suomessa suurin vain internetissä toimiva kullanostaja. Ostammamme romukulta on perinteisesti vanhoja ja rikkinäisiä koruja. Ostamme kultaa kuitenkin sen kaikissa muodoissa. Jälleenmyyntikelpoisia esineitäkin on vaikea myydä suoraan kuluttajalle ja koska kullan hinta on korkea, esineistä saa nopeasti korkean hinnan meille myytynä. Mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä tilaa kullan myyntipakkaus .

Myy romukulta, säästät luontoa!

Tiesitkö, että yhden kultasormuksen tekemiseen vaadittava kultamäärä tuottaa perinteisin keinoin, eli kullankaivuulla, jopa 20 tonnia jätettä? Kullan kaivuussa käytetään lisäksi erittäin vahvoja myrkyllisiä aineita kuten syanidia.  Kierrätä romukulta ja olet näin säästämässä luontoa kanssamme. Mitä enemmän romukullanostajat pystyvät tuomaan markkinoille kierrätettyä kultaa, sitä vähemmän on tarvetta kullan kaivuulle.

Harhaluulo: Romukulta, sitä myydään vain rahan tarpeessa!

Toisin kuin yleensä monet ajattelevat, romukulta myydään meille ilman äkillistä rahan tarvetta. Asiakkaamme tekevät suursiivouksen ja löytävät rikkinäisiä tai tarpeettomia kultaesineitä. Yleensä näille esineille ei löydy käyttöä ja ne ovat olleet jopa vuosia laatikoiden pohjalla. Uuden romukulta -rahaksi palvelumme avulla asiakkaat voivat myydä meille kultaa helposti ja vaivattomasti, eivätkä kultakorut jää laatikoiden pohjalle lojumaan.

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi kullan myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK