4.8 arvio 

799

arvostelua

Romukulta

Romukulta. Mitä on romukulta.

Romukulta, mitä se on?

Romukulta nimikettä käytetään usein, kun puhutaan käytetyistä tai rikkinäisistä kultakoruista tai muista kultaesineistä, joille ei löydy enää käyttöä. Romukultana myydään mitä ihmeellisempiä esineitä, kuten kultakolikoita, hampaita ja kelloja. Itse sana romukulta on kuitenkin hiukan harhaanjohtava. Kullasta maksetaan aina sen pitoisuuden mukaan, eikä ole väliä onko kulta romukultaa vai ei. Romukullanostajat ostavat esimerkiksi myös ehjiä koruja, mutta maksun perusteena on yleensä kullan määrä ja kultapitoisuus, kuten "romukullassakin".

Romukulta on siis kultaa, jota ei voi enää myydä eteenpäin kultaesineenä. Tällöin esineestä saatu korvaus perustuu vain sen sisältämän kullan määrään, eikä numismaattiseen arvoon. Esimerkiksi uuden veroista, laadukasta ja uniikkia kultasormusta ei välttämättä kannata myydä romukultana, vaan ensiksi kokeilla myydä sormus esimerkiksi tuttavalleen, joka voi maksaa siitä yli kullan arvon. Monesti kullan jälleenmyynti suoraan kuluttajalle ottaa kuitenkin aikaa ja vaivaa, eikä muutaman kympin voiton saaminen ole vaivan arvoista.

Kullasta maksettava korvaus perustuu kullanostajilla lähes aina esineiden kultapitoisuuteen, riippumatta siitä, onko kyseessä täysin ehjä kultaesine vai selkeästi romukultaa oleva esine. Vaikka esine olisikin jälleen myynti kelpoinen, niin kaikki koruarvo lisä menee yleensä jälleen myyntiprosessiin aiheutuneeseen työhän ja myynti ottaa yleensä aikaakin suhteellisen kauan. On olemassa joitakin numismaattista arvoa olevia esineitä, joilla on suuri kysyntä. Näin ollen on mahdollista päästä tuntipalkoille suoraan kuluttajalle jälleenmyynnin kautta. Tällaiset korut ovat kuitenkin harvassa ja koska hintatasomme on todella korkea,  esineiden myynti meille on monesti kullan hinnan ollessa nyt korkealla, kustannustehokkaampi ja järkevämpi ratkaisu romukullan myyntiin. 

Ostamme romukultaa

Verkkokulta on Suomessa suurin vain internetissä toimiva kullanostaja. Ostamamme romukulta ei siis ole pelkästään perinteisesti vanhoja ja rikkinäisiä koruja. Ostamme kultaa sen kaikissa muodoissa. Jälleenmyyntikelpoisia esineitäkin on vaikea myydä suoraan kuluttajalle ja koska kullan hinta on korkea, esineistä saa nopeasti korkean hinnan meille myytynä. Mikäli sinulla on tarpeettomia kultaesineitä tilaa kullan myyntipakkaus. Hintatasomme on alan parasta luokkaa!

Myy romukulta, säästät luontoa!

Tiesitkö, että yhden kultasormuksen tekemiseen vaadittava kultamäärä tuottaa perinteisin keinoin, eli kullan kaivuulla, jopa 20 tonnia jätettä? Kullan kaivuussa käytetään lisäksi erittäin vahvoja myrkyllisiä aineita kuten syanidia.  Kierrätä romukulta ja olet näin säästämässä luontoa kanssamme. Mitä enemmän romukullanostajat pystyvät tuomaan markkinoille kierrätettyä kultaa, sitä vähemmän on tarvetta kullan kaivuulle.

HARHALUULO: ROMUKULTA TARKOITTAA RIKKINÄISIÄ KORUJA TAI ROMUN NÄKÖISIÄ KORUJA JA SIITÄ MAKSETAAN VÄHEMMÄN KUIN KORUKULLASTA!

Yleisesti ajatellaan tosiaan, että huonoista rikkinäisistä koruista saa huonompaa hintaa, kun hyvässä kunnossa olevasta toimivasta korusta. Tämä ei yleisesti kuitenkaan pidä paikkansa, sillä jälleenmyynti ottaa aikaa vaivaa ja prosessi ei ole ilmaista. Monesti tosiaan tästä korun jälleenmyynti hinnasta kaikki palaa jälleenmyynti työhön, jonka vuoksi korukullasta ei voi maksaa parempia hintoja, kuin ns"romukullasta".  

2020 kullan hinta on nousi ennätyslukemiin. Tämä on houkutteli paljon uusia toimijoita alalle ja yksityisetkin pyrkivät pääsemään kullan kierrätysketjuun välikädeksi. Myyntipuheissa käytetään nimenomaan myös, ettei kultaa kannata myydä romukultana vaan arvoesineenä. Todellisuudessa yritys voi maksaa parempaa hintaa jälleen myynti kelpoisista koruista omiin ostohintoihin verrattuna. Lukemattomia kertoja olemme kuitenkin todenneet hintamme paremmiksi

Kullan myynti verkkokulta Oy:lle poistaa välikädet ja takaa markkinoiden parhaan hinnan esineistäsi!

HARHALUULO: Romukulta, sitä myydään vain rahan tarpeessa!

Toisin kuin yleensä monet ajattelevat, romukulta myydään meille ilman äkillistä rahan tarvetta. Asiakkaamme tekevät suursiivouksen ja löytävät rikkinäisiä tai tarpeettomia kultaesineitä. Yleensä näille esineille ei löydy käyttöä ja ne ovat olleet jopa vuosia laatikoiden pohjalla. Alan vanhimman romukulta -rahaksi palvelumme avulla asiakkaat voivat myydä meille kultaa helposti ja vaivattomasti, eivätkä kultakorut jää laatikoiden pohjalle lojumaan. Ostamme myös muitakin jalometalleja, joita voi hyvin myydä samassa erässä kuin kultaa. Muunmuassa Hopea, palladium, platina ja tietenkin kulta(romukulta).

Kullan hinta kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuva

  • 24K/999 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 23K/958 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 22K/916 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 21K/875 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 20K/833 kuvakuvakuvakuvakuva
  • 18K/750 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 14K/585 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 10K/417 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 9K/375 kuvakuvakuvakuvakuvakuva
  • 8K/333 kuvakuvakuvakuvakuvakuva

Romukulta rahaksi. Tilaa tästä.

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa Tästä >>.
OK