4.8 arvio 

828

arvostelua

Kiertävä kullan ostaja

Kiertävä kullan ostaja

Etsitkö kiertävää kullan ostajaa?

  • Emme ole kiertävä kullan ostaja, mutta ostamme kultaa kaikkialta Suomesta
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Helppo, nopea ja turvallinen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on kullan määritelmä?

Kulta on arvokas ja kestävä metalli, jota on käytetty valuuttana ja koriste-esineissä jo tuhansien vuosien ajan. Kulta on keltainen metalli, joka on erittäin hyvin säilyvä ja kestävä ajan saatossa. Kullan arvo perustuu muun muassa sen harvinaisuuteen, kauneuteen ja historialliseen merkitykseen.

Kullan määritelmä voi vaihdella hieman riippuen siitä, miten sitä tarkastellaan. Käytännön tasolla kullan määritelmä voi olla esimerkiksi tiettyyn karatiin tai puhdistusasteeseen määritelty määrä kultaa. Toisaalta kultaa voidaan myös määritellä sen ominaisuuksien, kuten kovuuden ja kiillon, perusteella.

Verkkokulta tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myydä kulta- tai jalometalliesineitään helposti ja turvallisesti. Kullan määritelmä on olennainen osa liiketoimintaa, sillä asiakkaat haluavat tietää, mitä heidän ostamansa tai myymänsä kulta todella on. Verkkokulta pyrkii tarjoamaan selkeää ja luotettavaa tietoa kullan määritelmästä ja arvostuksesta, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Mitä tarkoittaa kiertävä kullan ostaja?

Kiertävä kullan ostaja tarkoittaa henkilöä tai yritystä, joka matkustaa eri paikkoihin ostamassa kultaa ja muita jalometalleja suoraan kuluttajilta. Kiertävät kullan ostajat voivat esimerkiksi järjestää kullan ostopäiviä eri kaupungeissa tai kylissä, joissa ihmiset voivat tuoda kullan arvioitavaksi ja myytäväksi.

Kiertävät kullan ostajat voivat tarjota käteismaksua heti paikan päällä tai lähettää kullan edelleen jalostettavaksi. Heillä on usein asiantuntemusta ja välineitä arvioida kullan arvoa ja tarjota reilua hintaa asiakkailleen. Kiertävät kullan ostajat voivat ostaa muun muassa kultakoruja, kultakolikoita, kultaharkkoja ja muita jalometalliesineitä.

Verkkokulta toimii kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen erikoistuneena yrityksenä, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan myydä kultaa ja muita arvoesineitä. Verkkokullan asiantuntijat ostavat kultaa asiakkailta ympäri Suomen ja tarjoavat reilun hinnan jalometalleista. Jos et pääse käymään Verkkokullan toimipisteessä, voit sopia tapaamisen kiertävän kullan ostajan kanssa lähialueeltasi.

Miten kullan kierrätysprosessi menee?

Kullan kierrätysprosessi alkaa yleensä siitä, kun kuluttaja tuo kulta- tai jalometalliesineensä kultasepälle tai kultaostajalle. Kultaseppä tai kultaostaja arvioi esineen laadun ja määrän sekä tekee tarjouksen sen ostamisesta. Mikäli kuluttaja hyväksyy tarjouksen, esine ostetaan ja kierrätysprosessi käynnistyy.

Ostetut kultaesineet sulatetaan ja niistä erotellaan epäpuhtaudet. Kullan sulamisen jälkeen se muotoillaan uudeksi raaka-aineeksi, jota voidaan käyttää esimerkiksi uusien korujen valmistamiseen. Kullan kierrätyksessä pyritään hyödyntämään mahdollisimman suuri osa materiaalista uudelleen, jotta luonnonvarojen käyttöä voidaan vähentää.

Kierrätetty kulta voidaan myydä joko koruvalmistajille, jalometallipörsseille tai suoraan kuluttajille. Kierrätetyn kullan arvo voi vaihdella markkinatilanteen mukaan, mutta yleisesti ottaen kierrätetyn kullan hinta on usein hieman edullisempi kuin neitsyen kullan.

Kulta on arvokas ja kestävä materiaali, jota voidaan kierrättää lähes loputtomiin ilman, että sen laatu kärsii. Kullan kierrätys onkin tärkeä osa kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua, ja se kannattaa aina ottaa huomioon kultaesineiden hankinnassa ja myynnissä.

Mitä kullalle tapahtuu kierrätyksen jälkeen?

Kullan kierrätyksen jälkeen se läpikäy monia eri vaiheita ennen kuin se päätyy uusiokäyttöön. Ensimmäinen vaihe on kullan sulatus, jossa se sulatetaan ja muokataan uudeksi raaka-aineeksi. Tämän jälkeen kulta puhdistetaan huolellisesti poistamalla siitä epäpuhtaudet ja muut metallit.

Seuraava vaihe on kullan muokkaaminen halutuiksi muodoiksi, kuten koruiksi tai kolikoiksi. Tässä vaiheessa kulta voi myös sekoittua muiden kullan kanssa, jotta sen ominaisuudet saadaan optimoitua. Lopuksi kulta myydään takaisin markkinoille ja sitä voidaan käyttää uusissa tuotteissa.

Kulta on erittäin kestävä ja helposti kierrätettävä materiaali, joten sen arvo säilyy hyvin. Kierrätyskulta on ympäristöystävällinen vaihtoehto uuden kullan louhimiselle, sillä se säästää luonnonvaroja ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Mikä on kullan kierrättämisen ympäristövaikutus?

Kullan kierrättäminen vaikuttaa ympäristöön monin tavoin, sekä positiivisesti että negatiivisesti. Kullan louhinta on erittäin resurssi-intensiivistä ja se aiheuttaa suuria ympäristöhaittoja. Louhinnassa käytetään suuria määriä vettä ja kemikaaleja, jotka voivat saastuttaa vesistöjä ja maaperää. Lisäksi louhinta aiheuttaa luonnon monimuotoisuuden häviämistä ja maankäytön muutoksia.

Kullan kierrättäminen puolestaan vähentää tarvetta uuden kullan louhintaan, mikä puolestaan vähentää yllä mainittuja haitallisia vaikutuksia. Kierrätetyn kullan käyttö vähentää myös kasvihuonekaasupäästöjä, kun ei tarvitse louhia uutta metallia alusta asti. Lisäksi kierrätetyllä kullalla voidaan korvata kertakäyttöisiä raaka-aineita ja siten vähentää jätteiden määrää.

Kullan kierrättämisen ympäristövaikutukset riippuvat kuitenkin siitä, miten kierrätys tapahtuu. Kierrätystä voidaan tehdä monin eri tavoin, ja joissain tapauksissa kierrätysprosessi voi olla myös ympäristölle haitallinen esimerkiksi käytettyjen kemikaalien tai energiankulutuksen vuoksi. On siis tärkeää valita luotettava kierrätyskumppani, joka käyttää ympäristöystävällisiä menetelmiä.

Verkkokulta panostaa vastuulliseen ja kestävään kullan kierrätykseen, jotta voimme vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää kestävää kehitystä. Asiakkaana voit luottaa siihen, että ostamalla kierrätettyä kultaa tuet ympäristöystävällistä toimintaa ja autat vähentämään kullan louhinnasta aiheutuvia haittoja.

Miksi omat kullat kannattaa kierrättää?

On monia syitä, miksi omat kullat kannattaa kierrättää. Ensinnäkin, kierrättäminen on ekologisesti kestävä vaihtoehto, sillä se vähentää uuden kulta- ja jalometallien louhinnan tarvetta. Louhinta aiheuttaa ympäristön pilaantumista ja luonnonvarojen kulutusta, joten kierrättämällä kultaa voi auttaa säästämään ympäristöä.

Lisäksi kierrättämällä kultaa voi saada myös taloudellista hyötyä. Kulta on arvokas raaka-aine, ja kierrättämällä vanhat kultakorut tai -esineet voi saada niistä rahallista korvausta. Tämä on hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa tai säästää uuden korun ostossa.

Kierrättämällä kultaa myös autetaan pitämään arvokkaat materiaalit kierrossa. Kulta säilyttää arvonsa pitkään, joten vanhat kultaesineet voi muuttaa helposti käyttökelpoisiksi ja arvokkaiksi uusiksi tuotteiksi. Näin kulta säilyy arvokkaana materiaalina eikä päädy hukkaan.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että omien kultien kierrättäminen on ekologisesti kestävä, taloudellisesti kannattava ja arvokkaita materiaaleja säästävä vaihtoehto. Kannattaa siis harkita kultakorujen ja -esineiden kierrättämistä ja antaa niille uusi elämä!

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.