4.8 arvio 

837

arvostelua

Kullan osto Ruokalahti

Kullan osto Ruokalahti

Myymässä kultaa? Me teemme kullan oston Ruokolahdelta

 • Kullan osto Ruokalahti nopeasti ja turvallisesti
 • Paras hinta hintatakuulla
 • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
 • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
 • Palvelua Ruokolahdelle ja kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme jalometalleja Helsingissä!

Olemme lanseeranneet asiakkaillemme entistäkin nopeamman myyntiprosessin jalonmetallien myyntiin. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia verkkokulta- smart vastaanottoautomaattimme kautta.

Helsingissä Vuosaaren- kauppakeskuksessa sijaitseva verkkokulta- Smart vastaanottaa joka päivä 7:00- 22:00 aikana tuodut erät helposti ja turvallisesti. Prosessi suoritetaan virka-aikana, jopa kahden tunnin sisällä lähetyksen luovutuksesta.

Näin tuot Jalometallit Helsingin myyntiautomaattiin
Ostetaan kultaa tyytyväisyystakuulla jolloin kaupan voi perua veloituksetta

Tuominen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit noutaa jalometallisi takaisin automaatista.

Kullan osto Ruokalahti – tietoa arvometallista ja sijoittamisen eduista

Kulta on yksi maailman vanhimmista ja arvokkaimmista metalleista, ja sen historia ulottuu tuhansien vuosien taakse. Kultaa on käytetty niin korujen valmistukseen kuin valuuttana ja arvon säilyttäjänä. Koska kullan osto-palveluiden kysyntä kasvaa Ruokolahden alueella, päätimme koostaa artikkelin kullan ostamisesta. Tämä artikkeli käsittelee kullan ostamista ja tarjoaa tietoa siitä, mitä kulta on, mitkä tekijät vaikuttavat sen hintaan maailmanmarkkinoilla, mistä ja millaisissa muodoissa kultaa voi ostaa sekä miksi kultaan kannattaa sijoittaa.

Mitä kulta on ja mistä sitä saadaan?

Kulta on kemiallinen alkuaine, jonka kemiallinen merkki on au (latinankielisestä sanasta "aurum"). Se on kiiltävä, keltainen metalli, joka esiintyy luonnossa harvinaisena ja jalometallina. Kulta tunnetaan sen ainutlaatuisesta ominaisuudesta olla reagoimaton monien kemiallisten aineiden kanssa, minkä vuoksi se säilyttää kiiltonsa ja loistonsa vuosikymmenestä toiseen.

Kultaa esiintyy luonnossa erilaisissa muodoissa, mutta useimmiten se louhitaan kultakaivoksista. Tärkeimmät kultaesiintymät löytyvät Etelä-Afrikasta, kiinasta, venäjältä, Yhdysvalloista ja Australiasta. Kultaesiintymiä voi löytyä myös pieninä määrinä muista maista ympäri maailmaa.

Mitkä tekijät vaikuttavat kullan hintaan maailmanmarkkinoilla?

Kullan hinta maailmanmarkkinoilla määräytyy monien tekijöiden vaikutuksesta. Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat kullan hintaan, ovat:

 1. Kysyntä ja tarjonta: kullan hinta reagoi kysynnän ja tarjonnan muutoksiin. Esimerkiksi taloudelliset epävarmuudet voivat lisätä kysyntää kullan turvasatamana, mikä voi nostaa sen hintaa.
 2. Maailmantalous: kullan hinta voi olla korreloiva maailmantalouden tilan kanssa. Talouskasvun hidastuminen voi lisätä kullan kysyntää sijoituksena.
 3. Geopoliittiset kriisit: kullan hinta voi nousta geopoliittisten jännitteiden tai kriisien seurauksena, kun sijoittajat hakevat turvaa.
 4. Inflaatio: kulta on perinteinen inflaatiosuoja. Kun inflaatio kasvaa, sijoittajat saattavat hankkia kultaa arvon säilyttämiseksi.
 5. Valuuttakurssit: kullan hinta voi vaihdella valuuttakurssien muutosten myötä, sillä se noteerataan yleisesti Yhdysvaltain dollareissa.

Mistä eri kanavista kultaa voi ostaa?

Kultaa voi ostaa useista eri kanavista riippuen siitä, millaisia tarpeita ja mieltymyksiä sijoittajalla on. Tässä muutamia yleisiä tapoja ostaa kultaa:

 1. Kultaesineet: Monet ostavat kultaa korujen tai muiden kultaesineiden muodossa. Tällöin kullan arvo voi yhdistyä myös esteettiseen arvoon.
 2. Kultarahat: Monet maat lyövät kultarahoja, jotka ovat erinomainen tapa sijoittaa kultaan. Suosittuja kultarahoja ovat esimerkiksi Krugerrand, American Gold Eagle ja Canadian Maple Leaf.
 3. Kultaharkot: Kultaharkot ovat toinen suosittu tapa omistaa fyysistä kultaa. Ne voivat vaihdella kooltaan pienistä gramman kokoisista harkoista suuriin kilon painoisiin harkkoihin.
 4. Kulta ETF:t: Kultaan sijoittaville on tarjolla myös Exchange-Traded Fund (ETF) -rahastoja, jotka seuraavat kullan hintaa. Näitä voi ostaa pörssin kautta.
 5. Kultaan sijoittavat rahastot: Sijoitusrahastot, jotka keskittyvät kultaan ja muihin arvometalleihin, tarjoavat hajautetun tavan omistaa kultaa.

Missä eri muodoissa kultaa voi ostaa?

Kulta on saatavilla useissa eri muodoissa riippuen siitä, millaisia sijoittajan tarpeet ovat:

 1. Fyysinen kulta: tämä voi olla kultaesineitä, kultaharkkoja tai kultarahoja, joita säilytetään fyysisesti omassa hallussa.
 2. Paperikulta: paperikultaa edustavat esimerkiksi sertifikaatit, jotka osoittavat omistusoikeuden kultaan ilman, että sijoittajan tarvitsee säilyttää fyysistä kultaa.
 3. Digitaalinen kulta: joissakin maissa tarjotaan digitaalisia kultapalveluja, jotka mahdollistavat kultaomistuksen ilman fyysistä hallintaa.

Miksi kultaan kannattaa sijoittaa?

Kullan sijoittamisen hyödyt voivat vaihdella sijoittajan tavoitteiden mukaan, mutta tässä muutamia syitä, miksi kultaan kannattaa harkita sijoittamista:

 1. Arvon säilyttäminen: kulta on perinteisesti toiminut arvon säilyttäjänä ja turvasatamana taloudellisesti epävarmoina aikoina.
 2. Inflaatiosuoja: kulta voi suojata sijoittajia inflaation vaikutuksilta, sillä sen arvo säilyy usein paremmin kuin perinteiset valuutat.
 3. Hajauttaminen: kulta voi olla osa sijoitussalkkua, joka on hajautettu eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin ja kiinteistöihin.
 4. Geopoliittiset riskit: kullan hinta voi nousta geopoliittisten kriisien aikana, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen epävarmoissa olosuhteissa.

On tärkeää huomata, että kultaan sijoittaminen voi olla riskialtista, ja sijoittajan tulisi tehdä huolellinen harkinta sekä mahdollisesti konsultoida talousneuvojaa ennen päätöksen tekemistä.

Verkkokulta Oy tekee kullan oston Ruokolahden alueella

Verkkokulta Oy on Suomen vanhin ja luotetuin kullan osto-palvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan osto-palvelun hintatasomme on alan paras! Teemme kullan oston Ruokolahdelta suoraan asiakkaalta ilman välikäsiä!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

– Myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

– Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).

– Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.

– Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä – Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

– Normaalisti kullan osto tapahtuu myyntipakkauksen avulla, jonka voit tilata alapuolelta. Halutessasi voit lähettää esineet meille myös itse maksamallasi lähetyksellä.

Myy kultaa Korujen myynti Kullan myynti Osta kultaa Ostamme hopeaa Ostamme kultaa Ostetaan romukultaa Kullan osto Paras hinta kullasta Hopea rahaksi Korut rahaksi Kulta rahaksi Romukulta Kulta

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.