4.8 arvio 

837

arvostelua

Kulta Naantali

Kulta Naantali

Kulta Naantali, kullan ostopalvelu netissä

  • Kulta Naantali, myy kultaesineesi nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua Naantaliin ja kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme jalometalleja Helsingissä!

Olemme lanseeranneet asiakkaillemme entistäkin nopeamman myyntiprosessin jalonmetallien myyntiin. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia verkkokulta- smart vastaanottoautomaattimme kautta.

Helsingissä Vuosaaren- kauppakeskuksessa sijaitseva verkkokulta- Smart vastaanottaa joka päivä 7:00- 22:00 aikana tuodut erät helposti ja turvallisesti. Prosessi suoritetaan virka-aikana, jopa kahden tunnin sisällä lähetyksen luovutuksesta.

Näin tuot Jalometallit Helsingin myyntiautomaattiin
Ostetaan kultaa tyytyväisyystakuulla jolloin kaupan voi perua veloituksetta

Tuominen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit noutaa jalometallisi takaisin automaatista.

Kulta Naantali: arvostettu jalometalli

Kulta on ollut ihmisen historiassa keskeinen osa monia kulttuureita ja talousjärjestelmiä. Sen arvokkuus ja lumo ovat säilyneet vuosisatojen ajan, ja se on edelleen yksi maailman arvostetuimmista jalometalleista. Tässä artikkelissa tarkastellaan kullan käytön historiaa, sen hankkimista, elinkaarta, arvostusta, kullan hinnan muodostumista maailmanmarkkinoilla ja syitä siihen, miksi oman kultaesineiden myyminen voi olla kannattavaa.

Kullan historia

Kulta on ollut ihmiskunnan tiedossa ja käytössä jo antiikin ajoista lähtien. Sitä on kaivettu esiin eri puolilta maailmaa, ja sen käyttöä on dokumentoitu muun muassa egyptissä, kreikassa, roomassa, kiinassa ja intiassa. Aluksi kultaa käytettiin pääasiassa koriste-esineiden ja seremoniallisten esineiden valmistamiseen. Sen loiste ja harvinaisuus tekivät siitä kuninkaallisen symbolin, ja se liitettiin usein vaurauteen ja voimaan.

Kullan hankinta

Kultaa voidaan saada useista eri lähteistä. Suurin osa maailman kullasta louhitaan kaivoksista, joissa malmista erotetaan kulta kemiallisten ja fyysisten prosessien avulla. Toista tärkeää kultalähdettä ovat alluviaaliset kerrostumat, joista kultaa voi erottaa sedimentin seasta. Lisäksi kultaa voidaan saada pienimuotoisesti myös kultahiekan pesemisen avulla joistakin jokista ja puroista.

Kullan elinkaari

Kullan elinkaari alkaa sen louhimisesta ja jatkuu sen jalostamiseen, muokkaamiseen ja käyttöön eri muodoissaan. Kun kulta on käytetty esimerkiksi korujen, kolikoiden tai elektroniikkakomponenttien valmistukseen, se voi päätyä kierrätykseen. Kulta on yksi harvoista metalleista, joka säilyttää täyden arvonsa kierrätyksenkin jälkeen. Kulta voi siis olla "ikuisesti" käytössä.

Kullan arvostus

Kultaa pidetään arvokkaana monista syistä. Sen loistava väri, harvinaisuus ja helposti työstettävyys tekevät siitä erinomaisen materiaalin korujen ja muiden taide-esineiden valmistukseen. Lisäksi kulta ei hapetu tai ruostu, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja arvokkaan säilytettävän. Kulta on myös ollut historiallisesti turvasatama taloudellisissa kriiseissä, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

Kullan hinnan muodostuminen

Kullan hinta maailmanmarkkinoilla määräytyy monien tekijöiden perusteella. Tarjonta ja kysyntä ovat keskeisiä vaikuttavia tekijöitä. Geopoliittiset tapahtumat, talouden tila, inflaatio, valuuttakurssit ja sijoittajien mieliala vaikuttavat kaikki kullan hintaan. Kullan hinta on usein korreloinut myös päinvastaisesti osakemarkkinoiden kanssa, mikä tekee siitä houkuttelevan hajautuselementin sijoitussalkulle.

Oman kultaesineen myyminen

On useita syitä, miksi omaa kultaesinettä kannattaa harkita myytäväksi:

  1. Rahallinen hyöty: kulta on arvokasta, ja sen myyminen voi tuoda mukavan summan rahaa.
  2. Kiertotalous: kierrättämällä kultaa autetaan säästämään luonnonvaroja ja vähentämään ympäristövaikutuksia, jotka liittyvät kullan louhimiseen.
  3. Tilaa ja järjestystä: kultaesineiden myyminen voi auttaa vapauttamaan tilaa ja yksinkertaistamaan elämää.
  4. Sijoitusmahdollisuus: kulta voi olla myös pitkän aikavälin sijoitus, ja myyntituloja voi käyttää esimerkiksi sijoittamiseen tai muiden tarpeiden täyttämiseen.

Kulta Naantali – Verkkokulta Oy, jalometallien ostopalvelu

Verkkokulta Oy on Suomen vanhin ja luotetuin jalometallien ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Hankimme kultaa Naantalista suoraan asiakkailta ilman välikäsiä markkinoiden parhailla hinnoilla!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

– Myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

– Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).

– Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.

– Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä – Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

– Voit myydä kultaa Naantalista meille helposti tilaamalla alta myyntipakkauksen.

Myy kultaa Korujen myynti Kullan myynti Osta kultaa Ostamme hopeaa Ostamme kultaa Ostetaan romukultaa Kullan osto Paras hinta kullasta Hopea rahaksi Korut rahaksi Kulta rahaksi Romukulta Kulta

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.