4.8 arvio 

837

arvostelua

Myy kultaa Kinnula

Myy kultaa Kinnula

Myy kultaa Kinnula, me ostamme

 • Myy kultaa Kinnula nopeasti ja turvallisesti
 • Paras hinta hintatakuulla
 • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
 • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
 • Palvelua Kinnulaan ja kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme jalometalleja Helsingissä!

Olemme lanseeranneet asiakkaillemme entistäkin nopeamman myyntiprosessin jalonmetallien myyntiin. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia verkkokulta- smart vastaanottoautomaattimme kautta.

Helsingissä Vuosaaren- kauppakeskuksessa sijaitseva verkkokulta- Smart vastaanottaa joka päivä 7:00- 22:00 aikana tuodut erät helposti ja turvallisesti. Prosessi suoritetaan virka-aikana, jopa kahden tunnin sisällä lähetyksen luovutuksesta.

Näin tuot Jalometallit Helsingin myyntiautomaattiin
Ostetaan kultaa tyytyväisyystakuulla jolloin kaupan voi perua veloituksetta

Tuominen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit noutaa jalometallisi takaisin automaatista.

Kullan kimalteleva maailma – myy kultaa Kinnula

Kulta on aina kiehtonut ihmiskuntaa sen ainutlaatuisen loiston ja harvinaisuuden vuoksi. Tämä jalometalli on ollut valtaa, vaurautta ja kauneutta symboloiva elementti sivilisaatioiden alusta alkaen. Koska yhä useammat ihmiset harkitsevat omien kultaesineidensä myyntiä Kinnulassa, päätimme tehdä kattavan artikkelin kultaan liittyen. Tässä artikkelissa syvennymme kullan historiaan, sen esiintymiseen, käyttökohteisiin ja siihen, miksi kultaesineiden myyminen voi olla kannattavaa.

Kullan historia

Kullan historia juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse. Jo antiikin sivilisaatioissa kuten Egyptissä, kulta oli valtaa ja rikkautta symboloiva aarre. Kulta oli myös tärkeä osa monien kulttuurien rituaaleja ja uskontoja. Keskiajalla kulta säilytti arvonsa, ja se oli keskeinen osa taloudellisia järjestelmiä, toimien rahana ja varallisuuden säilyttäjänä.

Mistä kultaa saadaan?

Kultaa louhitaan kaivoksista ympäri maailmaa, suurimpien tuottajamaiden ollessa Kiina, Australia ja Venäjä. Kultaa voidaan myös uuttaa muista mineraaleista tai kierrättää käytöstä poistetusta elektroniikasta ja koruista. Kultasuonet syntyvät geologisissa prosesseissa, jotka kestävät miljoonia vuosia, ja tämän vuoksi kulta on harvinainen ja arvokas elementti.

Kullan historialliset käyttökohteet

Historiallisesti kultaa on käytetty rahana, koruina, taide-esineinä ja jopa arkkitehtuurissa. Kultaa on arvostettu sen kemiallisen stabiilisuuden, työstettävyyden ja ainutlaatuisen värin vuoksi. Esimerkiksi egyptiläiset käyttivät kultaa laajasti koristeluun ja rituaaliesineisiin, kun taas monissa kulttuureissa kultakolikoita käytettiin valuuttana.

Kullan nykyaikaiset käyttökohteet

Nykyään kullan käyttökohteet ovat laajentuneet merkittävästi. Vaikka korut ovat edelleen merkittävin kullan käyttökohde, kultaa käytetään myös:

 1. Elektroniikassa: kullan erinomaiset sähkönjohtavuusominaisuudet tekevät siitä olennaisen materiaalin elektroniikkateollisuudessa, erityisesti mobiililaitteiden ja tietokoneiden piirilevyissä.
 2. Lääketieteessä: kullan anti-inflammatoriset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön lääketieteellisissä implanteissa ja tietyissä diagnostiikkatyökaluissa.
 3. Sijoituskohteena: kulta on suosittu sijoituskohde, jota pidetään varallisuuden säilyttäjänä ja turvasatamana taloudellisen epävarmuuden aikoina.

Kullan arvo ja myynti

Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla, ja se voi vaihdella monien tekijöiden, kuten taloudellisen tilanteen, kysynnän ja tarjonnan sekä valuuttakurssien perusteella. Kullan myynti voi olla kannattavaa monessakin eri tilanteessa.

Miksi myydä kultaesineet?

 1. Likviditeetti: kulta on helposti muunnettavissa rahaksi, ja sen arvo tunnustetaan maailmanlaajuisesti.
 2. Markkinatilanne: jos kullan hinta on korkealla, myynti voi tuoda merkittävän taloudellisen hyödyn.
 3. Ei tuota korkoa tai osinkoa: toisin kuin jotkut muut sijoitukset, fyysinen kulta ei tuota korkoa tai osinkoja. Myynti voi vapauttaa varoja, joita voidaan sijoittaa tuottavampiin kohteisiin.

Myy kultaa Kinnulan alueella

Verkkokulta Oy on Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Myy kultaa suoraan meille ilman välikäsiä Kinnulasta!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

– Myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

– Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).

– Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.

– Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä – Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

– Myy kultaa helposti meille tilaamalla alta myyntipakkauksen.

Myy kultaa Korujen myynti Kullan myynti Osta kultaa Ostamme hopeaa Ostamme kultaa Ostetaan romukultaa Kullan osto Paras hinta kullasta Hopea rahaksi Korut rahaksi Kulta rahaksi Romukulta Kulta

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.