4.8 arvio 

828

arvostelua

Myy sormus

Myy sormus

Haluatko lisätuloja? Myy sormus meille

  • Myy sormus nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä tarkoittaa sormus?

Sormus on sormeen puettava koriste-esine, joka voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta, timanteista tai muista jalokivistä. Sormuksia käytetään usein koristeena tai symbolisena merkkinä esimerkiksi kihla- tai vihkisormuksena. Sormuksia on eri kokoisia ja -muotoisia, ja niitä löytyy monenlaisia tyylejä eri hintaluokissa.

Kulta on yleinen materiaali sormusten valmistuksessa, ja se on arvokas ja kestävä valinta koruesineisiin. Kultasormuksia on saatavilla eri väreissä, kuten kelta-, valko- ja rosekulta. Kultasormukset voivat olla yksinkertaisia ja klassisia tai koristeltuja erilaisin kuvioin ja kaiverruksin.

Sormuksia myydään usein erilaisissa koruliikkeissä, kello- ja kultasepänliikkeissä sekä verkkokaupoissa. Sormuksen ostaminen voi olla merkittävä sijoitus, ja siksi on tärkeää valita laadukas ja kestävä sormus, joka miellyttää omia mieltymyksiä. Ennen sormuksen ostamista kannattaa kartoittaa eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia sekä tutkia eri materiaalien ominaisuuksia ja hoito-ohjeita.

Verkkokulta tarjoaa laadukkaita kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailleen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia sormuksia eri tyyleissä ja materiaaleissa. Olemme erikoistuneet kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta ja tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut myymään vanhoja kultaesineitäsi tai hankkimaan uuden laadukkaan sormuksen kokoelmaasi!

Millaisia erilaisia sormuksia on olemassa ja miten ne eroavat toisistaan?

Sormuksia on olemassa monenlaisia erilaisia malleja ja tyylejä, jotka eroavat toisistaan muun muassa materiaalien, muotojen ja koristeluiden perusteella. Yleisimpiä sormusten materiaaleja ovat kulta, hopea, timantit ja erilaiset jalokivet. Kullan sävyt voivat vaihdella keltaisesta valkoiseen ja ruusukultaan, ja hopea puolestaan antaa modernin ja tyylikkään ilmeen sormukselle.

Sormusten muodoissa on myös suuria eroja, sillä löytyy niin perinteisiä sileitä sormuksia, kauniisti koristeltuja vintage-mallisia sormuksia kuin modernin minimalistisia sormuksia. Lisäksi sormuksissa voi olla erilaisia koristeita, kuten kiviä, helmiä, kaiverruksia tai erilaisia kuvioita.

Sormuksia valittaessa on hyvä ottaa huomioon oma tyyli ja persoonallisuus, sekä sormuksen käyttötarkoitus. Esimerkiksi vihkisormuksessa saattaa haluta jotain symbolista ja merkityksellistä, kun taas arkisessa sormuksessa voi panostaa enemmän esimerkiksi kivien määrään ja koon.

Jokaisella sormuksella on oma tarinansa ja merkityksensä, ja siksi on tärkeää valita sellainen sormus, joka tuntuu omalta ja joka sopii omaan tyyliin ja käyttötarkoitukseen. Olipa kyseessä sitten kihlasormus, vihkisormus tai vaikkapa vain kaunis korusormus, on tärkeää valita sellainen sormus, joka kestää aikaa ja jota on ilo kantaa päivittäin.

Mitkä ovat suosituimmat materiaalit sormusten valmistuksessa?

Kun puhutaan sormusten valmistuksesta, suosituimmat materiaalit ovat kulta, hopea, platina ja titaani. Kulta on perinteisesti ollut yksi suosituimmista materiaaleista sormusten valmistuksessa sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden vuoksi. Kullan lisäksi hopea on myös suosittu vaihtoehto sormuksen valmistusmateriaaliksi sen edullisemman hinnan ja monipuolisten muotojen ansiosta. Platina on harvinaisempi ja kalliimpi materiaali, mutta se on erittäin kestävä ja sen hopeanharmaa väri on monien mieleen.

Toinen suosittu vaihtoehto sormuksen valmistusmateriaaliksi on titaani, joka on erittäin kevyt mutta samalla erittäin kestävä materiaali. Titaania käytetään usein erityisesti miesten sormusten valmistuksessa sen maskuliinisen ulkonäön ja kestävyyden vuoksi. Lisäksi yhä useammat valmistajat käyttävät myös erilaisia sekoituksia eri metallien kanssa, kuten valkokultaa tai ruusukultaa, luodakseen uniikkeja ja trendikkäitä sormusmalleja.

Oli valittu materiaali sitten kulta, hopea, platina, titaani tai jokin niiden sekoitus, on tärkeää valita laadukas ja kestävä materiaali sormuksen valmistukseen, jotta sormus säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä pitkään. Kun valitset sormusta, kannattaa ottaa huomioon oma tyyli, budjetti ja käyttötarkoitus, jotta löydät juuri sinulle sopivan sormuksen.

Millaisia muotoiluja ja koristeita sormuksissa voi olla?

Sormuksissa voi olla monenlaisia muotoiluja ja koristeita, jotka tekevät niistä yksilöllisiä ja kauniita. Yksi yleinen muotoilu on solitaire-sormus, jossa yksi suuri timantti tai muu jalokivi on asetettu koristeellisesti kultasormukseen. Tämä klassinen muotoilu on suosittu kihlasormuksissa ja vihkisormuksissa.

Toinen suosittu muotoilu on halo-sormus, jossa keskellä olevaa timanttia ympäröi pienemmät timantit tai muut koristeet, luoden upean ja hohtavan ilmeen. Tämä muotoilu antaa sormukselle enemmän näyttävyyttä ja kiiltoa.

Lisäksi sormuksissa voi olla erilaisia kaiverruksia, kuvioita tai muita koristeita, jotka tekevät niistä persoonallisia. Esimerkiksi kukka-aiheiset koristeet, sydämet tai vaikka nimikirjaimia voi nähdä sormusten koristelussa. Koristeet voivat olla kohokuvioita, upotettuja kuvioita tai vaikka eri väreillä korostettuja osia sormuksesta.

Lisäksi sormuksissa voi olla erilaisia timantteja, värikiviä tai muita koristeita, jotka tuovat väriä ja persoonallisuutta sormukseen. Käytetyt materiaalit voivat vaihdella kullasta ja hopeasta aina vaikkapa ruusukultaan ja valkokultaan.

Kaiken kaikkiaan sormuksissa on loputtomasti erilaisia mahdollisuuksia muotoilun ja koristeiden suhteen, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan makuun sopiva sormus!

Miten myytävän sormuksen arvo voidaan arvioida?

Myytävän sormuksen arvoa voidaan arvioida monilla eri tavoilla riippuen sormuksen ominaisuuksista ja materiaaleista. Yksi tärkeä tekijä on sormuksen materiaali, kuten kullan tai hopean karaatin määrä. Mitä korkeampi karaatti, sitä arvokkaampi sormus yleensä on. Lisäksi sormuksen design, ikä, kunto ja mahdolliset koristeet vaikuttavat sen arvoon.

Yksi tapa arvioida sormuksen arvoa on käyttää ammattitaitoista kultaseppää tai arvioija. Kultaseppä pystyy arvioimaan sormuksen materiaalin ja mahdolliset koristeet sekä arvioimaan sen kunnon ja designin perusteella. Arvioija voi myös ottaa huomioon sormuksen historiallisen arvon, mikäli se on esimerkiksi perintösormus tai harvinainen design.

Toinen tapa arvioida sormuksen arvoa on verrata sitä muiden samantyyppisten sormusten hintoihin markkinoilla. Vertailemalla vastaavia sormuksia myynnissä tai huutokaupoissa, voi saada käsityksen siitä, millainen hintataso sormukselle on realistinen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sormuksen arvo voi vaihdella suuresti riippuen markkinatilanteesta ja kysynnästä.

Verkkokullan asiantuntijat ovat käytettävissä auttamaan sinua arvioimaan myytävän sormuksesi arvoa. Voit tuoda sormuksen liikkeeseemme arvioitavaksi tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse saadaksesi lisätietoja sormuksesi mahdollisesta arvosta. Olemme erikoistuneet kulta- ja jalometalliesineiden arviointiin ja ostamiseen, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Mitkä ovat sormuksen myymisen hyödyt?

Sormuksen myymisellä on useita hyötyjä, joista ensimmäinen on taloudellinen hyöty. Sormusta myymällä voi saada ylimääräistä rahaa, jota voi käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen, matkustamiseen tai säästöön. Monilla saattaa olla kaapeissaan käyttämättömiä tai tarpeettomiksi käyneitä sormuksia, jotka voivat tuoda mukavan summan rahaa myymällä.

Toiseksi sormuksen myyminen voi olla ekologinen teko. Vanhat ja käyttämättömät korut voivat päätyä kaatopaikalle, mikä ei ole ympäristön kannalta kestävä ratkaisu. Kierrättämällä sormuksen, voi olla mukana vähentämässä jätteen määrää ja säästämässä luonnonvaroja.

Kolmanneksi sormuksen myyminen voi olla myös emotionaalisesti hyödyllistä. Vanhat sormukset saattavat liittyä muistoihin, joita ei enää halua säilyttää. Myymällä sormuksen voi päästä irti menneisyydestä ja tehdä tilaa uusille kokemuksille.

Lisäksi sormuksen myyminen voi olla järkevää, jos sormus ei enää ole omaan makuun tai tyyliin sopiva. Tilalle voi hankkia uuden sormuksen, joka miellyttää enemmän. Myymällä vanhan sormuksen voi myös saada tilaa korulaatikoihin ja pitää korut kunnossa ja järjestyksessä.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.