4.8 arvio 

837

arvostelua

Osta kultaa Liminka

Osta kultaa Liminka

Osta kultaa Liminka ja myy se meille?

 • Verkkokulta ostaa kultaa Liminka nopeasti ja turvallisesti
 • Paras hinta hintatakuulla
 • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
 • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
 • Palvelua Liminkaan ja kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme jalometalleja Helsingissä!

Olemme lanseeranneet asiakkaillemme entistäkin nopeamman myyntiprosessin jalonmetallien myyntiin. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia verkkokulta- smart vastaanottoautomaattimme kautta.

Helsingissä Vuosaaren- kauppakeskuksessa sijaitseva verkkokulta- Smart vastaanottaa joka päivä 7:00- 22:00 aikana tuodut erät helposti ja turvallisesti. Prosessi suoritetaan virka-aikana, jopa kahden tunnin sisällä lähetyksen luovutuksesta.

Näin tuot Jalometallit Helsingin myyntiautomaattiin
Ostetaan kultaa tyytyväisyystakuulla jolloin kaupan voi perua veloituksetta

Tuominen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit noutaa jalometallisi takaisin automaatista.

Kullan loiste – osta kultaa Liminka

Kulta, tuo ikiaikainen metalli, on aina lumonnut ihmisiä sen ainutlaatuisen hohdon ja harvinaisuuden ansiosta. Tämä arvometalli on ollut voiman, vaurauden ja estetiikan vertauskuva läpi ihmiskunnan historian. Koska yhä useammat ihmiset etsivät omille kultaesineilleen ostajaa Limingan alueella, päätimme tehdä kattavan artikkelin kultaan liittyen. Tarkastelemme tässä artikkelissa kullan perintöä, sen esiintymistä luonnossa, moninaisia käyttötarkoituksia sekä pohdimme, miksi kullan myyminen voi olla taloudellisesti järkevää.

Kullan perintö

Kulta on ollut ihmiskunnan arvostama jo vuosituhansien ajan. Antiikin aikojen sivilisaatioista, kuten Egyptistä, lähtien kulta on symboloinut rikkautta ja valtaa. Se on ollut keskeisessä roolissa monien kulttuurien rituaaleissa ja uskonnollisissa menoissa. Myöhemmin keskiajalla kulta säilytti asemansa talouden peruspilarina, toimien sekä valuuttana että varallisuuden varastona.

Kullan alkuperä

Kultaa louhitaan eri puolilla maailmaa, ja johtavia tuottajamaita ovat esimerkiksi Kiina, Australia ja Venäjä. Kultaa voidaan myös saada sivutuotteena muiden mineraalien louhinnasta tai kierrättämällä vanhasta elektroniikasta ja koruista. Kullan esiintyminen maankuoressa on tulosta miljoonien vuosien geologisista prosesseista, mikä tekee siitä harvinaisen ja arvokkaan.

Kullan käytön monimuotoisuus ennen

Menneinä aikoina kultaa käytettiin laajasti muun muassa valuuttana, koriste-esineissä, taiteessa ja jopa rakennusten koristelussa. Sen kemiallinen stabiilisuus, muokattavuus ja erityinen väri tekivät siitä arvostetun materiaalin. Egyptiläiset esimerkiksi käyttivät kultaa koristeissa ja uskonnollisissa esineissä, kun taas monissa kulttuureissa kulta toimi vaihdon välineenä.

Nykyaikainen käyttö

Tänä päivänä kulta on löytänyt uusia käyttöalueita. Vaikka korut ovat edelleen suurin yksittäinen käyttökohde, kultaa hyödynnetään myös:

 1. Elektroniikassa: kulta on erittäin tärkeä materiaali elektroniikkateollisuudessa sen erinomaisten johtavuusominaisuuksien vuoksi, erityisesti tietokoneiden ja mobiililaitteiden piirilevyissä.
 2. Lääketieteessä: kullan anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan materiaalin tietyissä lääketieteellisissä laitteissa ja implantteissa.
 3. Sijoitusinstrumenttina: kulta on suosittu sijoitusmuoto, jota pidetään turvasatamana taloudellisesti epävakaina aikoina.

Kullan arvostus ja kauppa

Kullan hinta määrittyy kansainvälisillä markkinoilla, ja se voi vaihdella monien muuttujien mukaan, kuten globaalista taloustilanteesta, tarjonnan ja kysynnän suhteesta sekä valuuttakurssien vaihteluista. Kultaesineiden myyminen voi olla taloudellisesti kannattavaa, etenkin kun markkinahinta on korkealla tai jos omistat erityisen harvinaisia tai historiallisia kultaesineitä.

Kultaesineiden myynnin hyödyt

 1. Likviditeetti: kulta on nopeasti muunnettavissa käteiseksi, ja sen arvo on tunnustettu ympäri maailmaa.
 2. Markkinatilanteen hyödyntäminen: korkean kullan hinnan aikana myynti voi tarjota merkittävän taloudellisen edun.
 3. Passiivisuus: toisin kuin jotkin muut sijoitusmuodot, fyysinen kulta ei tuota korkotuloja tai osinkoja. Myynti vapauttaa pääomaa, joka voidaan sijoittaa tuottoisammin.

Verkkokulta ostaa kultaa Limingan alueella

Verkkokulta Oy on Suomen vanhin ja luotetuin kullan ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja kullan rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Yrityksemme ostaa kultaa Limingasta suoraan sinulta ilman välikäsiä!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

– Myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

– Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet).

– Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua.

– Paras hinta kullasta suoraan meiltä ilman välikäsiä – Aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (Kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

– Myy kultaa helposti meille tilaamalla alta myyntipakkauksen.

Myy kultaa Korujen myynti Kullan myynti Osta kultaa Ostamme hopeaa Ostamme kultaa Ostetaan romukultaa Kullan osto Paras hinta kullasta Hopea rahaksi Korut rahaksi Kulta rahaksi Romukulta Kulta

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.