4.8 arvio 

837

arvostelua

Ostamme hopeaa Tuusula

Ostamme hopeaa Tuusula

Myymässä hopeaa? Me ostamme hopeaa Tuusulan alueella

 • Ostamme hopeaa Tuusula nopeasti ja turvallisesti
 • Paras hinta hintatakuulla
 • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
 • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
 • Palvelua Tuusulaan ja kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Ostamme jalometalleja Helsingissä!

Olemme lanseeranneet asiakkaillemme entistäkin nopeamman myyntiprosessin jalonmetallien myyntiin. Ostamme kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia verkkokulta- smart vastaanottoautomaattimme kautta.

Helsingissä Vuosaaren- kauppakeskuksessa sijaitseva verkkokulta- Smart vastaanottaa joka päivä 7:00- 22:00 aikana tuodut erät helposti ja turvallisesti. Prosessi suoritetaan virka-aikana, jopa kahden tunnin sisällä lähetyksen luovutuksesta.

Näin tuot Jalometallit Helsingin myyntiautomaattiin
Ostetaan kultaa tyytyväisyystakuulla jolloin kaupan voi perua veloituksetta

Tuominen ei sido sinua mihinkään. Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit noutaa jalometallisi takaisin automaatista.

Ostamme hopeaa Tuusula – arvometalli monipuolisilla käyttötarkoituksilla

Hopea on ollut arvostettu metalli ihmiskunnan historiassa tuhansien vuosien ajan. Sen kiiltävä ulkomuoto, jalostettavuus ja monipuolisuus ovat tehneet siitä halutun materiaalin niin korujen, kolikoiden kuin teollisten sovellustenkin saralla. Koska ostamme hopeaa Tuusulasta ja yhä useammat harkitsevat omien hopeaesineiden myymistä, ryhdyimme tuumasta toimeen ja teimme artikkelin hopeaan liittyen. Tässä artikkelissa tarkastellaan hopean matkaa maan uumenista kulutustuotteisiin, hopean hyödyntämistä, sen kierrätystä sekä syitä, miksi omat hopeaesineet kannattaa mahdollisesti myydä.

Mistä hopeaa saadaan tai mistä hopea tulee?

Hopeaa saadaan pääasiassa kaivostoiminnan kautta. Se esiintyy luonnossa sekä puhtaana metallina että erilaisten mineraalien, kuten argentitteen ja kerargiriitin, muodossa. Hopeaa voidaan louhia myös muiden metallien, kuten lyijyn, kuparin ja sinkin, sivutuotteena.

Miten louhittu tai löydetty hopea jalostetaan eri käyttötarkoituksiin?

Hopean jalostusprosessi alkaa malmin louhinnasta, minkä jälkeen malmi murskataan ja rikastetaan. Tämän jälkeen hopea erotetaan muista metalleista joko liuotusprosessien, kuten syanidiliuotuksen, tai sulatusmenetelmien avulla. Puhdistuksen jälkeen saatu hopea on yleensä 99,9 % puhdasta. Puhdas hopea voidaan muokata eri muotoihin ja seoksiin, kuten sterlinghopeaksi, joka sisältää 92,5 % hopeaa ja 7,5 % muita metalleja, tyypillisesti kuparia, parantamaan sen kestävyyttä.

Missä kaikkialla ja miten hopeaa voi hyödyntää?

Hopealla on monia käyttökohteita, jotka hyödyntävät sen ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten erinomaista sähkönjohtavuutta, korroosionkestävyyttä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Se on tärkeä materiaali seuraavilla alueilla:

 • Korut ja arvoesineet: Hopeaa on perinteisesti käytetty koruissa, astioissa ja taide-esineissä.
 • Teollisuus: Se on kriittinen komponentti monissa sähkö- ja elektroniikkalaitteissa, aurinkopaneeleissa ja jopa valokuvauksessa.
 • Lääketiede: Hopean antibakteerisia ominaisuuksia hyödynnetään haavasidoksissa ja lääketieteellisissä instrumenteissa.
 • Sijoitusväline: Hopeaa pidetään turvasatamana taloudellisesti epävarmoina aikoina, ja sitä ostetaan usein kolikoiden tai tankojen muodossa.

Miten vanha hopea, ns. "romuhopea" kierrätetään uusiokäyttöön?

Romuhopea, eli käytöstä poistetut tai vaurioituneet hopeaesineet, voidaan kierrättää ja palauttaa takaisin käyttökelpoiseksi metalliksi. Tämä prosessi sisältää yleensä keräyksen, lajittelun, puhdistuksen ja sulatuksen. Sulatuksen jälkeen hopea voidaan jalostaa jälleen puhtaaksi metalliksi tai seoksiksi, jotka ovat valmiita uusiin käyttötarkoituksiin. Kierrätys on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se vähentää tarvetta uuden malmin louhinnalle ja prosessoinnille.

Paljonko omista hopeaesineistä voi saada rahaa?

Hopeaesineiden arvo riippuu niiden puhtausasteesta, painosta ja maailmanmarkkinoiden hopean hinnasta. Sterlinghopean hinta esimerkiksi määräytyy sen painon ja päivän hopeahinnan perusteella, vähennettynä jalostajan ottamalla palkkiolla.

Miksi omat hopeaesineet kannattaa myydä?

 1. Rahallinen hyöty: Hopean myyminen voi tarjota välitöntä käteistä ja taloudellista turvaa.
 2. Ei käytössä olevien esineiden hyödyntäminen: Monesti hopeaesineet makaavat käyttämättöminä. Myymällä ne, ne saavat uuden elämän ja sinä hyödyn niistä taloudellisesti.
 3. Ympäristöystävällisyys: Hopean myyminen kierrätykseen edistää kestävää kehitystä, sillä se vähentää tarvetta uudelle kaivostoiminnalle ja metallin jalostukselle.

Ostamme hopeaa Tuusulasta markkinoiden parhailla hinnoilla

Verkkokulta Oy on Suomen vanhin ja luotetuin jalometallien ostopalvelu. Palvelumme on varustettu vuosikymmenien kokemuksella, sertifikaateilla ja hopean rahaksi muuttamiseen hintatasomme on alan paras! Ostamme hopeaa Tuusula suoraan asiakkaalta ilman välikäsiä!

Huomioithan, että vain me tarjoamme asiakkaille seuraavan kokonaisuuden:

– Myyntipakkauksen tilaus ja koko prosessimme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään

– Saat halutessasi veloituksetta takaisin kaikki esineet, jotka eivät ole jalometalleja (mm. kivet)

– Aito tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin saat lähettämäsi esineet takaisin veloituksetta ilman useiden kymmenien eurojen peruutusmaksua

– Paras hinta hopeasta suoraan meiltä ilman välikäsiä – aidolla ja toimivalla hintatakuulla! (kompetenssilla ja kustannustehokkaalla palvelulla)

– Ostamme hopeaa nopeasti ja näppärästi – tilaa alapuolelta myyntipakkaus

Myy kultaa Korujen myynti Kullan myynti Osta kultaa Ostamme hopeaa Ostamme kultaa Ostetaan romukultaa Kullan osto Paras hinta kullasta Hopea rahaksi Korut rahaksi Kulta rahaksi Romukulta Kulta

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.