4.8 arvio 

837

arvostelua

Ostetaan hammaskultaa

Ostetaan hammaskultaa

Etsitkö paikkaa, jossa ostetaan hammaskultaa?

  • Me ostetaan hammaskultaa nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on hammaskullan määritelmä?

Hammaskullan määritelmä on kultaharkoista, koruista tai muista esineistä saatua kultaa, joka on peräisin potilaiden tai vainajien hampaista. Hammaskulta on yleensä korkealaatuista ja puhdasta kultaa, joka on peräisin esimerkiksi paikatuista hampaista tai poistetuista kultakruunuista.

Hammaskulta on arvokasta ja sitä voidaan kierrättää uudelleen jalometallien markkinoilla. Monet yritykset ostavat hammaskultaa kerätäkseen jalometallit talteen ja sulattamaan ne uudelleen käyttöön. Tämä on kestävä ja ympäristöystävällinen tapa hyödyntää hammaskultaa uudelleen.

Ostetaan hammaskultaa -palvelua tarjoavat yritykset maksavat yleensä kultamäärän perusteella hammaskullasta asiakkailleen. Asiakkaat voivat tuoda hammaskultansa liikkeeseen, jossa ammattilaiset arvioivat sen arvon ja tarjoavat hinnan sen mukaan.

Miten hammaskultaa käytetään hammaslääketieteessä?

Hammaskultaa käytetään hammaslääketieteessä erityisesti hammasteknisten töiden valmistuksessa. Hammaskulta on erittäin kestävä ja bioyhteensopiva materiaali, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kruunu- ja siltaosien valmistukseen. Kullan lisäksi hammasteknisissä töissä voidaan käyttää myös muita jalometalleja, kuten platinaa ja palladiumia.

Kun hammaslääkäri suunnittelee potilaalle kruunun tai sillan, hän ottaa ensin jäljennöksen potilaan hampaista. Tämän jälkeen hammasteknikko valmistaa työn laboratoriossa käyttäen hyväkseen mm. hammaskultaa. Kulta sulatetaan ja muotoillaan halutunlaiseksi työksi, joka sovitetaan potilaan suuhun lopullisen asennuksen yhteydessä.

Hammaskulta kestää hyvin suun olosuhteita ja on siksi erinomainen materiaali hammasteknisiin töihin. Se ei aiheuta allergisia reaktioita ja on pitkäikäinen ratkaisu hammaslääketieteellisiin tarpeisiin. Hammaskulta on myös esteettinen ja sopii hyvin yhteen luonnollisten hampaiden kanssa, joten se on suosittu valinta esimerkiksi näkyvien hampaiden korjaamisessa.

Miksi hammaskulta on suosittu materiaali hammasproteesien valmistuksessa?

Hammaskulta on suosittu materiaali hammasproteesien valmistuksessa monista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on hammaskullan kestävyys ja pitkäikäisyys. Kulta on erittäin kestävä materiaali, joka kestää purennan voimia paremmin kuin monet muut materiaalit. Tämä tekee hammaskullasta erinomaisen vaihtoehdon hammasproteesien valmistukseen, sillä proteesit joutuvat kestämään jatkuvaa purentavoimaa ja kulutusta.

Lisäksi hammaskulta on biokompatibeli materiaali, eli se ei aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita suussa. Tämä on erityisen tärkeää hammasproteesien tapauksessa, sillä proteesit ovat jatkuvassa kosketuksessa suun limakalvojen kanssa. Hammaskulta on myös bioinertti materiaali, eli se ei reagoi kehon nesteiden kanssa, mikä lisää sen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Lisäksi hammaskulta on helppo työstää ja muokata hammaslaboratorioissa, mikä helpottaa hammasproteesien valmistusprosessia. Kulta on myös esteettinen materiaali, joka antaa hammasproteeseille luonnollisen ja kauniin ulkonäön. Monet potilaat arvostavat hammaskultaa sen esteettisyyden ja kestävyyden vuoksi.

Kaiken kaikkiaan hammaskulta on suosittu materiaali hammasproteesien valmistuksessa sen kestävyyden, biokompatibiliteetin, helppokäyttöisyyden ja esteettisyyden vuoksi. Hammasalan ammattilaiset suosivat hammaskultaa usein sen laadun ja luotettavuuden vuoksi, ja monet potilaat arvostavat hammaskultaisia hammasproteeseja niiden kestävyyden ja luonnollisen ulkonäön vuoksi.

Millaisia hyötyjä hammaskullasta voi olla verrattuna muihin hammasproteesien valmistusmateriaaleihin?

Hammaskulta on yksi hammasproteesien valmistusmateriaaleista, joka tarjoaa monia hyötyjä verrattuna muihin materiaaleihin. Yksi merkittävimmistä hyödyistä on hammaskullan kestävyys. Hammaskulta on erittäin kestävää ja kestää purentavoimia hyvin, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan vaihtoehdon hammasproteesin valmistukseen.

Lisäksi hammaskulta on myös biokompatibeli materiaali, eli se sopii hyvin yhteen ihmisen kudosten kanssa eikä aiheuta yleensä allergisia reaktioita. Tämä tekee hammaskullasta turvallisen vaihtoehdon hammasproteesin valmistukseen, erityisesti herkille potilaille.

Estetiikan kannalta hammaskulta on myös hyvä valinta, sillä se sulautuu hyvin yhteen ympäröivien hampaiden kanssa eikä aiheuta rumaan metallin kiiltoon verrattuna. Hammaskulta on myös helppo muokata ja valaa halutun muotoiseksi, mikä helpottaa hammasproteesin valmistusprosessia.

Kaiken kaikkiaan hammaskullan käyttö hammasproteesien valmistuksessa voi siis tarjota kestävyyttä, turvallisuutta ja esteettisesti miellyttävän lopputuloksen. Nämä seikat tekevät hammaskullasta houkuttelevan vaihtoehdon niin potilaille kuin hammaslääkäreillekin.

Mistä hammaskulta koostuu ja miten se eroaa tavallisesta kullasta?

Hammaskulta koostuu pääosin kullasta, mutta siinä voi olla myös pieniä määriä muita metalleja ja materiaaleja. Hammaskulta on tavallista kultaa kestävämpää ja sitä käytetään yleensä hammasproteeseissa ja kruunuissa.

Pääasiallinen ero tavallisen kullan ja hammaskullan välillä on niiden koostumuksessa. Tavallinen kulta on puhdasta kultaa (24 karaattia), kun taas hammaskullassa voi olla muita metalleja seassa, kuten hopeaa tai palladiumia. Tämä tekee hammaskullasta kestävämpää ja sopivampaa hammastekniikkaan.

Koska hammaskulta ei ole puhdasta kultaa, sen hinta voi vaihdella tavallista kultaa enemmän. Kultaostajat, kuten Verkkokulta, ostavat hammaskultaa markkinahinnan mukaan ja tarjoavat kilpailukykyisen hinnan asiakkailleen.

Miksi hammaskullan myyminen on järkevää?

Hampaiden kultapitoisuus vaihtelee yksilöllisesti, mutta yleisesti ottaen hammaskulta voi sisältää jopa 70-80 % kultaa. Tämä tekee siitä erittäin arvokasta ja kysyttyä materiaalia kulta- ja jalometallimarkkinoilla. Myymällä hammaskultasi voit siis saada hyvän hinnan koruillesi, joka voi olla jopa useita satoja euroja riippuen kullan määrästä ja päivän kullan hinnasta.

Hammaskullan myyminen on myös ekologinen ja kestävä valinta. Kulta on uudelleenkäytettävä materiaali, ja sen kierrättäminen vähentää tarvetta louhia uutta kultaa. Kierrättämällä hammaskultaasi autat siis säästämään luonnonvaroja ja vähentämään ympäristöön kohdistuvia haitallisia vaikutuksia.

Lisäksi, myymällä hammaskultasi saat rahallista hyötyä ylimääräisestä ja käyttämättömästä omaisuudestasi. Voit käyttää saamasi rahat esimerkiksi säästämiseen, sijoittamiseen tai muihin tärkeisiin hankintoihin. Näin hammaskullan myyminen voi olla taloudellisesti kannattavaa ja järkevää pitkällä tähtäimellä.

Verkkokulta on luotettava ja ammattitaitoinen kultasepänliike, joka ostaa hammaskultaa kilpailukykyiseen hintaan. Voit luottaa, että saat reilun hinnan hammaskullastasi ja asiantuntevaa palvelua kaikissa kulta-asioissa. Tule siis myymään hammaskultasi Verkkokultaan ja hyödy kaikista näistä mahdollisuuksista!

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.