4.8 arvio 

815

arvostelua

Valkokulta arvo

Valkokulta arvo

Mistä paras valkokulta arvo?

  • Meiltä paras valkokulta arvo hintatakuulla
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on valkokullan määritelmä?

Valkokulta on metalliseos, joka sisältää kultaa ja muita metalliseoksia, kuten palladiumia, hopeaa tai platinaa. Se saa nimensä valkoisen värinsä mukaan ja sitä käytetään laajasti koruissa ja muissa kultasepäntöissä. Valkokulta on suosittu vaihtoehto keltaiselle kullalle sen modernin ja tyylikkään ulkonäön vuoksi.

Valkokultaa valmistetaan yleensä sekoittamalla kultahiutaleita ja muita metalliseoksia sulassa tilassa. Tämän jälkeen valkokulta muotoillaan ja työstetään haluttuun muotoon, kuten sormukseksi, koruksi tai kaulakoristeeksi. Valkokulta on arvokas materiaali, joka säilyttää arvonsa hyvin ja kestää aikaa.

Monet kuluttajat arvostavat valkokullan kauneutta ja monipuolisuutta koruissa. Valkokultaa pidetään usein arvokkaana lahjana erityisissä tilanteissa, kuten häissä tai merkkipäivinä. Sen arvo voi vaihdella kulta- ja metallimarkkinoiden mukaan, mutta se on yleisesti ottaen korkeampi kuin monien muiden metallien arvo.

Kun harkitset valkokullan ostamista tai myymistä, on tärkeää ottaa huomioon metallin puhtaus, paino ja nykyinen markkinahinta. Verkkokulta ostaa ja myy kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailtaan ammattitaidolla ja luotettavasti. Ota yhteyttä Verkkokultaan saadaksesi lisätietoja valkokullasta ja sen arvosta!

Millaisia käyttökohteita valkokullalla on eri teollisuuden aloilla?

Valkokullalla on monia erilaisia käyttökohteita eri teollisuuden aloilla. Yksi yleisimmistä käyttötarkoituksista on koruteollisuus, missä valkokultaa käytetään mm. sormuksissa, kaulakoruissa ja korvakoruissa. Valkokulta on suosittu valinta koruissa sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden takia.

Lisäksi valkokultaa käytetään myös elektroniikkateollisuudessa, erityisesti elektroniikan piirilevyjen pinnoitteissa. Valkokullan käyttö pinnoitteissa auttaa vähentämään hapettumista ja parantaa sähkönjohtavuutta.

Autoteollisuudessa valkokultaa voidaan käyttää esimerkiksi auton koristeosissa tai moottorin osissa sen kestävyyden ja korroosionkestävyyden ansiosta. Lisäksi valkokultaa voidaan käyttää myös lääketieteellisissä laitteissa, esimerkiksi implanttien valmistuksessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valkokullalla on monipuolisia käyttökohteita eri teollisuuden aloilla, koruteollisuudesta elektroniikkateollisuuteen ja autoteollisuudesta lääketieteellisiin sovelluksiin. Valkokulta on arvokas ja monipuolinen materiaali, jota käytetään monilla eri aloilla sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta.

Millaisia prosesseja vaaditaan valkokullan valmistukseen?

Valkokullan valmistusprosessi vaatii useita tarkkoja vaiheita, jotta lopputuloksena saadaan kaunis ja kestävä valkokultakoru. Ensimmäinen vaihe prosessissa on raaka-aineiden hankinta. Valkokultaa valmistettaessa käytetään kultaa, hopeaa ja palladiumia. Näiden metallien oikea suhde on tärkeä, jotta saadaan aikaiseksi halutunlainen valkokullan väri ja kovuus.

Raaka-aineiden sulatus on seuraava tärkeä vaihe. Metallit sulatetaan korkeassa lämpötilassa uunissa, jotta ne sulavat ja sekoittuvat keskenään tasaisesti. Sulatus on kriittinen vaihe, sillä se vaikuttaa suuresti valkokullan laatuun.

Kultaseppä muotoilee sulatetun seoksen halutun muotoiseksi ja kokoiseksi. Tässä vaiheessa käsityöläisen taito ja kokemus ovat ratkaisevassa asemassa. Muotoilun jälkeen valkokulta jäähtyy ja kovettuu, minkä jälkeen se kiillotetaan ja viimeistellään.

Viimeinen vaihe valkokullan valmistuksessa on korun viimeistely. Kultaseppä voi esimerkiksi asettaa koruun jalokiviä tai tehdä siihen kaiverruksia. Viimeistelyvaiheessa korusta tehdään kaunis ja yksilöllinen lopputulos, joka viehättää asiakkaita.

Nämä prosessit vaativat taitoa, tarkkuutta ja ammattitaitoa, jotta korusta saadaan laadukas ja kestävä. Valkokulta on arvokas ja kaunis materiaali, jota monet arvostavat koruissaan. Verkkokulta tarjoaa laadukkaita valkokultakoruja, jotka on valmistettu huolella ja ammattitaidolla.

Mitkä ovat valkokullan ominaisuudet verrattuna muihin kullan väreihin?

Valkokulta on erittäin arvokas metalli, joka poikkeaa muista kultaväreistä erityisesti ulkonäöltään. Valkokulta saadaan sekoittamalla kultaan muita metalleja, kuten palladiumia, hopeaa tai nikkeliä, mikä antaa sille vaalean ja kiiltävän ulkonäön. Tämä tekee valkokullasta hienostuneen ja elegantin vaihtoehdon perinteiselle keltaiselle kullalle.

Valkokulta on myös erittäin kestävä ja kestää hyvin kulumista ja naarmuja. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kihla- tai vihkisormukseksi, jota käytetään päivittäin. Lisäksi valkokulta ei hapetu kuten hopea, joten se säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään ilman erityistä hoitoa.

Toinen valkokullan hyvä puoli on sen monipuolisuus. Se sopii hyvin eri värisiin ja tyyppisiin korukiviin ja sen neutraali väri tekee siitä helposti yhdistettävän muiden korujen ja asusteiden kanssa. Valkokulta on siis ajaton valinta, joka sopii monenlaisiin tyyleihin ja tilaisuuksiin.

Kaiken kaikkiaan valkokulta on arvokas, kestävä ja monipuolinen vaihtoehto perinteiselle kullalle. Sen kaunis ulkonäkö ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan koruntekijöiden ja kuluttajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Miten valkokullan arvo määrittyy markkinoilla?

Valkokullan arvo markkinoilla määräytyy monien eri tekijöiden perusteella. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kullan puhtaus eli karaattiluku. Valkokultaa valmistettaessa käytetään yleensä 14 tai 18 karaatin kultaa, mikä tarkoittaa että seos sisältää 58,5% tai 75% kultaa. Mitä korkeampi karaattiluku, sitä arvokkaampi valkokulta on.

Toinen tärkeä tekijä on kullan päivän hinta markkinoilla. Kullan hinta määräytyy maailmanmarkkinoilla kysynnän ja tarjonnan perusteella. Kullan hinta voi vaihdella päivittäin, ja valkokullan arvo nousee ja laskee kullan hinnan mukana.

Lisäksi valkokullan arvoon vaikuttavat myös muut tekijät, kuten työn hinta ja kysyntä markkinoilla. Korukultasepät valmistavat valkokultaisia koruja käyttäen erilaisia tekniikoita ja tyylisuuntia, mikä voi vaikuttaa valkokullan arvoon. Kysyntä markkinoilla voi myös vaikuttaa valkokullan arvoon esimerkiksi trendien ja sesonkien mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valkokullan arvo markkinoilla määräytyy monien eri tekijöiden perusteella, kuten kullan puhtaus, kullan päivän hinta markkinoilla, työn hinta ja kysyntä markkinoilla. Näitä tekijöitä huomioimalla kuluttaja voi arvioida valkokullan arvoa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ostaessaan tai myydessään valkokultaa.

Miksi muuttaa valkokulta likvideiksi varoiksi?

Valkokulta on arvokas ja kaunis jalometalli, jota käytetään laajasti koruissa ja muissa arvoesineissä. Monet ihmiset omistavat valkokultaa kotonaan, mutta eivät välttämättä tarvitse sitä enää tai haluavat vaihtaa sen rahaksi. Tässä tilanteessa muuttaminen valkokulta likvideiksi varoiksi voi olla hyvä vaihtoehto.

Kun muutat valkokullan likvideiksi varoiksi, saat rahaa vastineeksi kullasta. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi odottamattomien menojen kattamiseen. Lisäksi valkokullan arvo voi vaihdella markkinoilla, joten on mahdollista, että saat siitä enemmän rahaa myymällä sen nyt kuin myöhemmin.

Verkkokulta on asiantuntija valkokullan arvon määrityksessä ja tarjoaa reilun hinnan valkokullastaan. Verkkokullan liiketoiminta perustuu kulta- ja jalometalliesineiden ostamiseen asiakkailta ja tarjoaa luotettavan tavan muuttaa valkokulta likvideiksi varoiksi.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.