4.8 arvio 

837

arvostelua

Vanhat korut myyntiin

Vanhat korut myyntiin

Haluatko laittaa vanhat korut myyntiin?

  • Laita vanhat korut myyntiin nopeasti ja turvallisesti
  • Paras hinta hintatakuulla
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mitä ovat vanhat korut?

Vanhat korut ovat koruja, jotka ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa ja ovat usein peräisin menneiltä vuosikymmeniltä tai jopa vuosisadoilta. Nämä korut voivat olla perintökalleuksia, antiikkia tai vain yksinkertaisesti käytössä olleita koruja, jotka ovat saattaneet jäädä unohduksiin kaapin pohjalle. Vanhat korut voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta, pronssista, helmistä tai jopa jalokivistä.

Monet ihmiset pitävät vanhojen korujen keräämisestä ja arvostavat niiden historiaa sekä käsityötaitoa, jota niihin on käytetty valmistuksen aikana. Vanhat korut voivat kertoa paljon menneistä ajoista ja niiden arvo voi olla jopa suurempi kuin niiden paino jalometallina. Tämä tekee vanhoista koruista haluttuja keräilyesineitä niin koruharrastajien kuin antiikkiliikkeiden keskuudessa.

Jos omistat vanhoja koruja, voit halutessasi myydä ne eteenpäin esimerkiksi Verkkokullan kautta. Verkkokulta on erikoistunut ostamaan kulta- ja jalometalliesineitä asiakkailta ja tarjoaa reilun hinnan vanhoista koruista. Voit hyödyntää Verkkokullan palveluita myymällä vanhat korut heille ja saat samalla hyvän hinnan koruistasi sekä mahdollisuuden antaa niille uuden elämän uusille omistajille.

Mitkä tekijät vaikuttavat vanhojen korujen arvoon?

Vanhojen korujen arvoon vaikuttavat useat eri tekijät, jotka tulisi ottaa huomioon korujen myynnissä tai arvioinnissa. Ensinnäkin korun materiaali on yksi tärkeimmistä tekijöistä arvon määrittämisessä. Kulta- ja hopeakorut ovat yleensä arvokkaampia kuin esimerkiksi pronssiset korut. Lisäksi jalokivet, kuten timantit, smaragdit tai safiirit, voivat nostaa korun arvoa merkittävästi.

Toinen tärkeä tekijä on korun kunto. Hyvin säilynyt ja vähän käytetty koru on yleensä arvokkaampi kuin kulunut tai vaurioitunut koru. Lisäksi korun alkuperä voi vaikuttaa sen arvoon. Esimerkiksi harvinaiset vintage-korut tai tunnettujen suunnittelijoiden luomukset voivat olla arvokkaampia kuin tavalliset massatuotantokorut.

Korun ikä voi myös vaikuttaa sen arvoon. Vanhat antiikkikorut voivat olla hyvin arvokkaita keräilijöiden keskuudessa, kun taas nuoremmat vintage-korut voivat olla suosittuja retrotyylin ystävien keskuudessa. Lisäksi markkinatilanne ja kysyntä voi vaikuttaa korun arvoon. Jos jokin tietty tyyli tai ajanjakso on suosiossa, korujen arvot voivat nousta merkittävästi.

Korujen arvon määrittäminen voi siis olla monimutkaista, mutta ottaen huomioon korun materiaalin, kunnan, alkuperän, iän ja markkinatilanteen, voi saada paremman käsityksen siitä, mikä voi olla vanhan korun todellinen arvo myynnissä.

Millaisia tyylejä ja aikakausia vanhoissa koruissa usein edustetaan?

Vanhoissa koruissa näkyy monia erilaisia tyylejä ja aikakausia, jotka edustavat eri aikakausien muotia ja designia. Esimerkiksi antiikin aikakauden koruissa näkyy usein roomalaisia, kreikkalaisia ja Egyptiläisiä vaikutteita, kuten kameoita ja intarsioita. Renessanssin aikakauden koruissa korostuvat runsaat koristelut ja kultaiset sävyt.

Barokki on tunnettu rikkauksistaan ja koristeellisuudestaan, ja barokkityyliset korut heijastelevat tätä yltäkylläisyyttä. Jugend- eli art nouveau -kausi toi mukanaan luonnon inspiraation ja koukeroiset linjat koruihin, kun taas art deco -tyylissä korostuvat geometriset muodot ja kullan sekä mustan kontrasti.

1950- ja 1960-luvuilta peräisin olevat korut ovat usein modernimpia ja minimalistisempia, kun taas 1970-luvun koruissa näkyy usein boheemi ja värikäs tyyli. 1980-luvun korut puolestaan ovat tunnettuja suurista ja näyttävistä koruista sekä metallien yhdistelystä.

Jokaisella aikakaudella on oma selkeä tunnuspiirteensä, jotka heijastuvat myös vanhoissa koruissa. Näitä erilaisia tyylejä ja aikakausia edustavat korut voivat tuoda kokoelman keräilijälle tai koruja ostavalle asiakkaalle mielenkiintoisen lisän, joka kertoo tarinaa menneistä ajoista ja muodin muutoksista.

Mikä tekee vanhoista koruista keräilykelpoisia?

Vanhat korut voivat olla keräilykelpoisia useista eri syistä. Yksi merkittävä tekijä on korun historiallinen arvo. Vanhat korut voivat olla peräisin tietystä aikakaudesta tai kulttuurista, ja niillä voi olla merkittävä symbolinen tai kulttuurillinen arvo. Tällaiset korut voivat olla harvinaisia ja haluttuja keräilijöiden keskuudessa.

Toinen tekijä, joka tekee vanhoista koruista keräilykelpoisia, on niiden laatu ja käsityötaidot. Vanhat korut on usein valmistettu huolellisesti käsityönä, ja niihin on saattanut käyttää arvokkaita materiaaleja, kuten kultaa, hopeaa ja jalokiviä. Tällaiset korut ovat usein kestäviä ja niissä voi olla uniikkeja yksityiskohtia, jotka tekevät niistä erityisiä keräilijöiden silmissä.

Lisäksi vanhoja koruja voidaan arvostaa niiden teknisen osaamisen ja designin takia. Vanhat korut voivat olla esimerkiksi tunnettujen suunnittelijoiden tai koruntekijöiden käsialaa, ja niissä voi olla omaperäisiä ja innovatiivisia piirteitä. Tällaiset korut voivat olla arvostettuja keräilijöiden keskuudessa niiden taiteellisen arvon takia.

Kaiken kaikkiaan vanhat korut voivat olla keräilykelpoisia monesta eri syystä: niiden historiallinen arvo, laatu ja käsityötaidot sekä designin ja taiteellisen arvon takia. Keräilykelpoisten vanhojen korujen arvo voi olla korkea, ja ne voivat olla haluttuja niin keräilijöiden kuin korujen ystävienkin keskuudessa.

Miten vanhojen korujen aitoutta ja ikää voidaan arvioida?

Vanhojen korujen aitoutta ja ikää voidaan arvioida monin eri tavoin, mutta yksi tehokkaimmista tavoista on kääntyä asiantuntijan puoleen. Kulta- ja jalometallialan ammattilaiset pystyvät tunnistamaan eri aikakausien tyylit, valmistusmenetelmät ja leimat, jotka voivat paljastaa korun todellisen iän ja alkuperän.

Yksi tapa arvioida korujen ikää on tutkia niiden valmistustapaa. Vanhemmissa koruissa saattaa olla käytetty käsityötaitoa enemmän kuin modernissa massatuotannossa, mikä voi näkyä esimerkiksi pienissä epätäydellisyyksissä tai käsintehtyissä yksityiskohdissa.

Toinen tapa selvittää korujen ikä on tutkia niiden leimoja. Monet vanhat korut on leimattu valmistusmaan, valmistajan ja valmistusvuoden mukaan, mikä antaa vihjeitä korun alkuperästä. Leimojen avulla ammattilainen pystyy arvioimaan korun valmistusajankohdan melko tarkasti.

Lisäksi korujen materiaaleja voidaan analysoida tarkemmin esimerkiksi käyttämällä röntgenspektroskopiaa. Tämä menetelmä mahdollistaa metalliseosten tunnistamisen ja auttaa selvittämään, onko koru valmistettu aitosta kullasta tai muista jalometalleista.

Kokonaisuudessaan vanhojen korujen aitoutta ja ikää arvioitaessa kannattaa aina ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka pystyy tunnistamaan jopa pienimmätkin yksityiskohdat ja antamaan luotettavan arvion korujen alkuperästä. Näin voit varmistua siitä, että korut ovat aitoja ja niiden arvo on oikea.

Miksi vanhat korut kannattaa laittaa myyntiin?

Vanhojen korujen myyntiin laittaminen kannattaa monestakin syystä. Ensinnäkin, vanhat korut voivat olla arvokkaita keräilyesineitä, joilla voi olla korkea jälleenmyyntiarvo. Tämä tarkoittaa, että vanhoista koruista voi saada hyvän hinnan myymällä ne eteenpäin. Lisäksi, vanhat korut voivat olla muodissa tai trendikkäitä uusien korumuotien keskuudessa, joten niillä voi olla kysyntää markkinoilla.

Toiseksi, vanhat korut voivat olla perittyjä tai perinteitä sukupolvien välillä, mutta niitä ei välttämättä enää tarvita tai haluta säilyttää. Tällöin korujen myyminen voi olla hyvä tapa saada niille uusi koti ja samalla tuoda lisärahaa omaan kukkaroonsa. Vanhojen korujen myynti voi siis olla myös kestävän kehityksen ajatus, kun korut saavat uuden elämän uusissa käsissä.

Kolmanneksi, vanhojen korujen myyntiin laittaminen voi olla hyvä tapa päästä eroon turhasta tavarasta ja tehdä tilaa uusille esineille. Erityisesti, jos korut eivät enää ole käytössä tai niillä ei ole tunteellista arvoa, niiden myyminen voi olla hyödyllinen vaihtoehto. Samalla voi myös tuntea iloa siitä, että korut pääsevät hyötykäyttöön uusilla omistajillaan.

Kaiken kaikkiaan, vanhojen korujen myyntiin laittaminen kannattaa harkita tarkasti. Olipa syy sitten rahan tarve, tilanpuute tai halu antaa koruille uusi elämä, vanhojen korujen myynti voi olla hyvä ratkaisu monessa tilanteessa.

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.