4.8 arvio 

828

arvostelua

Kultaexpress

Kultaexpress

Etsitkö tietoa aiheesta KultaExpress?

  • Lue lisää aiheesta KultaExpress alapuolelta
  • Myy arvoesineet rahaksi nopeasti ja turvallisesti
  • 100% vakuutettu myyntipakkaus, maksu 12h sisällä
  • Suomen luotetuin jalometallien ostaja
  • Palvelua kaikkialle Suomeen
Tilaa ilmainen myyntipakkaus

Miksi valita meidät?

Suomen vanhin ja luotetuin internetin kautta toimiva palvelu. Yli 100 000 asiakkaan käyttämä. Yli 15.000.000 maksettua euroa asiakkaidemme tileille.

Jalometallit rahaksi nopeasti ja turvallisesti. Vakavaraisena ja maksukykyisenä prosessi ilman viiveitä. Maksu jopa 4 tunnin sisällä!  Lähetyskuori vakuutettu minimissään 5000 euron arvosta(lisävakuutus mahdollinen 15000 euroon asti). 

Kustannustehokkain mahdollinen toimintamalli pioneeriudella mahdollistaa ylivoimaisesti alan parhaan hintatason aidon hintatakuun varmistamana.

100% riskitön, ilmainen, sitomukseton ja turvattu. Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme, niin kaupan purku on täysin ilmainen!

Monivuotiset ansaitut viralliset sertifikaatit luotettavasta toiminnasta. Yli 27 vuotinen jalometallien asiantuntijuus.

100% suomalainen yritys ja suomalainen palvelu!

Haluan myydä:
Myyntipakkaus sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.
Tarkista punaisella merkityt kohdat
Kunnioitamme yksityisyyttäsi: Emme käytä tietoja muuhun kuin tilauksen hoitamiseen ja siihen liittyvään viestintään. Rekisteriseloste

Sisällysluettelo


Mikä on KultaExpress?

KultaExpress on suomalainen palvelu, joka ostaa kultaa. Yritys tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisen hinnan käyttämällä hintarobottia, joka takaa paremman hinnan kuin vastaavat palvelut. Palveluun kuuluu ilmainen myyntipakkaus, jonka avulla asiakkaat voivat helposti ja turvallisesti lähettää kultansa arvioitavaksi ja myytäväksi. KultaExpress lupaa "ei piilokuluja" ja suorittaa maksun 12 tunnin sisällä lähetyksen arvioinnin jälkeen.

Miten KultaExpressin hinnat määrittyvät?

KultaExpress määrittelee maksettavan hinnan käyttämällä hintarobottia, joka vertailee reaaliajassa muiden samanlaisten palveluntarjoajien julkisia grammahintoja ja tarjoaa aina paremman hinnan. He korostavat, että hinnoittelussa ei tehdä piilovähennyksiä ja kehottavat asiakkaita valitsemaan luotettavan, suomalaisen ja pitkään alalla toimineen yrityksen. KultaExpress luottaa verkkopohjaiseen hintakilpailuun varmistaakseen, että heidän tarjoamansa hinnat ovat kilpailukykyisiä, myös kiertueita tekeviin toimijoihin verrattuna.

Mikä on KultaExpressin hintarobotti ja miten se toimii?

Hintarobotti vertailee kaikki ne verkkosivut, joilla on kiinteät grammahinnat (vastaava palveluntarjoaja). Hintarobotti ei pysty vertaamaan niitä palveluntarjoajia, joilla on käytössä erilaisia hinnoittelumalleja tai jotka eivät julkaise hintojaan verkkosivuillaan. Näissä tarkan hinnan saa tietää ainoastaan pyytämällä tarjouksen etukäteen. Tällöin hintaan saattaa vaikuttaa moni eri tekijä, kuten; kullan määrä, kultapitoisuus ja se onko ylipäätään pyytänyt tarjouksen. Alalta löytyy myös palveluntarjoajia, joilta tarkan hinnan saa tietää ainoastaan lähettämällä kultaesineet heille arvioitavaksi. KultaExpress tarjoaakin sinulle helpon tavan myydä kultaa siten, että saat paremman hinnan kuin yhdeltäkään vastaavalta palveluntarjoajalta ilman, että sinun täytyy juosta kaupungilla eri kultasepän liikkeissä, vertailla hintoja tai pyytä kirjallisia tarjouksia.

Mitä kaikkea KultaExpress ostaa ja onko esineiden kunnolla väliä?

KultaExpress hankkii asiakkailtaan kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa kaikissa eri muodoissa. Esineiden kunnolla ei ole väliä, joten myös vaurioituneet korut, hammaskulta ja esimerkiksi erilaiset työstöjätteet kelpaavat yritykselle.

Onko myyntipakkauksen tilaaminen tai lähettäminen ilmaista?

Kyllä, näin on. KultaExpress ei koskaan peri maksua myyntipakkauksen tilaamisesta, lähettämisestä tai lähettämättä jättämisestä. Voit tilata myyntipakkauksen huoletta ilman pelkoa tulevista laskuista.

Tuleeko mahdollisesta kaupan perumisesta lisäkuluja?

Kyllä, voit peruuttaa kaupan 72 tunnin sisällä siitä hetkestä, kun KultaExpress on vastaanottanut tilauksesi. Yritys ei peri mitään posti- tai käsittelykuluja, joten sinun tarvitsee vain palauttaa yritykselle jo maksettu kauppasumma ohjeiden mukaisesti. Kaupan peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti, ja voit ilmoittaa siitä asiakaspalveluun osoitteessa: asiakaspalvelu@kultaexpress.fi. Koko prosessi on täysin ilmainen, eikä asiakkaalle synny kustannuksia missään vaiheessa. Tämä maksuton prosessi on tarjolla vain Verkkokullan ja KultaExpressin kautta!

Kuinka palvelumme toimii?

Kolmella yksinkertaisella askeleella myyt jalometallisi kotoa ilman stressiä!

Tilaa myyntipakkaus

1. Tilaa täysin ILMAINEN myyntipakkaus

Saat kotiisi pakkauksen jossa on ohjeet, sopimuspaperit, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten. Saat myös sähköpostiisi linkin omille sivuillesi, jossa voit seurata tilauksesi eri vaiheita ajankohtaisesti.

Jalometallien lähetys arvioitavaksi

2. Lähetä jalometallit ohjeiden mukaisesti

Pakkaa esineet ohjeiden mukaisesti ja vie palautuskuori lähimpään postiin. Voit lähettää jalometallit ilman stressiä, sillä lähetys on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.

Rahaa kullasta

3. Arviointi ja maksu 12 tunnin sisällä

Me maksamme rahat tilillesi välittömästi arvioinnin valmistuttua. Mikäli et ole tyytyväinen, niin voit perua tilauksesi kolmen vuorokauden (72h) sisällä ja lähetämme jalometallisi takaisin veloituksetta ilman minkäänlaisia kustannuksia!

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.